Ecologische bamboe haarborstel bedrukken

Ecologische bamboe haarborstel bedrukken

haarborstel
€ 14,95
Kwantumkortingen

Details
  • Afmetingen: 6 cm (Breedte) x 20 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Ecologisch: gemaakt van gepolijst bamboehout.
  • Houten borstelharen met mooie afgeronde afwerking.
  • Te personaliseren door directe druk. Hoge kleurkwaliteit.
  • Ergonomische greep en afgeronde hoeken.
  • ID: #16561
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde bamboe haarborstel

Voor mensen met lang haar is het borstelen en kammen van het haar een van de hygiënische en verzorgende taken die 's morgens of meteen na het douchen moeten worden uitgevoerd. Deze routineuze taak kan nu een leuke tijd worden dankzij deze gepersonaliseerde borstels. Je kunt het oppervlak van de borstel, op de achterkant, personaliseren met een afbeelding, ontwerp, foto, naam of tekst naar keuze. Wij drukken het door jou gemaakte ontwerp in kleur rechtstreeks op de borstel.

Deze borstel maakt deel uit van onze natuurlijke productlijn, want hij is gemaakt van gepolijst bamboehout. Dit bemoedigt het gebruik van natuurlijke grondstoffen en vermindert de uitstoot van verontreinigende stoffen. De borstelharen zijn eveneens van hout en hebben een afgeronde vorm, zodat het borstelen aangenaam is, zonder ongemak te veroorzaken bij het aanraken van de hoofdhuid.

Dit type borstel, met deze afgeronde houten borstelharen, is perfect voor het ontklitten van langer haar, zonder aan het haar te trekken of het te beschadigen of ongemakkelijk te maken. Terwijl je het haar kamt of ontklit, zie je in de spiegel het prachtige gepersonaliseerde ontwerp dat jij, of degene die jou de borstel heeft gegeven, op de borstel afgedrukt hebt/heeft.

Het handvat is ergonomisch, breder aan het uiteinde, met een zachte, smallere kromming in het deel dat zich het dichtst bij de houten borstelharen bevindt, zodat het comfortabeler en prettiger vast te houden is. De randen zijn afgerond, voor een comfortabel gevoel wanneer je de borstel vasthoudt om je haar te kammen en te borstelen.

Het is een origineel cadeau voor vrouwen en mannen met lang haar, in de vorm van halflang haar, lang haar, of zelfs korter haar maar met voldoende lengte om het te kunnen kammen. Je kunt het geheel naar eigen wens personaliseren: een grappige foto als je een grappig geschenk wenst, initialen als je een meer discrete personalisatie wenst, etc.

Gepersonaliseerde ecologische bamboe haarborstel