Fotopuzzel hartvorm bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • 111 puzzelstukjes.
  • Elk puzzelstukje is 3 x 2 cm.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beschrijving

Kartonnen hartvormige puzzel

De meest romantische mensen moeten het elke dag aan elkaar tonen dat ze vann elkaar houden. Verras uw partner met onze gepersonaliseerde hartvormige puzzel. Het bestaat uit 111 stukjes en is gemaakt van karton en wordt bovendien geleverd in een kartonnen doos met hetzelfde ontwerp als de puzzel, dus het zal als hulp zijn bij het maken van de puzzel.

In tegenstelling tot andere puzzels, kunt u deze naar eigen wens ontwerpen met uw favoriete foto's, ontwerp of een mooie tekening, zelfs met een tekst. U bepaalt zelf hoe u de puzzel eruit laat zien. Maakt u zich geen zorgen als u niet erg creatief bent, u kunt ook één van onze sjablonen gebruiken die u kunnen helpen om het ontwerp origineler te maken.

Dit romantische product is ideaal als detail voor Valentijnsdag, jubilea, Kerst of verjaardagen of andere data. Het is altijd leuk omdat het erg origineel is en door de personalisatie kunt u eens wat anders maken en uw partner verrassen.

Eco vriendelijk product

Zowel de puzzelstukken, als de doos die met de puzzel wordt meegestuurd zijn gemaakt van ecologisch karton. De gepersonaliseerde puzzelstukken en dozen zijn PEFC en FSC gecertificeerd en zijn daardoor een milieuvriendelijk product.

PEFC- en FSC-gecertificeerde bosproducten verzekeren de consument dat hij producten koopt uit duurzaam en verantwoord beheerde bossen. Door te kiezen voor PEFC kunnen kopers helpen bij de bestrijding van illegale houtkap.

PEFC / FSC