USB stick bedrukken

Er zijn 4 producten beschikbaar.

Gepersonaliseerde USB-stick

Als u de capaciteit van de harde schijf van uw computer niet wilt overbelasten, kunt u het beste beginnen met het gebruiken van gepersonaliseerde pen drives met foto. Op deze manier kunt u informatie van uw harde schijf vrijmaken en een kopie op een veilige plaats opslaan, zodat u, in het geval dat de computer kapot gaat, uw belangrijkste bestanden nog heeft. Onze gepersonaliseerde USB stick hebben een grote capaciteit zodat u elk type bestand kunt opslaan.

Hoe personaliseer ik mijn USB

Als u de keuze heeft gemaakt er één aan te schaffen, zoek dan een tekst, logo of afbeelding die u erop wilt hebben en wij bedrukken het in full colour. Ze zijn aan beide zijden gepersonaliseerd en u kunt het aan elke zijde een andere afbeelding kiezen.

U kunt uw eigen gepersonaliseerde USB stick ontwerpen zonder een minimale afname. We hebben veel vooraf ontworpen sjablonen waaruit u kunt kiezen en als u creatiever bent kunt u gebruik maken van onze editor waar u het gewenste ontwerp zelf kunt maken. In onze online winkel kunt u uw gepersonaliseerde pen drive kopen en bewerken. U kunt mede een voorbeeld zien, hoe het er ongeveer uitziet voordat u de bestelling maakt.

Het is een zeer origineel cadeau op data als Kerstmis of verjaardagen. Het is ook leuk voor een cadeau voor een leraar, bovendien is het een zeer economische pendrive.

USB stick als bedankje bij een bruiloft

De pen drive is erg populair als bedankje bij een bruiloft: gepersonaliseerd met de namen of initialen van de bruid en bruidegom, de datum van de bruiloft of met een klein icoontje. Op deze manier krijgt u een gepersonaliseerde gepersonaliseerde pen drive als cadeau voor alle gasten. Naast het feit dat het een cadeau voor zowel mannen als vrouwen geschikt is, is het erg nuttig. Het kan ook worden gegeven bij doop en communie aan de genodigden. Weet u niet wat een memorystick is? Het heeft vele namen, die elk allemaal hetzelfde aanduiden maar met een verschillende naam: USB-staafje, geheugenstick, pendrive, USB-pen, datastick, flash-drive, insteekgeheugen... En hoe noemt u het?