Slabbetjes bedrukken en maken

Er zijn 3 producten beschikbaar

Hoe slabbetjes te maken?

Voor de komst van de baby in het gezin moet van alles geregeld worden. Hiervoor is het noodzakelijk om alle kleding en de verschillende accessoires die u nodig heeft voor te bereiden. Als u een baby, pasgeboren of een toekomstige moeder een cadeau moet geven, zijn baby slabbetjes een geweldig goed idee.

In deze sectie hebben we onze verschillende slabbetjes bedrukken gegroepeerd. Allen zijn zeer aangenaam en voelen zacht aan, voor de meest gevoelige huid. En natuurlijk in verschillende materialen en formaten, zodat u het materiaal kunt kiezen dat het beste bij uw kleintje past. U kunt ze helemaal zelf ontwerpen of u kunt gebruik maken van één van onze sjablonen en daarna de kleur van de rand kiezen die bij het ontwerp past.

We zijn er zeker van dat het een goed cadeau is, want ze zullen het nog vele maanden gebruiken. Het feit dat het gepersonaliseerd is, garandeert dat er niet één zal zijn zoals u die gemaakt heeft. Als u niet weet hoe u de slabbetjes met tekst moet maken, maakt u zich geen zorgen, want met onze editor is het erg gemakkelijk en in een paar minuten tijd kunt u de bestelling plaatsen.

Welke slabbe te kiezen?

We zijn ons ervan bewust dat het moeilijk kan zijn om er één te kiezen. Maar u moet naar twee dingen kijken: het materiaal en de sluiting. Het is van essentieel belang dat u degene kiest waarvan u denkt dat deze het meest comfortabel en praktisch is voor uw baby. We leggen u uit wat het verschil is in de modellen<:/p>

  • Slab met opvangbakje: dankzij het materiaal is het veel gemakkelijker schoon te maken. Het is verkrijgbaar in twee kleuren en u kunt het perfect aansluiten in de nek van uw kindje.
  • Slabbetje bandana: wij raden dit model speciaal aan voor de allerkleinsten. Als ze zo klein zijn hebben ze de neiging om veel te kwijlen, dus dit is bijzonder comfortabel voor hen en heeft een zeer zachte aanraking.
  • Slabbetje : het is de klassieker van altijd, maar met de bijzonderheid dat u het volledig naar uw eigen smaak kunt ontwerpen. Het is beschikbaar in twee verschillende maten en de afwerking van de rand in vijf verschillende kleuren.
  • Slabbetje XL: is de grootste in onze catalogus en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Volwassenen? Ja, ze worden ook gebruikt bij leuke gelegenheden zoals vrijgezellenfeesten, bruiloften of diners met vrienden. Ze zijn gemaakt van polyester en zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Natuurlijk kunnen ze allemaal ontworpen worden met de favoriete foto's, een collage van afbeeldingen, tekenfilmfiguren enz, zoals u het wilt. Onze slabbetjes met foto zijn zo ontworpen dat u ze zo veel mogelijk naar uw eigen wensen kunt creëren.

Slabbetjes bedrukken voor babyshower

De baby shower is steeds meer in de mode onder zwangere vrouwen. Het is een informele ontmoeting tussen vrienden en familie waarbij het geslacht van de baby wordt verteld. Soms is het zelfs voor de moeder en vader een verrassing. In andere gevallen is het van tevoren bekend en is het een feest om te genieten en de kleine details aan de toekomstige ouders te geven.

Als de ouders het geslacht van de baby nog niet weten, kunt u dit met een van onze slabbetjes bekend maken. Het is een heel bijzonder moment waarbij de zenuwen zich aan het oppervlak van de huid bevinden. U kunt het personaliseren door het gelukkige nieuws aan te kondigen en wanneer ze het openen zullen ze het geweldig vinden. Zij zullen het ook kunnen gebruiken wanneer het geboren wordt.