Tot -50% korting en Gratis verzending* Code: ZOMERKORTING (Meer info)
Geldig t/m 12/07/2020 op deze selectie van producten *Gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 €
Search
ceo

We leven in uitzonderlijke tijden die op de een of andere manier de gehele wereld beïnvloed.

Het gezondheidsalarm (mensen die de effecten en gevolgen van deze ziekte ervaren, zelf of in hun nabijheid; de algemene angst voor besmetting op een of andere manier; het nieuws over gezondheid tekorten...) de onzekerheid van onze banen, de eenzaamheid en de angst voor ouderen, afzondering zonder een duidelijke einddatum, het schooljaar voor onbepaalde tijd ingekort...

Maar op uitzonderlijke momenten zijn er ook speciale mensen.

Professionals, die hun arbeidsrecht opgeven om zieke mensen bij te staan en te verzorgen, zelfs met gevaar voor eigen gezondheid, in deze moeilijke tijd; ambtenaren die waken over de handhaving van de orde; werknemers die doorgaan met hun activiteit zodat het land niet stopt en we niet te lijden hebben onder tekorten…

De ouders, met hulp van de leerkrachten, gaan door met de educatieve taken, zodat onze opgesloten kinderen hun ritme niet verliezen.

We hebben allemaal een minimum in handen om in deze situatie een bijdrage te leveren, ook al is het gewoon met niet het huis te verlaten.

We wilden mondkapjes aanschaffen voor de bescherming van ons personeel, en waren verrast door het algemene gebrek van aanbod, dus besloten we een aantal te maken voor intern gebruik met professioneel advies. We wisten meteen dat het soort mondkapjes dat we hadden gemaakt, ook al waren ze niet voor sanitair gebruik, diende om het gebrek aan beschermende uitrusting te compenseren. En dus zijn we begonnen met het maken van mondkapjes zonder te stoppen. We hebben al duizenden mondkapjes gedoneerd aan overheden en organisaties die deze nodig hebben en we hebben de campagne #solidairmondkapje gelanceerd om onze klanten deel te laten nemen aan dit solidariteitsinitiatief. We zullen doorgaan met de donaties zo lang als we kunnen, en, op een symbolische manier, zullen we elk gepersonaliseerd mondkapjes dat op onze webpagina wordt verkocht koppelen aan een van de vervaardigde te doneren mondkapjes, zodat we kunnen zeggen dat onze klanten ons op dit pad hebben vergezeld. De prijs van het gekochte masker is ook symbolisch, aangezien deze strikt genomen het materiaal en de productie dekt.

Bovendien kunnen we, omdat ze gepersonaliseerd zijn, een ontwerp kiezen dat ons doet glimlachen... dat ons eraan herinnert dat #alleskomtgoed, dat we meer dan ooit samen zijn, dat we terug naar school zullen gaan, dat we elkaar opnieuw zullen omhelzen.

ceo

Jesús Fernández, wanapix.nl

Betaal veilig en gemakkelijk