Douchegordijn met foto bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Zeer glad oppervlak met grote kleurenintensiteit.
  • Het kreukelt niet.
  • Waterafstotend.
  • Met ecologische certificering.
Beoordelingen
Google Reviews

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Beschrijving

Douchegordijnen op maat

Originele badgordijnen op maat. Een verrassend en leuk idee om een badkamer te versieren. U kunt het gordijn aanpassen met elk ontwerp, collage van foto's, tekst of zinnen, etc....

Je kunt kiezen uit verschillende maten om de maat te kiezen die het beste bij je bad of douche past. Het bevat oogjes om op te hangen, en u kunt de kleur van de oogjes kiezen tussen verschillende opties.

U kunt kiezen tussen het maken van gordijnen met grappige ontwerpen of elegante gordijnen die passen bij de rest van de decoratie van uw badkamer en huis.

Kenmerken

100% polyester stof 135 gr. met acryl toplaag. Zeer glad oppervlak met een goede colorimetrie. Rimpelt niet. Waterafstotend.

Ecologisch gecertificeerd door gebruik te maken van inkten uit het water, volledig natuurlijk, die geen giftige chemicaliën bevatten voor mens en milieu.

De gordijnmaat 180X200 bestaat uit 2 delen die met elkaar verbonden zijn door een naad in het midden.

Details van de oogjes

  • Knoopsgatkleuren: wit, zwart of transparant.
  • Knoopsgaten materiaal: kunststof.
  • Knoopsgaten meten: 40 mm. Ø.

Wasvoorschriften

Wassen in water.

Alle afmetingen van deze textielproducten zijn bij benadering en kunnen beïnvloed worden door het proces van beeldoverdracht en confectie.

Wasvoorschriften

Gerelateerde producten