Stalen mok bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • De foto's hebben een metalen tonale afdruk.
  • Roestvrij staal.
  • Inhoud: ca. 235 ml.
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Gepersonaliseerde metalen mok

Onze stalen mok is één van de meest elegante uit onze webcatalogus. Deze gepersonaliseerde roestvrijstalen mok heeft een inhoud van ongeveer 235 ml. Het materiaal is niet geschikt voor de vaatwasser of magnetron.

Voor het personanilseren van de afbeelding raden wij u aan één met een hoog contrast of gewoon zwarte tekst te gebruiken. De foto heeft een metaal tonale afdruk wat een vintage tintje geeft aan de mok. U kunt het meest originele en elegante model maken en iemand er enorm mee kunnen verassen.

Opmerking over de afdrukk op het product: op het moment van de productie, wordt de witte kleur als transparant beschouwd, d.w.z., de witte delen van het ontwerp worden gezien als de metalen achtergrond van het product. Houd hier rekening mee bij het maken van uw ontwerp.

Gerelateerde producten