Drinkflessen bedrukken

Drinkflessen bedrukken

fles
€ 14,95
Kwantumkortingen

Model
Kleur
Details
  • Afmetingen: 17,5 cm (hoogte) x 6,6ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Inhoud: 400 ml.
  • Inclusief 1 mondstuk (schroefdop).
  • Materiaal: aluminium (enkele laag).
  • Niet geschikt voor vaatwasser of magnetron.
  • ID: #16781-349531
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Aluminium flessen gepersonaliseerd met foto's

Plastic flessen, in deze eeuw? Vergeet ze en vervang ze door een van onze gepersonaliseerde drinkflessen. Ze zijn gemaakt van aluminium (enkellaags), dus ze zijn resistenter dan andere modellen van andere materialen. Onze gepersonaliseerde drinkflessen hebben een fundamenteel verschil: ze hebben een schroefdop, ze hebben een praktische karabijnhaak, en één ervan heeft een verwisselbare dop als rietje (ideaal voor kinderen). Alsof dit alles nog niet genoeg is, kun je kiezen uit verschillende beschikbare kleuren. Ze zijn niet geschikt voor de vaatwasser of magnetron, dus we raden je aan ze met de hand af te wassen!

En dit is het beste deel: onze drinkflessen zijn volledig te personaliseren! Je kunt ze personaliseren met je eigen ontwerpen, foto's, tekeningen en/of teksten, of je kunt de vooraf ontworpen sjablonen gebruiken die wij je in onze online editor aanbieden. Maak je geen zorgen, het is zeer intuïtief en je zult het niet moeilijk vinden om opties naar wens aan te passen, toe te voegen of te verwijderen. Zo wordt jouw drinkfles uniek en origineel, anders dan alle andere. Dit is ideaal voor kinderen, want er zal geen verwarring ontstaan met die van hun klasgenoten. En ze zullen blij zijn met een gepersonaliseerde waterfles met hun foto, hun naam, hun favoriete tekenfilm of hun favoriete videogame!

Waterflessen: comfortabel en nuttig

Gehydrateerd blijven is een van de dingen die we dagelijks moeten doen, hoewel veel mensen het moeilijk vinden om minstens een liter water per dag te drinken. Daarom is het altijd raadzaam een flesje water naast je te hebben of altijd bij je te dragen, zodat je altijd kunt drinken, zodat je bijna vanzelf drinkt. Thuis is het gemakkelijk, maar hoe zit het als we buiten wandelen, hiken, kamperen of kamperen?

Aluminium drinkflessen gepersonaliseerd met foto

Gepersonaliseerde en herbruikbare flessen en drinkflessen zijn hiervoor de beste optie, vooral de laatste als we ze bij de hand willen hebben: de metalen karabijnhaak die in onze veldflessen is verwerkt, is je beste bondgenoot om ze aan je rugzak, tas, riemlus of waar dan ook te hangen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je telkens je rugzak moet openen en sluiten als je een beetje water wilt drinken, wat erg handig is als je midden in de berg zit! Er gaat niets boven een drinkles om je bij te houden.

Het is essentieel om dagelijks een waterfles bij je te hebben, en onze originele waterflessen, die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en stijlen, zijn perfect om mee te nemen in je tas of rugzak zonder dat ze te omvangrijk of te zwaar zijn. Zoals hierboven vermeld zijn ze ook voorzien van een handige karabijnhaak, zodat je ze kunt dragen tijdens het uitlaten van de hond, wandelen of klimmen. Ze zijn ideaal voor kinderkampen, vanwege het formaat, de dubbele dop en de personalisatie. De mogelijkheid van een rietjesdop maakt het op zich al de perfecte keuze voor hen, zelfs als ze nog heel jong zijn, omdat ze er zelf uit kunnen drinken zonder het risico te lopen nat te worden. Een mooie en nuttige waterfles, wat wil je nog meer?

Wat vind je van onze personaliseerbare waterflessen? We weten zeker dat er een model en stijl is die perfect is voor jou, je kind of voor wie dan ook. Personaliseer jouw eigen drinkfles je nu!

Detail van de schroefdop van onze gepersonaliseerde drinkflessen