Bedrukte enveloppen

#{{ product_article_id }}
Aantal:
 • Afmetingen: {{ article_size }}
 • Wit offset papier 90 gr (rechthoekige envelop) - 100 gr. (vierkant).
 • Rechte sluitflap.
 • Full colour afdruk.
 • Het wordt verkocht per eenheid van 25 stuks.
 • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
 • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
 • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Een bedrukte lunchbox van bamboe besteld. Hij was echt mooi en snel geleverd.

Karin (Gelderland)

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Erg mooi resultaat

Kim (South Holland)

Beschrijving

Breng uw kaarten tot leven

Het is belangrijk om op het kleinste detail te letten, omdat dit een goede indruk zal maken wanneer iemand een envelop van u ontvangt. U kunt nu gepersonaliseerde enveloppen kopen voor uw bedrijf of evenement en een serieus image geven aan degene die het ontvangen zal.

We hebben verschillende soorten enveloppen zodat u de envelop kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Ze kunnen naar eigen wens worden ontworpen met foto, ontwerp, logo of tekst die u wilt. Ze worden verzonden per pak van 25 gelijke eenheden. Dankzij de personalisatie kunt u het verschil maken en de ontvanger verrassen met uw prachtige ontwerp. Lees meer over onze verschillende modellen:

 • Gepersonaliseerde rechthoekige enveloppen: zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat u kunt kiezen welke het beste bij u past. Eén daarvan is het amerikaanse formaat met venster, dit geeft een meer zakelijke uitstraling. Ze zijn gemaakt van 90 gram papier.
 • Gepersonaliseerde vierkante enveloppen: zijn gemaakt van 100 gram papier. Dit model wordt het meest gebruikt als uitnodiging voor evenementen en is verkrijgbaar in twee verschillende formaten.

Als u niet weet hoe u gepersonaliseerde enveloppen moet maken, dit is heel eenvoudig met onze editor omdat het erg intuïtief is. Selecteer het model dat u wilt, personaliseer het, en wij zorgen ervoor dat het gemaakt wordt zoals u dat wenst. Op een eenvoudige, snelle en economische manier krijgt u de mooiste gepersonaliseerde enveloppen.

Gepersonaliseerde amerikaanse enveloppen

Het meest verkochte en populairste formaat is de amerikaanse envelop, ook wel bekend als de DL envelop. De grootte van DL of amerikaanse envelop is 110x220 mm. In onze online winkel kunt u dit soort enveloppen naar wens personaliseren, met of zonder venster, zoals u dat wilt.

Waarom gepersonaliseerde enveloppen maken

De eerste indruk is zeer belangrijk, zowel zakelijk als in het dagelijks leven. De eerste indruk is van cruciaal belang om zo aan elk detail te denken. Als u nog niet zeker weet waarom het belangrijk is om bedrukte enveloppen te maken, geeven wij hier een paar punten:

 • Professioneler: het is niet hetzelfde om een normaal blanco envelop te ontvangen, als een envelop te krijgen waarin aan elk detail is gedacht.Gepersonaliseerde enveloppen printen, is een garantie voor een bevredigende eerste indruk.
 • Bespaar tijd: als u een bedrijf heeft, is het sneller en handiger om ze te laten afdrukken met het adres. Dus alles wat u hoeft te doen is het document in de envelop te plaatsen, de strook te verwijderen en te versturen.
 • Uw persoonlijke invulling: maak een ontwerp die het imago geeft van uw bedrijf of evenement. Wees origineel en probeer het op een andere manier te doen dan de rest, om iedereen te verrassen met een envelop die nooit eerder gezien is.

Een envelop voor allerlei evenementen

Niet alleen bedrijven geven een eerste indruk. Wanneer u een bruiloft, doop, communie of verjaardag voorbereidt, dan maakt de envelop het verschil. U kunt gepersonaliseerde envelop van huwelijksuitnodigingen maken of van het evenement dat u organiseert.

Eén van de typische bruiloft- of verjaardagscadeau's is om geld te geven als detail voor de bruid en bruidegom. Bij ons kunt u cadeau enveloppen om zo het geld op een originele manier te geven. Daarnaast kunt u tevens, één van onze vooraf ontworpen sjablonen kiezen en deze minimaal aanpassen.

Bedrijfsenveloppen maken

Als u een bedrijf heeft, kunt u gepersonaliseerde bedrijfsenveloppen maken. Wij raden u aan om de bedrijfskleuren, het logo of de bedrijfsnaam te gebruiken om een formelere en serieuze uitstraling te geven.

De amerikaanse envelop met venster raden we speciaal aan voor mailingacties om zo een persoonlijk tint te geven aan uw commerciële enveloppen. Maar het amerikaanse model zonder venster is is ook heel gebruikelijk. Kies op basis van uw smaak en voorkeur voor een betere presentatie.

Eigenschappen van onze enveloppen

 • Wit offset papier 90 gram (rechthoekig), 100 gram (vierkant).
 • Rechte sluitflap.
 • Stripsluiting.
 • Opening met arcering voor scheuren (rechthoekig) en zonder arcering (vierkant).
 • amerikaanse envelop met venster: het venster bevindt zich aan de rechterkant van 10 x 4,5 cm.
Gerelateerde producten