Sjaal driehoekig bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Geschikt voor de wasmachine.
  • Totale bedrukking aan één zijde.
  • Materiaal: satijn (polyester). Basiskleur: wit.
  • Ideaal voor clubs, feesten, partijen, bruiloften, enz.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

De kwaliteit van de producten zijn heel goed en alles was netjes gedrukt!! Zal alweer met Wanapix bestellen!!

Hans (Utrecht)

Alles prima in en op orde

Tom (Noord Holland)

Beschrijving

Gepersonaliseerde driehoekige sjaal

Het goede weer komt er weer aan en dan zijn er ook weer veel feestjes en partijen, zodat we er weer op uit te gaan om plezier te hebben. Voor deze leuke feestjes en partijen mag natuurlijk de gepersonaliseerde sjaal met foto hierbij niet ontbreken.

De driehoekige sjaal heeft een afmeting van 107 x 38 cm en zijn wit, maar het beste is dat u ze kunt ontwerpen zoals u dat wilt met foto's, tekst of één van onze vooraf ontworpen sjablonen. Weet u niet wat u ermee moet doen? We geven u hier enkele ideeën zodat u deze goedkope sjaal kunt dragen en dat iedereen er een wil zoals u die heeft ontworpen.

Sjaals voor verenigingen

De gepersonaliseerde sjaal vor de nek zijn geweldig voor elke vereniging. Het zijn sjaals die u kunt ontwerpen met foto of de tekst van de club, heel origineel en anders dan gewoon. Ook als u een grote bestelling plaatst, hebben wij kwantumkorting, dus hoe meer gelijke eenheden, hoe goedkoper uw bestelling zal zijn.

Deze sjaals voor de nek zijn geweldig, maar niet alleen voor het gebruik om de nek. U kunt het ook voor andere dingen gebruiken: gebonden om uw pols, in uw tas, aan uw rugzak, of in een knoop aan uw riemlus binden.

Sjaals voor feesten en evenementen

Onze gepersonaliseerde sjaals voor bruiloften zijn modieus als detail voor de gasten, zowel geschikt voor vrouwen en mannen. U kunt zelf een ontwerp maken of kiezen voor één van onze sjablonen, met een eventuele kleine aanpassing.

Deze gepersonaliseerde feest sjaals zijn zeer origineel. Als u eens iets anders wilt proberen, kunt u deze laten maken door het te bedrukken, een sjaal met een eigen tekening. Het enige wat u hoeft te doen is de tekening in te scannen en te uploaden. Op deze manier heeft u een absoluut exclusief model dat niemand anders io de wereld heeft.

Gerelateerde producten