Kindertapijt bedrukken

Kindertapijt bedrukken

tapijt
€ 39,95
Kwantumkortingen

Details
  • Afmetingen: 100 cm (Breedte) x 70 cm (hoogte) x 0,5 cm (diepte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal bovenkant: textiel. Materiaal onderkant: rubber.
  • Licht afgeronde hoeken.
  • Handwasbaar in warm water.
  • ID: #13903
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerd tapijt voor de kinder- of tienerkamer

Het gepersonaliseerde kindertapijt is de perfecte aanvulling voor de kamer van jouw kind. Met een groot formaat biedt dit tapijt een comfortabele ruimte om op te spelen en te ontspannen. De bovenkant van het tapijt is van textiel en de achterkant is van antislip rubber, voor extra veiligheid.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een tapijt in een kinderkamer is dat het de vloer isoleert, wat vooral gunstig is in de wintermaanden, wanneer de vloer koud kan zijn voor een kind om direct op de vloer te spelen. Ook is zitten of liggen op een tapijt van textiel veel comfortabeler dan op een harde vloer.

Dit gepersonaliseerde jongerentapijt is uniek, omdat het kan worden gepersonaliseerd met een foto, ontwerp, afbeelding of naam van het kind. Ze kunnen bijvoorbeeld, en als idee, worden gepersonaliseerd met bordspelontwerpen voor kinderen om op te spelen, of met wegen om met kinderwagens te spelen, of om een groot voetbal- of basketbalveld te creëren. In onze online winkel bieden wij je verschillende vooraf ontworpen sjablonen, zodat je kunt kiezen welke je het mooist vindt en deze kunt bewerken met de naam van jouw kind, foto's of de elementen die je bij elk ontwerp kunt aanpassen. Of, als je wilt, kun je beginnen met het blanco sjabloon om een ontwerp 100% naar wens te maken.

Naast comfort en een persoonlijk tintje is dit tapijt duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het kan met de hand worden gewassen in warm water. Gemaakt van hoogwaardige materialen, bestand tegen dagelijks gebruik en krassen van speelgoed.