Gratis verzending vanaf 50 € (Meer info)
Voor bestellingen vanaf 50 € naar het vaste land (niet naar de eilanden)
Search

Review

TRUSTEDSHOP

Voordat ik bestelde, las ik bij beoordelingen dat de levertijd vaak te wensen overliet. Dat heb ik helemaal niet zo ervaren. Mijn bestelling werd snel verzonden, ik kon zelf goed volgen waar mijn pakketje was en de kledingstempel die ik bestelde, is precies zoals ik wilde. Ik ben dus erg tevreden!

20/01/2021

Lisette (Zwolle)

TRUSTEDSHOP

alles perfect in orde! Goede kwaliteit!

20/01/2021

Sandra (Merelbeke)

TRUSTEDSHOP

Goed product, snelle levering

17/01/2021

judith (Bocholtz)

TRUSTEDSHOP

Super blij met onze matten . Snelle levering - heel mooi gemaakt -

17/01/2021

Sanne (Hoboken)

TRUSTEDSHOP

Klok snel geleverd en een mooie kwaliteit foto

17/01/2021

Patricia (Barendrecht)

TRUSTEDSHOP

Nadat ik het product had bespeld kreeg ik een tracking link waar ik alles goed mee kon zien. Het product zelf ziet er heel goed uit en dat zakje haribo was een leuke verrassing.

17/01/2021

Jeroen (Veldhoven)

TRUSTEDSHOP

Product heel snel geleverd en mooie kwaliteit.

17/01/2021

Kelly (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Niet lang hoeven te wachten en ze waren heel mooi ben er heel erg blij mee

17/01/2021

Kimberley (Made)

TRUSTEDSHOP

Sneller levering zou fijn zijn , maar deurmat was hele goede kwaliteit ❤

16/01/2021

Bianca (Amsterdam)

TRUSTEDSHOP

De stukjes zijn van erg goede kwaliteit en de print ziet er heel mooi uit. Ik heb mijn puzzel erg snel mogen ontvangen mede daarom geef ik een tien

16/01/2021

Andre (WOGNUM)

TRUSTEDSHOP

Ik had een stempel met eigen logo besteld, deze was helaas scheef op het randje gedrukt waardoor ik deze niet kon gebruiken voor mijn bedrijf. Contact opgenomen en heb kosteloos een nieuwe correcte versie toegestuurd gekregen, top service en kwaliteit!!

15/01/2021

Anne (Amsterdam)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering Product voldoet aan wens.

15/01/2021

Marja (Siddeburen)

TRUSTEDSHOP

De geur van de deken was niet heel Lekker

14/01/2021

Sam (Leeuwarden)

TRUSTEDSHOP

Een foto op een houtblok was voor mij een test. Om te kijken of ik dit aan mijn klanten kan aanbieden. De kwaliteit is echt zo mooi! Dat had ik niet verwacht voor dat geld! Ik ga er zekere ook meer bestellen!

14/01/2021

Nicolette (Hoofddorp)

TRUSTEDSHOP

Levering duurt wat lang maar wel zoals vermeld, voor de rest super!

13/01/2021

Liv (Sassenheim)

TRUSTEDSHOP

Vandaag een tafelkleed met foto's ontvangen! Wat een leuk kado idee is dit

13/01/2021

Diana (Oostvoorne)

TRUSTEDSHOP

De print is mooi en duidelijk, zacht fleece

13/01/2021

Maria (URK)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering. Mooi resultaat.

11/01/2021

Dolinda (Ramsel)

TRUSTEDSHOP

Veel beter dan verwacht, foto’s op het deken zijn van mooie kwaliteit

10/01/2021

Ulrike (Lievegem)

TRUSTEDSHOP

10 op 10 ik ben super blij

09/01/2021

Axel (Oostende)

TRUSTEDSHOP

Mooie kwaliteit van de foto's op het plaid.

09/01/2021

Esther (Assen)

TRUSTEDSHOP

product ziet er goed uit, ook de foto is zeer duidelijk.

09/01/2021

Emmy (Merksplas)

TRUSTEDSHOP

Received on time and like the pictures, good product!

