Drinkfles bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Twee verwisselbare doppen: schroefdop en sportdop.
  • Inhoud: 500 ml.
  • Materiaal: aluminium.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beschrijving

Personaliseer drinkfles met rietje!

Vergeet de typische plastic flessen en vervang ze voor onze persoonlijke drinkfles met rietje. Het is gemaakt van aluminium, waardoor het resitenter is dan andere modellen. Nu kunt u overal uw favoriete drankje drinken, wanneer u maar wilt en waar u ook bent. Onze gepersonaliseerde drinkfles heeft een enkele laag.

Wat de drinkfles met foto ons van de rest onderscheidt, is dat het volledig naar eigen wens te bedrukken is met tekst, ontwerp of gewoon met uw favoriete foto. Ze hebben een inhoud van 500 ml en het is ideaal om mee te nemen in uw tas of in uw rugzak voor dagdagelijks gebruik.

Het is zeer compleet, omdat het twee verwisselbare doppen heeft: schroefdop of rietje, zodat u er gemakkelijker uit kunt drinken.

Hoe maak ik de aluminium drinkfles van binnen schoon?

Dit type drinkfles dient regelmatig gereinigd te worden om het in een betere staat te behouden. Wij raden u niet aan om het in de vaatwasser te wassen, aangezien de levernsduur hierdoor veel langer zal zijn.

Het belangrijkste bij het schoonmaken is dat er geen enkele druppel water in achterblijft. U kunt het 's nachts op de kop laten drogen, zodat alle resterende druppels eruitvallen. Om oxidatie te voorkomen, kunt u het wassen met bicarbonaat en het een paar uur laten inwerken, dan hoeft u het alleen nog maar af te spoelen en te laten drogen.