Kokos deurmat bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Kies een ontwerp of ontwerp hem zelf.
  • Bedrukking in full colour.
  • Zeer eenvoudig te reinigen, schudden of stofzuigen.
  • Met antislip basis.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Gepersonaliseerde deurmat, ideaal voor het invoeren van uw huis met de familie foto, of de namen van familieleden. U kunt originele en leuke deurmatten maken met grappig om uw bezoeken zinnen verrassen.

Het is gemaakt van 100% kokos, een zeer duurzaam materiaal en geven een originele look aan uw deurmat. De basis is latex, goed worden gehecht aan de vloer uitglijden te voorkomen.

Aanbevolen voor huishoudelijk gebruik of op plaatsen waar geen constante doorvoer van mensen is.

Door de eigenschappen van het natuurlijke materiaal waarvan deze deurmat is gemaakt, aangezien de afbeelding niet op een plat oppervlak wordt gedrukt, maar op de rand van de filamenten van de kokosvezel, biedt de druktechniek een veel gladder resultaat in termen van verzadiging en scherpte. Dit betekent dat de kleuren niet op dezelfde manier worden geabsorbeerd als in andere materialen. Daarom is het raadzaam om de door ons aangeboden sjablonen te gebruiken of een gelijkaardige stijl te behouden en is het niet raadzaam om ontwerpen te gebruiken met foto's met veel details of ontwerpen die meerdere foto's als collage bevatten.

Gerelateerde producten