Bedrukte zelfklevende hartvormige etiketten op rol

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Elk etiket is al gestanst.
  • Handig rolformaat.
  • Hoge kwaliteit full colour.
  • Korting mogelijk bij grote afname.
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Hartvormige etiketten op rol

Kleine details maken het verschil, daarom worden onze gepersonaliseerde zelfklevende etiketten op rol essentieel voor u, omdat het een zeer veelzijdig product is.

Deze etiketten op rol zijn hartvormig en verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past. U kunt er een romantische tintje aan geven en een verrassing geven aan wie het zal ontvangen. Personaliseer het met uw favoriete foto, tekst of ontwerp en ontvang deze gepersonaliseerde etiketten op rol door u gemaakt. Ideaal voor gelegenheden zoals verjaardagen of Valentijnsdag, onder andere.

Ze worden gestanst verzonden, zodat u ze direct kunt gebruiken zonder ze te hoeven knippen. Elke rol bestaat uit minimaal 25 etiketten, indien u meer wenst kunt u deze per 25 vermeerderen (bv. 50, 75, 100 enz.). We hebben ook kwantumkortingen, dus uw bestelling zal voordeliger zijn naarmate u meer eenheden bestelt.

Naast het gebruik als cadeau etiketten kunt u het gebruiken voor labelen van boeken, enveloppen, schoolbenodigdheden, enz. z. Alle toepassingen die u zich kunt voorstellen met uw meest persoonlijke tint te geven.

Over onze etiketten

Onze etiketten op rol zijn gemaakt van gecoat papier met permanente acrylkleefstof, voor een betere bevestiging op het oppervlak. Voor een betere conservering van de etiketten, houdt u rekening met onze aanbevelingen:

  • De plaats van bevestiging dient droog en schoon te zijn.
  • Bewaar het materiaal in de originele verpakking wanneer het niet in gebruik is om het te beschermen tegen stof en verontreiniging.
  • Niet blootstellen aan direct zonlicht of warmtebronnen.

Gerelateerde producten