Bureaukalender bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Kies de startmaand en het jaar: het huidige jaar of tot vijf jaren daarna.
  • Uw foto's in 12 maanden + omslag.
  • Vellen papier van 250 gr. Glanzende afwerking (gelamineerd).
  • De kalender is door een spiraal met elkaar verbonden.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Beschrijving

Bureaukalender met foto's

Houdt uzelf op de hoogte met onze gepersonaliseerde bureaukalender. U hoeft alleen maar uw mooiste foto's uit te kiezen om het hele jaar door op kantoor, thuis, enz deze te kunnen zien op uw mooie kalender. Zo blijven uw beste herinneringen altijd dicht bij u.

De kalender is verkrijgbaar in twee verschillende modellen: rechthoekig of vierkant en het is aan beide zijden bedrukt met alle foto's die u maar wilt. Want bij ons personaliseert u van de voorkant tot de achterkant en elk van de 12 maanden van het jaar. Kies de beste momenten en verander ze in een gepersonaliseerde bureaukalender met unieke foto's, omdat u zo’n originele niet in de winkels zult vinden.

De bladen zijn gemaakt van 250 gr gelamineerd papier en zijn verbonden door een spiraal, dus de afwerking is perfect. U hoeft alleen maar het model te kiezen dat u het leukst vindt en het op een originele manier te bewerken.

Dit product is een geweldig kerstcadeau voor het hele gezin, omdat ze erg praktisch zijn. Het is ook een geweldige reclame item voor bedrijven om deze aan hun klanten te geven.

Gerelateerde producten