Bureaukalender bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Kies de startmaand en het jaar: het huidige jaar of tot vijf jaren daarna.
  • Uw foto's in 12 maanden + omslag.
  • Vellen papier van 250 gr. Glanzende afwerking (gelamineerd).
  • De kalender is door een spiraal met elkaar verbonden.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Goede kwaliteit prijsverhouding

Lianne (Drenthe)

Een persoonlijke stempel laten maken. Verrassend vond ik de keuze van de hoeveelheid lettertypes in vergelijking met andere aanbieders. En ik ben blij verrast. Hij is erg mooi geworden. Heb er wat langer op moeten wachten maar ben er erg blij mee!

Frank (Antwerp)

Prima winkel

Bart (Friesland)

Beschrijving

Bureaukalender met foto's

Houdt uzelf op de hoogte met onze gepersonaliseerde bureaukalender. U hoeft alleen maar uw mooiste foto's uit te kiezen om het hele jaar door op kantoor, thuis, enz deze te kunnen zien op uw mooie kalender. Zo blijven uw beste herinneringen altijd dicht bij u.

De kalender is verkrijgbaar in twee verschillende modellen: rechthoekig of vierkant en het is aan beide zijden bedrukt met alle foto's die u maar wilt. Want bij ons personaliseert u van de voorkant tot de achterkant en elk van de 12 maanden van het jaar. Kies de beste momenten en verander ze in een gepersonaliseerde bureaukalender met unieke foto's, omdat u zo’n originele niet in de winkels zult vinden.

De bladen zijn gemaakt van 250 gr gelamineerd papier en zijn verbonden door een spiraal, dus de afwerking is perfect. U hoeft alleen maar het model te kiezen dat u het leukst vindt en het op een originele manier te bewerken.

Dit product is een geweldig kerstcadeau voor het hele gezin, omdat ze erg praktisch zijn. Het is ook een geweldige reclame item voor bedrijven om deze aan hun klanten te geven.

Gerelateerde producten