Filmrol sleutelhanger

€ 14,90 € 19,90
Aantal:
Sleutelhanger
  • Afmetingen: 2,5ø (breedte) x 4,8 cm (hoogte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Inclusief 10 foto's afgedrukt op de rol.
  • Materialen: kunststof spoel, transparante acetaatrol.
  • Trek aan het lipje om de rol uit de spoel te halen en de foto's te bekijken. Draai aan het uiteinde van de spoel om de rol weer op te slaan.
  • ID: #15829
Populaire ontwerpen
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
Bekijk alle afbeeldingen

I
Indra (Lemelerveld)
24/11/2022
"Super blij mee! Is onwijs leuk cadeautje om te geven"
K
Kim (Doornenburg)
31/10/2022
"Het product was geweldig! De foto's waren goed van kleur en scherp. Ik heb op maandag besteld en had het product vrijdag in huis. Deze werd geleverd in een mooi doosje, als cadeau een balpen en nog een zakje snoep. Fijne service dus! Ik zou hier zeker opnieuw bestellen."
A
Amber (Berlicum)
29/10/2022
"Product is zoals je besteld"
D
Deborah (Krommenie)
27/10/2022
"Mooi gemaakt!!!"
user social avatar
Eline (Leuven, BE)
14/10/2022
"Goede kwaliteit van foto's en leuke opties om te personaliseren! "
C
Claudia (Bergschenhoek)
09/10/2022
"Mooi product, wel aan de dure kant. "
R
Robin (Driebergen-rijssenburg)
03/10/2022
"Erg leuk product"
I
Isabel (Zwanenburg)
28/09/2022
"Mooie scherpe foto’s. Het is alleen een beetje jammer dat hij niet uit zichzelf weer inrolt maar dat je dat handmatig moet doen. Ook duurde het even voordat ik doorhad hoe het samenstellen werkte en heb daardoor een paar keer opnieuw moeten beginnen"
D
Dieke ('s-hertogenbosch)
27/09/2022
"Foto's en ontwerp waren erg mooi, maar binnen één week was het 'flapje' er al af/beschadigd. Ik had er een Spotify link op laten maken, maar dit is dus niet meer te scannen."
Beschrijving

Kodak sleutelhangerhaspel met uw afgedrukte foto's

Als je dacht dat er geen perfecte sleutelhanger bestond, dan zul je vanaf nu van gedachten veranderen. Dit is zeker de meest originele en verrassende sleutelhanger uit onze hele catalogus. Dit product kan ogenschijnlijk gewoon een sleutelhanger zijn, met een originele, maar verder niet zo schokkende vorm. In dit geval heeft de sleutelhanger de vorm van een Kodak-fotorrol, de klassieke spoelen van traditionele analoge camera's. In gele en zwarte kleuren.

De verrassing komt als je aan het lipje of flapje trekt dat aan de zijkant van de sleutelhanger uitsteekt. Als je er voorzichtig aan trekt, dan zie je een fotorolletje met het uiterlijk en de textuur van de negatieven van analoge foto's. Tot 10 gepersonaliseerde foto's zullen op de rol verschijnen. Je kunt zelf kiezen welke foto je in elk van de negen ruimtes wilt plaatsen.

Deze sleutelhanger is dus een geschenk dat de persoon die het ontvangt altijd bij zich kan dragen, tezamen met zijn huis- of autosleutels. En elke keer dat je aan het lipje trekt zul je de foto's van jouw kinderen, partner, vrienden, of een ander familielid zien. Of elk ander type van afbeeldingen, ontwerpen of logo's.

Hoe de sleutelhanger werkt

Om het rolletje te verwijderen en de foto's te bekijken, moet je het lipje dat aan de zijkant van de sleutelhanger uitsteekt, voorzichtig uittrekken. Geleidelijk aan zul je alle afbeeldingen van de sleutelhanger zien. Om het negatief terug te spoelen en de foto's weer op te bergen, moet je het ronde stuk aan het uiteinde van de sleutelhanger draaien, waar de metalen ketting is bevestigd om de sleutels te bewaren.

De meest comfortabele manier is om je vinger in de omtrek van de ketting te steken en het stuk te beginnen draaien zodat het oprolt. Of je kan het ronde stuk direct met jouw hand draaien - het is zo gemakkelijk!

Een perfect cadeau voor elke gelegenheid

Deze multi-foto sleutelhanger is ideaal als geschenk voor de meest typische gelegenheden die we allemaal in gedachten hebben. Op Moederdag en Vaderdag is het zeker een succes om familiefoto's aan de sleutelhanger te hangen. Foto's van de kinderen, de hele familie samen, leuke foto's of andere meer "formele" ... het mooie van dat er zoveel foto's passen is dat er ruimte is om allerlei soorten foto's te plaatsen.

Ook voor Valentijnsdag, of voor verjaardagen van vriendjes, met foto's als stel, herinneringen aan uitstapjes samen, enz. Zelfs op verjaardag en Kerstmis, waar de mogelijkheden zich uitbreiden om cadeaus te geven aan vrienden, collega's, en familie van alle soorten.

Hoe de sleutelhanger werkt

Het is een voordelig geschenk dat geschikt is voor elk budget, en wat duidelijk is, is dat het de ontvanger zal verrassen. Het mooiste is zijn gezicht te zien wanneer hij beseft dat hij de revers kan uitrekken en alle beelden ontdekt die te voorschijn komen. En het beste is dat je het altijd bij je zult dragen.

Zonder twijfel, een van de nieuwste trends in originele gepersonaliseerde geschenken.

Labels van Filmrol sleutelhanger met foto's