09/01/2021

Marit (nieuwleusen)

TRUSTEDSHOP

Ben heel blij met mijn stempel met naam. Ook mooi dat je al gelijk kan zien hoe die wordt op de site

09/01/2021

Astrid (Leiden)

TRUSTEDSHOP

Met Sinterklaas wat besteld toen duurde moest ik erg lang wachten. Nu had ik de bestelling binnen Rien dagen in huis. Super..

09/01/2021

Trijn (Radewijk)

TRUSTEDSHOP

Deurmat met eigen foto is prachtig geworden, foto zeer goed afgedrukt. Ook nog eens bijzonder snel verzonden door Wanapix, nl. op de dezelfde dag dat ik de bestelling plaatste. Top!

09/01/2021

Han (DRONTEN)

TRUSTEDSHOP

Sneller dan de levertijd jn drukke corona tijd bezorgperiode, dik tevreden

08/01/2021

Guus (Schijndel)

TRUSTEDSHOP

Mooie verzorgde kalenders. Prima kwaliteit. Werden wel zomaar door de afleveraar voor de deur gelegd. Bij regenweer vind ik dat toch een risico.

08/01/2021

Nadya (Aartselaar)

TRUSTEDSHOP

Prachtige kleuren, waanzinnig scherpe afdruk en mooie afwerking. In de zomer ga ik er weer 1 bestellen, puur voor de afwisseling en omdat het zo mooi is. Echt boven verwachting

08/01/2021

Marcel (PRINSENBEEK)

TRUSTEDSHOP

Netjes afgewerkt Goede service Netjes verpakt

08/01/2021

Martha (Amsterdam)

TRUSTEDSHOP

Deurmatten met opdruk besteld en... Verdraaid snel geleverd (vanuit Spanje) en ze zien er precies zo uit als de website belooft! Duurzaamheid teksten na een paar keer voeten vegen, daar valt nog niets over te zeggen. Vooralsnog blij en tevreden!

08/01/2021

P.J. (Delft)

TRUSTEDSHOP

Zeer mooi kleuren erg mooi kwaliteit super erg tevreden

08/01/2021

Ingrid (Almere)

TRUSTEDSHOP

Netjes verpakt, mooi afgeleverd, foto erg mooi geworden. Alleen jammer dat je niets kon laten graveren. Verder goede service.

08/01/2021

Froukje (Nijmegen)

TRUSTEDSHOP

Zelf een foto en tekst op de leisteen bewerkt en ik kon niet wachten tot het aan kwam en hij is zo mooi geworden, de anderen waren er ook heel blij mee en vonden het ook erg mooi geworden. 4 mensen blij mey een foto op leisteen iets speciaals als je kleine viervoeter is overleden na kerst dus dit is toch iets wat ik graag wou, wat anders als een foto in een lijstje. Super bedankt

08/01/2021

Anja bonte (Den Ham)

TRUSTEDSHOP

Super mooi deken. Foto’s zuiver en groot voor niet een groot bedrag zeker een aanrader! Prachtig

07/01/2021

Anke (Gistel)

TRUSTEDSHOP

Heel mooi fotoproduct!!! Mooie kwaliteit! Erg tevreden!

07/01/2021

Fylou (De Meern)

TRUSTEDSHOP

Fantastische plectrums, een minifotocollage op een plectrum krijgen, vind ik zeer goed gelukt. Kado viel erg in de smaak.

06/01/2021

Brigitte (Moergestel)

TRUSTEDSHOP

Prachtig eindresultaat. Prachtig materiaal, scherpe foto's, mooie kleuren. Snelle levering. Ontzettend goede service. Gewoon echt perfect!!!!

06/01/2021

Cindy (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

The items were better than expected and delivery was quite timely.

04/01/2021

Firdaus (Amsterdam)

TRUSTEDSHOP

De bestelling en levering was heel erg goed, alleen i.v.m. De feestdagen had ik gehoopt dat het er iets sneller zou zijn. Alsnog was de levering zeer snel!

