Ganzenbord en Mens erger je niet!, met eigen foto's bedrukken en maken

Aantal:
#{{ product_article_id }}
 • Afmetingen: {{ article_size }}
 • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
 • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
 • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
 • Inclusief dobbelbekertjes en dobbelstenen.
 • Bij Mens erger je niet! is het beginpunt van elke speler gepersonaliseerd.
 • Bij Ganzenbord zijn 14 vakjes en het midden van het speelbord gepersonaliseerd.
bekijk meerbekijk minder
Gerelateerde producten
Beschrijving

Gepersonaliseerde bordspellen

Ganzenbord en Mens erger je niet! : twee klassieke spellen die nooit uit de mode raken, en nu kun u ze helemaal persoonlijk maken.

In de gepersonaliseerde Mens erger je niet! kunt u de 4 velden van het "huis" van elke speler bedrukken. Ideaal voor gezinnen waar ieder lid van de familie zijn eigen thuisfront heeft, doormiddel van een mooie eigen foto.

En in het gepersonaliseerde Ganzenbord, kunt u alle ganzen vakjes (waarbij je iets moet doen), en in het centrale vak is dit mooi te maken met foto’s van de familie.

Deze spellen zijn nog steeds essentieel in elk huis, om met familie of vrienden te spelen. En het is een geweldig cadeau met Kerstmis.

Speel Mens erger je niet en Ganzenbord

De twee beroemdste spelletjes kunnen nu helemaal op maat worden gemaakt: Mens erger je niet en Ganzenbord met eigen foto's. Het zijn klassiekers die nooit uit de mode raken en geweldig zijn om met vrienden en familie te spelen. Want er is niets leuker dan met het hele gezin dezen bordspellen te spelen.

Mens erger je niet voor het hele gezin

Een Mens erger je niet spel met foto's! Gedurende vele jaren is dit spelletje één van de bekendste bordspellen gebleven. Zodra er begonnen wordt met het spel kan er niet meer mee gestopt worden totdat er eentje gewonnen heeft. En als, bovendien, het gepersonaliseerd is is het nog veel leuker.

Ze worden geleverd op twee verschillende borden, één met Ganzenbord en de andere met Mens erger je niet. Tevens zitten er bekertjes en de dobbelstenen bij, zodat u, zodra u het ontvangt, kunt u direct beginnen met spelen. Maar wat ze anders maakt dan anderen is de personalisatie, want u zult geen gelijke vinden die te koop zijn in de winkels.

Materiaal: MDF met een polyester coating.

Beschikbare sjablonen van:

 • Parchis 4 kleuren
 • Parchis in houten kleur
 • Parchis in Warhol kleur
 • Parchis zeshoekig 6 spelers
 • Parchis rond 6 spelers

Wat is de oorsprong van Parchis?

De oorspronkelijke naam is pachisi, en werd in de 16e eeuw in India uitgevonden. Mens erger je niet is een variant van dit eerste originele spel.

Het ontwerp van het bord is gebaseerd op het luchtfoto van de tuinen van de veroveraar Abdul Momin. Het midden van het bord vertegenwoordigt een troon, de plaats van de veroveraar of sjeik. Aan de andere kant staan de figuren voor Indiase vrouwen die naar het midden van de paleistuinen willen oprukken.