Eigenschappen

  • Persoonlijke foto met houten lijst
  • Meerdere kleuren voor het frame om uit te kiezen
  • Directe print op 5 mm hardschuimkarton (Foam)
  • Inclusief ophangplaat
  • Zonder minimum bestelling, vanaf 1 stuk

Persoonlijke klas fotocollages met foto's van leerlingen

Als het einde van een schooljaar nadert, is dat een vreugde omdat de zomervakantie begint; maar er zijn ook droevige momenten voor de kinderen die afscheid moeten nemen van hun klasgenoten en ook van de leraar.Een goede manier om de klas voor altijd te herinneren is het maken van een gepersonaliseerde collage als klassenfoto, waarop alle leerlingen van de klas verschijnen samen met de leraar die ze hebben gehad.

We hebben verschillende kant-en-klare sjablonen beschikbaar in onze online winkel die u kunt bewerken door in elk sjabloon de foto's toe te voegen die u wenst. U kunt ook meer foto's toevoegen als dat nodig is met de optie "geavanceerde bewerking". Het is een zeer visuele en eenvoudige editor, en u kunt altijd controleren hoe het resultaat er ongeveer uit zal zien.

Als de personalisatie klaar is, kunt u de online bestelling afronden om uw gepersonaliseerde fotocollage voor de klas te kopen, hetzij slechts één exemplaar of één exemplaar voor elke leerling. Bij aankoop van meerdere van dezelfde eenheden zijn onze kwantumkortingen van toepassing, zodat elke eenheid goedkoper wordt naarmate u er meer koopt. Zo kunt u goedkoop gepersonaliseerde klassenfoto's met kaders kopen zonder minimumbestelling.

Wij drukken de collage op een 5mm dik FOAM karton en het geheel wordt afgewerkt met een houten frame van hoge kwaliteit. De verzending is zeer snel en binnen een paar dagen ontvangt u de bestelde klassefoto's.