Toilettas bedrukken

Er zijn 2 producten beschikbaar

Gepersonaliseerde toilettassen met naam of foto

We gebruiken gewoonlijk allemaal wel eens een toilettas. Of het nu in het dagelijkse leven is, thuis, als we naar de sportschool of het zwembad gaan, of als we op reis gaan. Wat de reden ook is, het hebben van een gepersonaliseerde toilettas is erg praktisch. Uit puur esthetisch oogpunt kun je bijvoorbeeld je eigen toilettas of beautycase willen hebben met het design dat jij mooi vindt.

Je hoeft geen genoegen te nemen met datgene wat de winkels aanbieden. Hier op onze website kun je een van onze ontwerpen kiezen en personaliseren, of kun je je eigen foto's vanaf je computer of Instagram uploaden, of een eigen tekst schrijven. Bijvoorbeeld je naam, of je initialen; perfect om de tas te identificeren in geval van verlies.

Toilettas voor kinderen, vrouwen en mannen

We hebben verschillende modellen, en ze kunnen allemaal als unisex worden beschouwd, te gebruiken door mannen en vrouwen. En zelfs door kinderen die hun eigen toiletspullen al in een toilettas bij zich hebben, om te gaan zwemmen, of op schoolreis of uitstapje.

In de toilettassen worden meestal flessen shampoo en gel bewaard (zo mogelijk in verkleinde versie), en andere gebruiksvoorwerpen zoals nagelknippers, tandenborstels, deodorant, crèmes, enz. Iedereen gebruikt toillettassen: van gezinnen, tot mensen die sporten of naar de sportschool gaan, reizigers. Ze zijn ook in de mode bij voetballers en andere topsporters, die altijd met hun toilettas op pad gaan, om hun toiletartikelen bij de hand te hebben.

Je kunt kiezen tussen onze stoffen toilettassen, de waterdichte modellen, of de reistassen met een haak om overal op te hangen. Zeer praktisch en comfortabel om te gebruiken als u rechtop staat tijdens het douchen of omkleden.