Gepersonaliseerde babydocumenthouder

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Bevat verschillende compartimenten.
  • Ideaal voor het opbergen van geboorteboekjes, gezondheidskaarten en babydocumenten.
  • Materiaal: stretch (100% polyester). Machine wasbaar.
bekijk meerbekijk minder
Beschrijving

Persoonlijk geboorteboek

Dit product kan bekend zijn onder verschillende namen: baby documentenhouder, geboorteboek, stoffen map voor baby's, enz. Het bestaat uit een linnen etui met verschillende compartimenten, waarin je alle documenten van de pasgeborene kunt organiseren en meenemen. De ziekenhuispapieren, burgerlijke registratiedocumenten, de eerste ID-kaart... Bewaar alles in mappen en draag het allemaal in deze gepersonaliseerde documenthouder.

Zijn zachte textuur dankzij het materiaal van textiel maakt hem beter geschikt als een product gerelateerd met kinderverzorging en baby's. En het beste is dat je het naar eigen wens kunt personaliseren. Je kunt het ontwerp kiezen dat je mooi vindt en het bewerken door de naam van uw baby toe te voegen. Je kunt zelfs foto's toevoegen of een eigen ontwerp naar keuze uploaden en stap voor stap je eigen gepersonaliseerde documenthoudermap samenstellen.

De documenthouder opent op dezelfde manier als een boek of map, met twee kleine vakken aan de ene binnenzijde en een groter vak aan de andere binnenzijde voor grotere mappen en documenten. Het is volledig van textiel, en dus machinewasbaar. Een zeer mooie en georganiseerde manier om alle documenten van uw baby op één plaats bijeen te hebben.