Fotocanvas bedrukken met zwevende houten lijst

Aantal:
#{{ product_article_id }}
 • Afmetingen: {{ article_size }}
 • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
 • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
 • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
 • Canvas met zwevende houten lijst.
 • Het frame is een schaduwvoeg frame.
bekijk meerbekijk minder
Gerelateerde producten
Beschrijving

Informatie van belang

 • Samenstelling: 100% katoen 340 g/m².
 • Scheurvast canvas. Waterafstotend materiaal.
 • Veiligheidsverpakking. Alle fotodoeken worden ingepakt en in een speciale verpakking verzonden, zodat ze in perfecte staat bij je thuis aankomen.
 • Gedrukt met UVI-inkt, die 5 jaar lang bestand is tegen direct zonlicht.

Formaten en verhoudingen van fotocanvassen

Om makkelijk een canvas te kiezen, hebben we alle canvassen ingedeeld op basis van hun formaat. Binnen elk formaat zijn alle getoonde afmetingen onderling proportioneel. De beschikbare formaten zijn:

 • Rechthoekig formaat 4:3: deze rechthoekige maten hebben een verhouding van 4:3. Dat wil zeggen dat ze voor elke 4 cm. lengte, een breedte van 3 cm. hebben. Het is een rechthoekige vorm die dichter bij het vierkante, dan bij het panoramische formaat staat. Het meest populaire formaat voor dit formaat is 30x40 cm.
 • Rechthoekig formaat 3:2: deze rechthoekige maten hebben een verhouding 3:2. Dat houdt in dat voor elke 3 cm. lengte, je 2 cm. breedte hebt. Het is een rechthoekige vorm die dichter bij het panoramische, dan bij het vierkante formaat staat. Ze zijn vrij langgerekt. Het meest populaire formaat voor dit formaat is 40x60 cm.
 • Vierkant formaat 1:1: alle zijden zijn evenlang, waardoor je een vierkant krijgt. Het is een zeer modieus formaat dankzij Instagram-foto's, die ook vierkant zijn. Het is gebruikelijk om meerdere vierkante lijsten te kopen om collages van foto's met verschillende foto's te maken.
 • Panoramisch formaat 2:1: het zijn zeer langwerpige, panoramische maten met een 2:1 verhouding. De lange zijden zijn twee keer zo lang als de korte zijden. Hoewel ze voor alle soorten fotografie kunnen worden gebruikt, worden ze vaak speciaal gebruikt voor landschappen of panoramische foto's.
'Formaten en verhoudingen van fotocanvassen'

Fotocanvas met zwevende houten lijst bedrukken

Je favoriete foto's, ontwerpen of teksten worden afgedrukt op een canvas van hoge kwaliteit. Dit is op een grenenhouten frame geplaatst. De hele set heeft een zwevend frame eromheen, met een kleur te kiezen tussen wit, zwart, of naturel houtkleur. Kies er een die het beste combineert met de inrichting en met de plaats waar hij komt te staan.

Omdat het omlijst is met een zwevende lijst, is het veel eleganter en completer, ideaal als decoratief element, vooral in slaapkamers. Het kan ook een goed geschenk zijn bij elke gelegenheid, want de foto's vormen een detail dat altijd leuk is.

Schaduwvoeglijst

De omlijsting van deze fotolijsten wordt ook wel schaduwvoeglijst of "canvas floater" genoemd. Dit type frame heeft meer diepte dan een gewoon frame, en veroorzaakt een aantrekkelijk visueel diepte-effect.

Hoe maak je een gepersonaliseerd fotocanvas

Onze standaard fotocanvas is een geweldige optie om elke muur te versieren. Je hebt een groot aantal formaten en vormen om uit te kiezen: rechthoekige fotocanvassen, vierkante fotocanvassen en panoramische fotocanvassen. Kies het formaat en de vorm die het beste bij uw muur passen. Het panoramische model wordt vooral aanbevolen voor woon- en slaapkamers.

De fotodoeken zijn heel gemakkelijk te maken. Kies gewoon de afbeelding die je wilt veranderen in een canvas. Het kan een leuk detail zijn op elk moment van het jaar en voor iedereen, want iedereen houdt van foto's en nog meer als je ze krijgt van iemand van wie je houdt.

'Fotocanvas met jouw foto gepersonaliseerd'

Maak je eigen composities

Je kunt de fotodoeken plaatsen waar je maar wilt. Wij raden aan ze vooral in woonkamers te gebruiken. Daar heeft u meer ruimte en kunt u het canvas de prominente plaats geven die het verdient; bijvoorbeeld boven de bank. Je kan kiezen voor een fotodoek in groot formaat, waardoor het meer ruimte inneemt dan een normaal schilderij en je muur op die manier beter bedekt.

Door het aan te personaliseren, kun je het canvas aanpassen aan de stijl van jouw woonkamer: meer minimalistisch, met een landschap, een familiefoto... Wat je kiest moet in overeenstemming zijn met de rest van de elementen, zodat het het meest in het oog springt, zonder te botsen.

Een andere mogelijkheid is om het als decoratief element in slaapkamers te gebruiken, vooral wanneer er een tweepersoonsbed staat. Het ziet er bovendien spectaculair uit en vervult een dubbele functie: als decoratie en als "vals" hoofdeinde.

Kwaliteitsgarantie

Van het OEKO-TEX® merk voorziene textielproducten garanderen dat al hun bestanddelen aan de vereiste controlecriteria voldoen, ook accessoires zoals klinknagels, knopen, ritssluitingen, tussenvoeringen, enz. Textielproducten met het OEKO-TEX® kwaliteitszegel hebben huidvriendelijke eigenschappen.

OEKO Certificaat

'Vergoot detail van fotocanvas'