03/01/2021

Martin (Nieuwegein)

TRUSTEDSHOP

Ik heb een deken besteld met print. De print is heel mooi, maar het is geen deken. Het is een vloerkleedje het is echt te klein voor een deken

03/01/2021

Tessa (Woerden)

TRUSTEDSHOP

Perfect geregeld 9

03/01/2021

Jozefien (Winterswijk)

TRUSTEDSHOP

Foto op deken is heel mooi geworden. Ik had de deken iets zachter verwacht alla fleece maar ben verder heel tevreden over de prijs/kwaliteit.

03/01/2021

Heidi (Purmerend)

TRUSTEDSHOP

Een douchegordijn en een acrylblok besteld. Beiden binnen 10 dagen geleverd in de kerstvakantie vanuit Spanje vind ik heel netjes. Kwaliteit van de producten is ook goed.

02/01/2021

Auke (Enschede)

TRUSTEDSHOP

Super

01/01/2021

J (Dordrecht)

TRUSTEDSHOP

ondanks de kerstdrukte duurde het niet heel lang voordat ik de producten had. Zag er goed uit!!

01/01/2021

Kitty (Vianen)

TRUSTEDSHOP

snelle service. Prima ingepakt; Top product

01/01/2021

lara (torhout)

TRUSTEDSHOP

ben goed tevreden over het product en levering ik geef een 8

01/01/2021

wil (Herpt)

TRUSTEDSHOP

Alles in goede staat ontvangen

01/01/2021

Elisabeth (Leiden)

TRUSTEDSHOP

Alles prima in orde!

31/12/2020

Claus (Wetteren)

TRUSTEDSHOP

Helemaal ok

30/12/2020

Marion (Zevenaar)

TRUSTEDSHOP

Vreemd dat alle 5-sterren al door jullie gevuld waren. Kwaiteit is super, levering in kersttijd binnen 1 week, echt geweldig!

29/12/2020

MWT (Baak)

TRUSTEDSHOP

Alles in orde. Resultaat zag eruit zoals verwacht op basis van de previews bij het maken van de bestelling.

28/12/2020

Inge (Hofstade)

TRUSTEDSHOP

Tegen verwachting, (week vd kerst besteld) binnen een week een deken met fotoopdruk geleverd. Mooie kwaliteit, mooi van kleur, helemaal top!!

27/12/2020

helen (Spijkenisse)

TRUSTEDSHOP

Ik had een fleecedeken met fotos besteld. Fotos waren superhelder. kleur ook mooi mooie zachte deken. Qua prijstechnisch krijg je echt voor je geld, dubbel en dwars een topkwaliteit product. Gewoon helemaal top! Ga zeker nog een keer bestellen.

27/12/2020

Solse (Grave)

TRUSTEDSHOP

prima geregeld

27/12/2020

Raimond (Eibergen)

TRUSTEDSHOP

Heerlijke deken. Foto's erg duidelijk. Fantastisch had dit niet verwacht geweldige kwaliteit. Hier direct 2 jaloerse kinderen dus ik ga er nog 2 bestellen. Ook heel snelle service. Geld 3cht wel waard.

26/12/2020

Chantal (Sprundel)

TRUSTEDSHOP

Het is perfect. Thanks!

26/12/2020

Gerben (Leiderdorp)

TRUSTEDSHOP

De cadau is goed ontvangen

26/12/2020

Ingrid (RHEDEN)

TRUSTEDSHOP

Ik heb een jaarkalender met eigen foto's besteld en de kwaliteit was super. Het was het geld méér dan waard.

26/12/2020

Patricia (Den helder)

TRUSTEDSHOP

Verzending duurde wat lang maar de producten waren perfect. Dankjewel!

26/12/2020

Romy (Berkel En Rodenrijs)

TRUSTEDSHOP

Super goede kwaliteit snelle levering.

26/12/2020

Elma (Sittard)

TRUSTEDSHOP

Levering was net op tijd (begrijpelijke drukte). Het horlogebandje is wel van mindere kwaliteit.

26/12/2020

C.J.N. (GORINCHEM)

TRUSTEDSHOP

Nog beter dan gedacht!

26/12/2020

Thanos ('s-Hertogenbosch)

TRUSTEDSHOP

Ik ben heel erg blij met mijn kussen! Ik had niet veel verwachtingen, maar mijn verwachtingen zijn zeker overtroffen. De kwaliteit is heel goed.

