Automatische stempel maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • De stempel heeft al inkt voor 20.000 afdrukken.
  • U kunt kiezen uit 3 kleuren inkt: zwart, blauw of rood.
  • We sturen u een gratis navulinktflesje voor nog eens 50.000 afdrukken.
  • Milieuvriendelijke productiegarantie: milieumanagementsysteem volgens ISO 14001:2015.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beschrijving

Hoe een automatische stempel maken?

Het is zeer belangrijk om goed kantoormateriaal te hebben om sneller en efficiënter te kunnen werken. De automatische stempel wordt veel gebruikt, vooral om een gepersonaliseerde handtekening te maken en om deze direct op alle documenten te kunnen stempelen. In het algemeen worden in het bedrijfsleven veel gebruikt met bedrijfslogo en naam.

Als u niet weet hoe u een automatische stempel kunt maken, leggen wij u dit heel eenvoudig uit hoe te maken met onze editor. Kies gewoon de maat en vorm die u wilt. U kunt uw persoonlijke stempel maken met de tekst of ontwerp zodat u daarna kunt stempelen op elk document. Deze stempel is te gebruiken voor 20.000 stempels en we sturen u een gratis navulinktflesje met nog eens 50.000 extra stempels mee. U kunt ook de kleur van de inkt kiezen: zwart, blauw of rood.

U kunt twee delen afzonderlijk van elkaar maken. Enerzijds het ontwerp of de tekst die u wilt op de stempel, en anderzijds de afdruk op de houder. Normaal gesproken wordt hetzelfde ontwerp als de stempel gebruikt om het gemakkelijker te kunnen herkennen in uw lade.

Maar niet alleen in het bedrijfsleven worden stempels veel gebruikt. Onze automatische stempel voor bruiloften en stempels voor scrapbooking, zijn ook erg populair. Deze laatste worden gebruikt om het mooi te versieren.

Milieucertificaat

De leverancier van onze automatische stempels heeft het officiële certificaat van QualityAustria, dat certificeert dat deze leverancier, in het proces van de productie van de afdichtingen, een effectief milieumanagementsysteem toepast en ontwikkelt volgens de eisen van de norm ISO 14001:2015.

QualityAustria