Auto zonnescherm bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Doorschijnend zonnescherm gepersonaliseerd.
  • Inclusief 2 zuignappen om op het glas te plakken.
  • Voor de zijruiten van de auto.
  • Beschermt tegen de zon en versiert de auto.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Beschrijving

Auto zonnescherm

We gaan regelmatig met de auto, dus het is noodzakelijk om alles dagelijks klaar te hebben en als u een lange reis met het gezin gaat maken. Onze gepersonaliseerde zonnescherm voor auto's is wat u nodig heeft om u tegen de zon te beschermen en te zorgen voor een comfortabel reizen van uw gezin.

U heeft de mogelijkheid om deze individueel te kopen of per stel aan te schaffen tegen een lagere prijs. Ze hebben ook zuignappen, zodat ze gemakkelijk aan de ramen kunnen worden bevestigd.

Het beste is dat u ze precies kunt ontwerpen zoals u dat wilt met een spectaculair ontwerp, een grappige boodschap, foto's of het kiezen van één van onze vooraf ontworpen sjablonen. Het is een heel eenvoudig proces waarmee u een uniek model maakt.

U kunt gepersonaliseerde auto zonnescherm maken, zodat de kleintjes ongehinderd kunnen reizen terwijl ze de afbeelding van hun favoriete fictieve personages zien terwijl ze worden beschermd tegen de zon. Zoiets vind u niet in andere winkels, dus maak het verschil en creëer iets exclusiefs.

Gerelateerde producten