Star Wars mokken

Lang geleden, in een sterrenstelsel ver, ver weg ... Doet dit begin een belletje rinkelen? Geen wonder, dit is het begin van een van de belangrijkste science fiction sagen. We hebben het over George Lucas, de maker van Star Wars. Deze eerste film ging in première in 1977 en werd al snel een cultfilm voor liefhebbers van fantasie en science fiction.

Meer en meer films werden daarna gemaakt, en ook vandaag de dag nog steeds produceren we films uit deze saga.Star Wars fans zijn er miljoenen over de hele wereld en iedereen houdt van de merchandising van deze film saga. We vinden er alles van: speelgoed, beddengoed, kleding, decoratieve artikelen en natuurlijk bekers.

De mok, Will be with you!

Bij Wanapix zijn we ook erg fan van deze films. Om die reden hebben we deze sectie gemaakt waar u onze beste ontwerpen met betrekking tot deze films kunt vinden. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig uw eigen Star Wars mok maken.

Onze editor is zeer eenvoudig te gebruiken, dus u hoeft alleen maar één van onze galactische ontwerpen te kiezen of het ontwerp zelf te maken met foto's van personages uit de film (Darth Vader , Yoda, Luke, Leia, Han Solo, R2-D2, Stormtrooper, Darth Maul, Chewbacca...), het logo, enz.Welk Star Wars persoon is uw favoriet? Nu is het tijd om ze om uw favoriete mok ervan te maken.

Deze bekers zijn een geweldig cadeau voor Star Wars fans. Het is een zeer economisch en praktisch detail dat ze dagelijks kunnen gebruiken. Als uw familie fan is, kunt u er voor elk van hen één maken, zodat u de dag kunt beginnen met alle “kracht” van uw favoriete Star Wars mok.