Zelfklevende visitekaartjes (pakket 100) bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Prijzen voor pakket van 100 stuks.
  • Geleverd in een transparante doosje van hard plastic
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Begin uw eigen bedrijf

Maak uw eigen gepersonaliseerde zelfklevende visitekaartjes. Deze visitekaartjes worden gebruikt voor bedrijven, freelancers, of als etiketten of stickers. Full colour bedrukking aan één zijde. Kies uit uw logo, foto, ontwerp, tekst, of persoonlijke gegevens.

Uw gegevens binnen handbereik

De gepersonaliseerde zelfklevende visitekaartjes zijn zeer praktisch en stellen u in staat uw klant alle informatie te geven die hij nodig heeft om u te contacteren. Onze zelfklevende gepersonaliseerde visitekaartjes zijn ideaal voor een bedrijf met een werkplaats, of slotenmaker of reparateur. Tevens kunnnen ze op de auto, agenda of een map worden geplakt.

Ontwerp het zoals u het wilt met uw bedrijfslogo of met het ontwerp dat het beste bij uw bedrijf past. Ze worden geleverd in paketten van 100 stuks in een transparante, hard plastic doosje.

Gerelateerde producten