Zelfklevende etiketten cd en dvd (x3) bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • U kunt elk van de 3 stickers met een ander ontwerp kiezen.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Zelfklevende etiketten voor CD en DVD

Bij evenementen zoals dopen, bruiloften of communies is het gebruikelijk om veel foto's te maken, maar als u ze niet in een fotoalbum wilt bewaren, kunt u deze altijd op een CD of DVD opslaan. Het kan een leuk detail zijn voor de gasten en ze zullen grafische herinneringen hebben aan die speciale dag. Ons pak van gepersonaliseerde zelfklevende etiketten voor CD en DVD is wat u nodig heeft, zodat ze er zeer speciale uit zullen zien.

Het bestaat uit drie etiketten die u kunt personaliseren met hetzelfde ontwerp of met elk van hen met een ander ontwerp. Deze etiketten zijn ideaal voor aan de buitenkant van een CD te plaatsen en geven een zeer professionele uitstraling. Zorg voor de details en kies een goed ontwerp dat iedereen zal verrassen.

We sturen ze al uitgesneden op, zodat wanneer u ze ontvangt, het direct op de CD kunt plaatsen. Ook zijn ze ideaal voor eigen gebruik voor al uw foto's van reizen, feesten, enz. te organiseren.

Gerelateerde producten