Reisdeken met naam bedrukken en maken

€ 18,75 € 25
Aantal:
#13374
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Geborduurd met naam of tekst.
  • Inclusief praktisch handvat om op te rollen.
  • Dikte: 200 gr/m2. Met gestikte naden aan de rand.
  • Geschikt voor de wasmachine en de droger.
Beoordelingen
Trusted Shop
J
Jeroen (Delfzijl )
"Netjes zeer tevreden blij mee"

20/09/2021

Beschrijving

Gepersonaliseerde reisdeken met naam

Als we op reis zijn is het noodzakelijk om alles goed bij elkaar te hebben zodat we niets missen als we het nodig hebben. Wij raden je aan om altijd onze reisdeken bij je te hebben; je weet immers nooit wanneer je de deken nodig zult hebben. Je kunt de deken altijd in de auto meenemen. De deken is ideaal voor gezinnen met huisdieren om vuile autostoelen te voorkomen.

De deken is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: naturel, zwart, marineblauw, grijs of fuchsia. En ze zijn allemaal gepersonaliseerd door middel van borduurwerk, met een maximum van 15 karakters. Hierop kun je een naam, een datum of een zeer korte tekst plaatsen. De deken is voorzien van een praktisch handvat om het gemakkelijk en comfortabel op te bergen en mee te kunnen nemen.

Als je op zoek bent naar een goedkope reisdeken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ze zijn van zeer goede kwaliteit en zeer economisch. Ze hebben elk een afmeting van 130x160 cm en zijn zeer zacht. Zo blijft je lichaam helemaal op temperatuur, wat voor reis je ook maakt. Begin met het maken van jouw meest praktische en comfortabele reisdeken.

De afmetingen zijn bij benadering en kunnen enigszins afwijken nadat het product is gesneden en bedrukt.