USB kaart met foto bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Geheugen: 16 GB.
  • In creditcard formaat.
  • Aan beide zijden te bedrukken.
  • Ideaal relatiegeschenk.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Beschrijving

USB in creditcard formaat

Jaren geleden zou niemand het gezegd hebben, maar de waarheid is dat het vandaag de dag sterk aanbevolen wordt om altijd een USB stick bij zich te dragen. Voor op kantoor, als u bij een familielid of vriend bent.... er kan zich een situatie voordoen waarin u documenten, foto's, video's enz. wilt opslaan.

Voor deze situaties is deze USB stick in creditcard formaat ideaal. Door zijn grootte en vooral zijn dunne dikte kunt u hem, samen met de rest van uw kaarten, in uw portemonnee bewaren. Dus, zonder veel ruimte of gewicht in beslag te nemen, en heeft u de USB-stick altijd bij de hand.

Deze USB-kaart heeft een geheugen van 16 GB, groot genoeg om meerdere documenten, afbeeldingen of elk type bestand te kunnen bewaren.

U kunt de kaartaan beide zijden, in full colour, personaliseren. U bepaalt het ontwerp, foto, logo, tekst, iconen enz. Alles zoals u het wilt! 100% van de kaart is bedrukt aan beide zijden.

Het pendrive gedeelte is roteerbeer zodat het eenvoudig in de gewenste computer of apparaat geplaatst kan worden. Het gedeelte is zo weer terug te draaien, waardoor het weer een platte kaart wordt.

Dit product is ideaal voor persoonlijk gebruik, evenals voor relatiegeschenken of evenementen, met daarop uw naam en contactgegevens.

Ook voor bedankjes bij bruiloften, doopfeesten, communies en soortgelijke gelegeneheden. Aan de ene zijde kiest u de foto, en aan de andere kant de naam, datum en plaats.

Daarnaast is er ook kwantumkorting mogelijk, dus als u meer aantallen van dezelfde afbeelding besteld, des te goedkoper het per stuk zal worden.

Gerelateerde producten