Gegraveerde pennen

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Inktkleur: blauw.
  • Navulling als type Parker.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beschrijving

Balpen graveren "Salomon"

We leven in het digitale tijdperk en gebruiken dagelijks mobiele telefoons en computers. Echter, pennen gaan nooit uit de mode, in feite, het is op dit moment bijzonder om een geschreven brief te ontvangen. Het is ook een snellere manier om aantekeningen te maken, daarom raden wij u onze gegraveerde metalen balpen aan.

De punt gaat naar binnen en naar buiten wanneer er aan de behuizing van de pen gedraaid wordt. Het is gemaakt van plastic en metaal en is gepersonaliseerd door middel van lasergraveren met een naam of tekst. Het heeft een zeer elegante afwerking en wordt geleverd in een individuele doos voor extra bescherming.

Het is zeer praktisch en compleet, want het heeft ook een aanwijzer voor aanraakschermen (mobiele telefoons, tablets, ...). De inkt is blauw en, als u wilt opnieuw te vullen zoals het type Parker. We raden u deze balpen in het bijzonder aan om cadeau te geven bij gelegenheden zoals vaderdag of andere speciale dagen.

Balpen graveren "Seth"

Papier en pen, klinkt als iets uit het verleden, nietwaar? Nou, niets is minder dan waar, want ze zijn nog steeds heel praktisch om altijd bij u te dragen en om last-minute aantekeningen te kunnen maken. Wij raden u onze gegraveerde balpen met tekst aan, omdat deze anders is dan wat u elders vindt.

Het is van metaal en gepersonaliseerd door middel van lasergraveren, zodat u een leuke gemotiveerde zin, een belangrijke datum of uw naam kunt kiezen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, omdat u precies kunt kiezen wat u wenst.

De inkt is blauw en kan worden vervangen wanneer deze leeg is, het is zoals een type Parker pen. Het heeft geen dop, want de punt is verborgen is in de pen, en komt naar buiten wanneer u het onderste deel ervan draait. Het heeft een zeer elegant uiterlijk en wordt geleverd in een doosje met aan de binnenzijde zachte stof zoals kunstleer, dit voor een betere bescherming van het product.

Het kan een leuk detail zijn voor bijvoorbeeld Vaderdag of Moederdag, maar elke andere datum of gelegenheid kan ook. Het kan ook een promotioneel detail zijn voor uw bedrijf, door het te personaliseren met uw gegevens.

Balpen graveren "Viquez"

Wat het verschil maakt tussen een cadeau en een cadeau van kwaliteit, is de persoon te verrassen met dit bijzondere detail. Waneer u op zoek bent naar een elegant geschenk, raden wij u vooral onze gegraveerde balpen met tekst aan. Het is een zeer praktisch item, waarmee u aan elk detail kunt denken.

Het is gemaakt van metaal en plastic, en de kleur van de inkt is blauw. Het heeft geen dop, omdat de punt verborgen is in de pen en naar buiten komt door het onderste deel van de pen te draaien. Deze balpenm heeft een lange levensduur, en u kunt de inkt makkelijk vervangen, zoals een type Parker pen, dus u kunt het altijd blijven gebruiken.

Het kan worden gepersonaliseerd door middel van lasergraveren met een naam of tekst die u wilt (tot 20 tekens per regel). Het wordt geleverd in een zeer elegant doosje met aan de binnenzijde zachte stof zoals kunstleer, dit voor een betere bescherming van het product.

Het is een ideaal geschenk voor bijvoorbeeld Vaderdag, verjaardagen of voor een goede vriend. Verras degene die u lief hebt, want ze verdienen het.

Pennenset graveren "Aaron"

Als u één van die personen bent die niet zonder papier en pen het huis kan verlaten, dan ben u bij ons aan het juiste adres! U kunt nu uw eigen gegraveerde balpen met naam maken en op die manier uw eigen speciale pen hebben.

De set bestaat uit twee pennen: een traditionele, waarbij de punt in de pen gaat door het onderste gedeelte te draaien, en één Rollerbal pen, die direct wordt geopend door de dop te verwijderen. Maar wat onze pennen onderscheidt van d erest, is de personalisatie ervan. Ontwerp de pen met een korte zin, naam of datum, deze door middel van lasergraveren in de pen wordt gezet.

De kleur van de inkt is blauw en de vulling is van het type Parker. Bovendien leveren wij deze in een zeer elegante doos die tevens als bescherming dient tijdens het transport. ervan. Dankzij hun geweldige afwerking zijn ze een perfect cadeau voor elke gelegenheid, maar vooral als afstudeer- of pensioendetail. Creëer nu het de meest exclusieve set en verras degene met een detail van kwaliteit.

Pennenset graveren "Caleb"

Vervang de gebruikelijke pennen met onze elegante pennenset met naam gegraveerd. Het bestaat uit een traditionele pen, waarbij de punt in de pen zit, en naar buiten komt zodra u het onderste gedeelte draait. De Rollerball pen, die direct wordt geopend door de dop te verwijderen.

Wat het zo uniek maakt is de personalisatie, dit wordt gedaan door middel van lasergraveren. Zodat de naam, datum of tekst kunt kiezen die u wenst. Het is zeer compleet en kan een leuk detail zijn om als cadeau te geven voor elke gelegenheid, voor elk persoon.

De inkt is blauw en de vulling is van het type Parker. Wij leveren ze in een zeer elegante doos die tenvens als bescherming dient tijdens het transport.

Het verschil tussen de balpen en Rollerball pen

De roller gebruikt vloeibare inkt, terwijl de balpen een dikkere, pasteuze inkt gebruikt. Bovendien glijdt de Roller soepeler, met een licht nat gevoel dat de schrijfactiviteit aangenamer maakt. Het heeft ook een dop om uitdroging van de inkt te voorkomen. Het is belangrijk om het te bedekken wanneer het niet wordt gebruikt voor een langere levensduur van de inkt.