Toilettas bedrukken

Gepersonaliseerde toilettassen met naam of foto

We gebruiken allemaal min of meer regelmatig een toilettas. Of het nu dagelijks is, thuis, wanneer we naar de sportschool of het zwembad gaan, of wanneer we op reis gaan. Wat de reden ook is, het hebben van een gepersonaliseerde toilettas is erg praktisch. Enerzijds kun je om puur esthetische redenen je eigen toilettas of toilettas hebben met het ontwerp dat jij het mooist vindt.

Je hoeft geen genoegen te nemen met wat je in de winkels ziet. Hier kun je een van onze ontwerpen kiezen en deze personaliseren, of je kunt foto's uploaden vanaf je computer of Instagram, of een willekeurige tekst schrijven. Bijvoorbeeld je naam, of je initialen, perfect om de toilettas te identificeren in geval van verlies.

Toilettassen voor mannen, vrouwen of kinderen

We hebben verschillende modellen, en ze kunnen allemaal beschouwd worden als unisex. Dat wil zeggen dat ze door zowel door mannen, als door vrouwen gebruikt kunnen worden. En zelfs voor meisjes en jongens die hun eigen toiletartikelen al meenemen in een toilettas, om te zwemmen of op reis of excursie.

Toilettassen bevatten meestal flessen shampoo en gel (indien mogelijk in een beperkte versie), en andere gebruiksvoorwerpen zoals een nagelknipper, tandenborstels, deodorant, crèmes, etc. Ze worden door iedereen gebruikt, van gezinnen, tot mensen die sporten of naar de sportschool gaan, reizigers, of ze zijn ook in de mode bij voetballers en andere topsporters, die hun toilettas altijd bij zich dragen, om hun toiletartikelen en andere producten bij de hand te hebben.

Je kunt kiezen uit onze stoffen toilettassen, de waterdichte modellen of de reistassen met een haak om overal op te hangen. Heel praktisch en comfortabel om staand te gebruiken tijdens het douchen of omkleden.

Gepersonaliseerde toilettas voor make-up producten

Waarom een gepersonaliseerde toilettas cadeau doen?

Er zijn verschillende voordelen aan het geven van een gepersonaliseerde toilettas met bijvoorbeeld de naam of initialen van de persoon die het cadeau krijgt, of met gepersonaliseerde foto's of ontwerpen:

  • Het is een uniek en gepersonaliseerd geschenk: door de naam of initialen van de persoon toe te voegen, of een ontwerp of foto die betekenisvol is voor hen, wordt het een speciaal en gepersonaliseerd geschenk waardoor de persoon zich zeer gewaardeerd kan voelen.
  • Het is praktisch en functioneel: een toilettas is een zeer praktisch en nuttig accessoire voor het bewaren van toiletartikelen en verzorgingsproducten, dus de persoon die het geschenk ontvangt zal het zeker vaak gebruiken.
  • Het is duurzaam: toilettassen zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn, dus het is een geschenk dat lang gebruikt kan worden.
  • Het is veelzijdig: een gepersonaliseerde toilettas kan worden gebruikt voor de meest uiteenlopende situaties, zoals reizen, sportschool, werk, thuis... onder andere.

Wat betreft de voordelen van het gebruik van een toilettas om toiletartikelen in op te bergen, volgen er hier enkele:

  • Ze houden producten georganiseerd: met een toilettas kun je jouw toiletartikelen georganiseerd en op één plaats bewaren, waardoor ze gemakkelijker te gebruiken zijn en niet verloren gaan of vergeten worden.
  • Ze zijn gemakkelijk te vervoeren: ze zijn meestal compact van formaat, waardoor ze gemakkelijk in elke tas of koffer kunnen worden meegenomen.
  • Ze beschermen producten: een toilettas helpt toiletartikelen te beschermen tegen morsen of breken, wat vooral handig kan zijn op reis.
  • Ze zijn hygiënisch: toiletartikelen opbergen in een toilettas voorkomt dat ze in contact komen met andere voorwerpen of oppervlakken, waardoor ze schoon blijven en vrij van stof of omgevingsvuil.
Gepersonaliseerde toilettas voor het opbergen van voorwerpen op het strand of bij het zwembad