26/12/2020

Ana-Sofia (Delft)

TRUSTEDSHOP

Ik zag allemaal slechte reviews van wanapix maar nadat ik iets had besteld bleek dat allemaal niet waar te zijn. Ik kreeg het op tijd en heel binnen. Het zag er goed uit dus geen klachten.

26/12/2020

Daan (Nieuwegein)

TRUSTEDSHOP

Keurig verpakt aan gekomen. Produkt zelf was ook wat ik er van verwacht had. Ben 100% tevreden. Bestel zeker nog wel een keer.

26/12/2020

Monique (St.Leonhard in Passeier Italië)

TRUSTEDSHOP

Mooie producten! Snelle en nette verzending.

26/12/2020

Scholsz (Capelle aan den IJssel)

TRUSTEDSHOP

Mooie kwaliteit, snel geleverd. Fijn dat ik het met kerst kon geven.

26/12/2020

Barbara (DIEVER)

TRUSTEDSHOP

Ik heb bij wanapix bestelt en zag op het eind pas dat ik zelf een leter niet goed stond. Heb toen die product geamuseerd en opnieuw het product gemaakt en heb dit gemaild naar de persoon van wanapapix. Na het lezen van de slechte rievws had ik eerst een slecht gevoel over het bedrijf maar. Ben netjes bericht door wanapix. En heb mijn product netjes en optijd binnen gekregen.

26/12/2020

M.M (Nieuwegein)

TRUSTEDSHOP

Een 8. Alles super mooi en goed geleverd. Duurde langer omdat t uit Spanje moest komen.

25/12/2020

Dominique (Leiderdorp)

TRUSTEDSHOP

Het was een verrassing dat de bestelling uit Spanje kwam, leveringstermijn was niet duidelijk. Kan aan de kerstperiode gelegen hebben, of mss heb ik niet goed gekeken.

25/12/2020

Guns (Schilde)

TRUSTEDSHOP

Heb wel een tijdje moeten wachten op de levering maar had het nog tijdig ontvangen. Mooi produkt

25/12/2020

Diane (HOOGSTRATEN)

TRUSTEDSHOP

De faomlaag en de plaksel steken aan 1 kant uit, dat is t enige minpuntje

25/12/2020

Maxine (Maastricht)

TRUSTEDSHOP

Echt heel erg mooi !!

25/12/2020

JONETH (bladel)

TRUSTEDSHOP

Erg leuke verrassing voor mijn dochter, schoonzoon en kinderen, die nu met Corona thuis zitten. Kerstballen met hun en mijn gezicht. Zodat ik er toch n beetje bij ben als oma.superleuke verrassing.

25/12/2020

Paulien (Hernen)

TRUSTEDSHOP

Vrij snel ontvangen voor mijn gevoel en kerstdrukte.Product was ook naar wens. Beetje prijs kwaliteit verhouding.

25/12/2020

Hanneke (Maastricht)

TRUSTEDSHOP

Dik tevreden

24/12/2020

alida (HAULERWIJK)

TRUSTEDSHOP

Product ziet er uit zoals op de foto. Ook goede kwaliteit. Alleen krijg ik het winkelmuntje niet uit de houder. Dus voorlopig niet praktisch

23/12/2020

Anne (Merksplas)

TRUSTEDSHOP

Ik vond de track en trace een beetje onduidelijk, en toen opeens was het pakketje er. Zou fijn zijn als je nog een melding krijgt wanneer die bezorgd wordt. De sleutelhanger is wel echt mooi en de foto's zijn aardig scherp gebleven.

23/12/2020

Joanne (Wilnis)

TRUSTEDSHOP

@ mail van bezorging pas op dag van bezorging ontvangen ik was niet thuis maar het paste gelukkig in onze brievenbus. Kwaliteit nog beter dan verwacht. Keurig ingepakt. Ook de extra lintjes leuk.

