Gegraveerd naamplaatje

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Gepersonaliseerd aan beide zijde met gegraveerde tekst.
  • Inclusief ketting.
  • Materiaal hanger: roestvrij staal.
bekijk meerbekijk minder
Beschrijving

Gegraveerde hanger voor halsketting

Als u van de minimalistische en elegante stijl houdt, presenteren wij u onze gegraveerde hanger voor halsketting. Het heeft een rechthoekige vorm waarop u tekst van maximaal 15 tekens op zowel de voor- als op de achterkant kunt laten graveren.

.

Het is gemaakt van roestvrij staal, dus het is ideaal voor het dagelijks gebruik en kan gecombineerd worden met uw look. Maar wat het echt uniek maakt is dat u het kan aanpassen zoals u wilt. U kunt een hanger met tekst maken, met bijvoorbeeld uw naam, huwelijksdatum of een andere dag die belangrijk voor u is. Het eindresultaat zal spectaculair zijn.

Via de sociale netwerken heeft u al vast gezien dat het erg in de mode is om meerdere kettingen met elkaar te combineren. Met deze hanger, kunt u het dragen met verschillende kettingen. Want dankzij zijn eenvoud zal het er geweldig uitzien met andere kortere hangers en dus mogelijk om ze samen te dragen. U kunt ook twee gelijke modellen laten maken, en er één aan uw beste vriend(in) geven om uw persoonlijke vriendschapshanger te hebben.

De hanger wordt al aan de halsketting geleverd, en in een klein doosje ter bescherming tijdens het transport. Het is een ideaal cadeau voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, Valentijnsdag of jubilea, en nog veel meer.