Schoudertassen bedrukken en maken

Er zijn 2 producten beschikbaar.

Schoudertassen

We brengen het grootste deel van onze tijd buitenshuis door. We moeten de juiste dingen hebben om alles mee te kunnen nemen. We moeten veel noodzakelijke voorwerpen in ons dagelijks leven bij ons hebben. Dus als u op zoek bent naar een goedkope schoudertas, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Wanapix maken wij de mooiste gepersonaliseerde schoudertassen. U kunt ook gebruik maken van onze vooraf ontworpen sjablonen of geheel uw eigen ontwerp maken met een foto, tekst of ontwerp.

Vervolgens laten we u onze verschillende modellen zien die u naar wens kunt kiezen en aanpassen.

Schoudertassen voor dames

Schoudertassen voor damesgaan nooit uit de mode. Ze zijn zeer comfortabel en perfect om dagelijks bij hen te dragen. Deze soorten tassen kunnen overal mee naartoe worden genomen: dames schoudertassen voor universiteit, schooltassen ...

Ze zijn een heel origineel cadeau om te maken voor verjaardagen of voor Moederdag. Een basis compliment dat ze graag willen hebben, want het zal helemaal voor haar worden ontworpen. Gebruik verschillende ontwerpen of mooie foto's en u maakt de special persoonlijke tas, die ze nooit eerder heeft gehad.

We hebben verschillende modellen: denim, textiel ... Ze zijn allemaal te bedrukken en laten u een uniek ontwerp maken waarmee u een verschil kunt maken. We hebben de schouderband meegeleverd zodat u het makkelijk kunt dragen.

Schoudertas voor mannen

Onze modellen zijn unisex, daarom vind u ook heren schoudertassen. U heeft verschillende soorten, maar ze zijn allemaal volledig te personaliseren. Op zo'n manier dat uw schoudertas voor heren uniek en anders zal zijn dan de rest.

De moderne mens moet er altijd één bij zich hebben om al zijn spullen in op te bergen. Het is een cadeau dat is ontworpen voor data zoals verjaardagen of Vaderdag. Het is altijd een goed moment om een ​​bijzonder cadeau te geven.

De schoudertas wordt veel gebruikt. Het is een prachtig model den zeer comfortabel om mee te nemen.. Het is verdeeld in verschillende compartimenten en u kunt alles perfect opgeborgen met zich meedragen.

FAQ
In de producten kunt u foto's, ontwerpen , kleuren en teksten toevoegen. Naast andere retoucheerfuncties zoals filters
Vanuit onze online editor kunt u de foto's uploaden in JPG/JPEG, PNG, TIFF, SVG, AI en PDF formaat
De aanbevolen grootte voor een goede kwaliteit ontwerp mag niet meer zijn dan 25 Mb per foto.
Wij geven u aan met een waarschuwingsbericht als uw geüploade foto van slechte kwaliteit is.
Wij sturen de bestellingen naar uw adres, dat u heeft gekozen, op elke willekeurige plaats in Europa.