Slabbetjes bedrukken en maken

Er zijn 3 producten beschikbaar

Waarom kies je onze te personaliseren slabbetjes?

  • Verschillende modellen beschikbaar: van de klassieke rechthoekige slabben tot driehoekige bandana slabbetjes.
  • Kinder- en volwassen maten: er is een kleine maat voor baby's en kinderen en een grote maat voor volwassenen.
  • Maximale kwaliteit: full-color afdrukken met grote scherpte.
  • Machinewasbaar: alle modellen zijn veilig in de wasmachine te wassen.
  • Online editor: gebruik onze online customizer zonder software te hoeven downloaden; heel intuïtief en gemakkelijk.

Hoe slabbetjes te maken?

Voor de komst van de baby in het gezin moet van alles geregeld worden. Hiervoor is het noodzakelijk om alle kleding en de verschillende accessoires die je nodig hebt voor te bereiden. Als je een pasgeboren baby of een toekomstige moeder een cadeau moet geven, zijn baby slabbetjes een geweldig idee.

In deze sectie hebben we onze verschillende slabbetjes bedrukken gegroepeerd. Allen zijn zeer aangenaam en voelen zacht aan, voor de meest gevoelige huid. En natuurlijk in verschillende materialen en formaten, zodat je het materiaal kunt kiezen dat het beste bij jouw kleintje past. Je kunt ze helemaal zelf ontwerpen of je kunt gebruik maken van één van onze sjablonen en daarna de kleur van de rand kiezen die bij het ontwerp past.

We zijn er zeker van dat het een goed cadeau is, want ze zullen nog vele maanden gebruikt worden. Het feit dat het slabbetje gepersonaliseerd is, garandeert dat er geen andere zal zijn zoals jij die gemaakt hebt. Als je niet weet hoe je de slabbetjes met tekst moet maken, maakt je dan geen zorgen, want met onze editor is het erg gemakkelijk en in een paar minuten tijd kun je de bestelling plaatsen.

Baby slabbetjes bedrukken

Welke slabbe te kiezen?

We zijn ons ervan bewust dat het moeilijk kan zijn om er één te kiezen. Maar je moet naar twee dingen kijken: het materiaal en de sluiting. Het is van essentieel belang dat je degene kiest waarvan je denkt dat deze het meest comfortabel en praktisch is voor jouw baby. We leggen je uit wat het verschil is in de modellen<:/p>

  • Slabbetje bandana: wij raden dit model speciaal aan voor de allerkleinsten. Als ze zo klein zijn hebben ze de neiging om veel te kwijlen, dus dit is bijzonder comfortabel voor hen en heeft een zeer zachte aanraking.
  • Slabbetje : het is de klassieker van altijd, maar met de bijzonderheid dat je het volledig naar jouw eigen smaak kunt ontwerpen. Het slabbetje is beschikbaar in twee verschillende maten en de afwerking van de rand in vijf verschillende kleuren.
  • Slabbetje XL: is de grootste in onze catalogus en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Volwassenen? Ja, ze worden ook gebruikt bij leuke gelegenheden zoals vrijgezellenfeesten, bruiloften of diners met vrienden. Ze zijn gemaakt van polyester en zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Natuurlijk kunnen ze allemaal ontworpen worden met de favoriete foto's, een collage van afbeeldingen, tekenfilmfiguren enz, zoals jij het wilt. Onze slabbetjes met foto zijn zo ontworpen dat u ze zo veel mogelijk naar jouw eigen wensen kunt creëren.

Baby slabbetjes met naam

Slabbetjes bedrukken voor babyshower

De baby shower is steeds meer in de mode onder zwangere vrouwen. Het is een informele ontmoeting tussen vrienden en familie waarbij het geslacht van de baby wordt verteld. Soms is het zelfs voor de moeder en vader een verrassing. In andere gevallen is het van tevoren bekend en is het een feest om te genieten en de kleine details aan de toekomstige ouders te geven.

Als de ouders het geslacht van de baby nog niet weten, kun je dit met een van onze slabbetjes bekend maken. Het is een heel bijzonder moment waarbij de zenuwen zich aan het oppervlak van de huid bevinden. U kunt het personaliseren door het gelukkige nieuws aan te kondigen en wanneer ze het openen zullen ze het geweldig vinden. Zij zullen het ook kunnen gebruiken wanneer het geboren wordt.

Slabbetje bandana met naam