Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Set van 3 gepersonaliseerde golfballen

pack 3 golfballen
19,95
Geleverd tussen 23-24 juli met spoedverzending.

Afwerking
Details
  • Afmetingen: 4,2ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Set bestaat uit 3 witte dubbellaagse ballen en 4 gekleurde houten tees.
  • Gepresenteerd in een transparante fles met dop.
  • Personalisering door gravure of bedrukking.
  • ID: #17747
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde golfballen: perfectie en stijl iedere swing

Ontdek onze exclusieve set gepersonaliseerde golfballen, ideaal voor spelers van alle niveaus die prestaties en stijl willen combineren op de golfbaan. Deze set bevat 3 witte dubbellaagse golfballen en 4 houten tees in verschillende kleuren, gepresenteerd in een elegante heldere fles met dop. Dus of je nu het perfecte cadeau voor een golfliefhebber zoekt, of een verzameling gepersonaliseerde golfballen met logo voor een golfclub, onze gepersonaliseerde golfballen zijn de ideale keuze.

Deze golfballen zijn ontworpen voor maximale prestaties en duurzaamheid. Elke bal bestaat uit een dubbele laag, die zorgt voor uitstekende controle en afstand. De buitenste laag is gemaakt van stevig materiaal dat duurzaamheid garandeert, terwijl de binnenste laag is ontworpen om de energie van de slag te maximaliseren, zodat je met precisie grotere afstanden kunt bereiken.

De set bevat ook 4 houten tees, verkrijgbaar in verschillende kleuren, om een vleugje stijl en personalisatie aan je spel toe te voegen. Deze tees zijn robuust en ontworpen om meerdere keren te worden gebruikt, zodat je alles hebt wat je nodig hebt voor een perfect rondje golf. En een birdie zal nog beter smaken als je een van deze gepersonaliseerde golfballen krijgt.

Unieke personalisatie

Een van de meest opvallende kenmerken van onze golfballen is de mogelijkheid om ze te personaliseren door ze te graveren of bedrukken. Je kunt ervoor kiezen om een logo, afbeelding of ontwerp toe te voegen op het oppervlak van de ballen, waardoor ze een ideaal cadeau zijn voor bedrijven of clubs die hun merk willen promoten of voor particulieren die een persoonlijk tintje aan hun golfuitrusting willen geven.

Personalisatie voegt niet alleen esthetische waarde toe, maar kan ook helpen bij het identificeren van je golfballen op de golfbaan, waardoor verlies en verwarring worden voorkomen. Ons personalisatieproces garandeert een afdruk of gravure van hoge kwaliteit die bestand is tegen gebruik en de omstandigheden van de golfbaan. Dankzij de hoge kwaliteit en originaliteit kan de golfer die ze bezit ermee pronken in het clubhuis.

De set gepersonaliseerde golfballen wordt geleverd in een transparante doos met dop, die niet alleen de ballen en tees beschermt, maar ook een stijlvolle en praktische presentatie biedt. Deze bus is ideaal om je ballen en tees op een veilige en georganiseerde manier te vervoeren, zodat je altijd bij de hand hebt wat je nodig hebt voor je spel.

Nieuwsgierigheden over golf

Waarom hebben golfballen kuiltjes?

Kuiltjes op golfballen zijn niet alleen een esthetisch detail, maar spelen een cruciale rol in hun prestaties. Ze creëren een laag turbulente lucht rond de bal, waardoor de luchtweerstand vermindert en de bal verder en nauwkeuriger kan vliegen. Deze technologie werd ontwikkeld nadat werd waargenomen dat golfballen met een ongelijk oppervlak beter vlogen dan gladde ballen. Sindsdien is het ontwerp van de kuiltjes verfijnd om de aerodynamica te optimaliseren en het spel te verbeteren.

De oorsprong van golf

Golf heeft een rijke en fascinerende geschiedenis die meerdere eeuwen teruggaat. Hoewel er discussie is over de exacte oorsprong, wordt aangenomen dat het moderne golf in de 15e eeuw in Schotland is begonnen. De eerste gedocumenteerde gegevens over een spel dat lijkt op het huidige golf dateren uit 1457, toen koning James II van Schotland het spel verbood omdat het de militaire training verstoorde. Sindsdien is golf geëvolueerd en wereldwijd uitgebreid en is het een van de populairste en meest gerespecteerde sporten ter wereld geworden.

Gepersonaliseerde golfballen