Goudkleurig vaantje bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Geschikt voor de wasmachine.
  • Materiaal: 100% polyester
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Vaantje met logo

Bij toernooien of voetbalwedstrijden heeft u vast wel eens de vaantjes gezien die de teamcaptains met elkaar uitwisselen. Als u niet weet hoe u een vaantje moet bedrukken, kunt u deze gemakkelijk bij ons laten maken, met onze editor die u tot uw beschikking heeft is dit zeer gemakkelijk en intuïtief.

Deze vaantjes met persoonlijk bedrukking zijn van 100% polyester en hebben een groot formaat. Maar het mooiste is dat u ze kunt ontwerpen met het schild van uw team, de naam of ook met foto's. U bepaalt hoe u het specialer en exclusiever maakt.

Het wordt helemaal compleet geleverd zodat u het overal direct kunt gebruiken of ophangen. Rondom het oppervlak heeft het een gouden decoratief element dat het een zeer elegante look geeft. Naast dat het wordt gebruikt voor toernooien of voetbalwedstrijden, kan het ook een decoratief element zijn in kamers voor liefhebbers van deze sport.

Gerelateerde producten