22/12/2020

willeke (Putte)

TRUSTEDSHOP

Nice

22/12/2020

Boris (Amsterdam)

TRUSTEDSHOP

Ben zeer tevreden over alles..Zo'n orgineel cadeau en foto mooi gedrukt en goede kwaliteit. Nogmaals bedankt en zal zeker reclame maken voor jullie. Vriendelijk Groeten ConnyMervel

21/12/2020

Cornelia (Ridderkerk)

TRUSTEDSHOP

Ik had heel veel van de deurmat verwacht... uiteindelijk was de foto heel onduidelijk.. en de mat ruikt enorm sterk... erg jammer...

21/12/2020

Stefanie (Ommeren)

TRUSTEDSHOP

Prachtig bedrukt. Zeer tevreden en snelle levering.

21/12/2020

Cherrel (Assendelft)

TRUSTEDSHOP

Heel snel geleverd, goede kwaliteit. Blij dat ik bij jullie heb besteld!

21/12/2020

Noa (Oost-souburg)

TRUSTEDSHOP

Super gave sleutelhangers! Netjes apart verpakt om krassen tegen te gaan!

21/12/2020

Anke (Giessenburg)

TRUSTEDSHOP

Ondanks dat het blijkbaar uit Spanje komt, was het pakketje verrassend snel geleverd. De doos zag er ondanks de 'Fragiel stickers verfromfraaid uit, maar alles was zo goed en netjes ingepakt dat er niets was beschadigd. Bestelde dingen zien er super uit en ben er ontzettend blij mee. Ben zeer tevreden!

21/12/2020

M. (Gorinchem)

TRUSTEDSHOP

Proper werk en snel geleverd!!! Tweede bestelling is ook al gebeurd! Via messenger contact opgenomen. Snelle reactie en heel behulpzaam! Echt een aanrader

21/12/2020

Cathy (Erembodegem)

TRUSTEDSHOP

Ontzettend goed!

20/12/2020

Layla (Eygelshoven)

TRUSTEDSHOP

Precies alles zoals verwacht

20/12/2020

Léon (Stramproy)

TRUSTEDSHOP

Helemaal mooi, vader was er blij mee.

20/12/2020

Jim (Alphen aan den Rijn)

TRUSTEDSHOP

Het was weer geweldig. Heel mooi gemaakt. Tijdstip levering was oké.

20/12/2020

Lieve (Tielen)

TRUSTEDSHOP

Snelle leveting, goede kwaliteit. Alleen vind ik de rits niet zo mooi zitten, maar al met al een leuk cadeautje om weg te geven.

20/12/2020

Pip (Almere, Flevoland)

TRUSTEDSHOP

Al voor de tweede keer bij jullie besteld en weer super tevreden! Helaas moet het product van ver komen vandaar de lange levertijd maar het kussen is Vrijdag binnengekomen en ik heb het vandaag nodig. Super!

20/12/2020

Aafke (Venlo)

TRUSTEDSHOP

Mooi product, snel in huis

20/12/2020

Eveline (Gulpen)

TRUSTEDSHOP

Mooie sleutelhangers en heel snel geleverd!

20/12/2020

Yvette (Tilburg)

TRUSTEDSHOP

Mooie keus en ziet er geweldig uit

20/12/2020

Grietje (Weiteveen)

TRUSTEDSHOP

Het product is helemaal top! De foto op het kussen is hartstikke duidelijk, ben er echt super blij mee. Ik weet nu duidelijk waar ik moet zijn voor zeer duidelijke bedrukking!

20/12/2020

Kim (Breda)

TRUSTEDSHOP

Prachtige kerstballen met foto!

20/12/2020

Mario (Ammerstol)

TRUSTEDSHOP

Ik had een hartje met foto's erin laten maken. Prachtig geworden. Mooi kado.

19/12/2020

Ingrid (Oosterbeek)

TRUSTEDSHOP

mooie afwerking

19/12/2020

Marlie (Koningslust)

TRUSTEDSHOP

Leuke cadeau geworden ziet er prima uit

19/12/2020

Trudy (Hellendoorn)

TRUSTEDSHOP

Hele mooie gedetailleerde gravure in een oie verpakking ontvangen. Ze maken genruik van GLS, waarmee ik niet altijd de beste ervaringen heb gehad, maar ook zij hebben de bezorging perfect gedaan. Vanuit Spanje kreeg ik de gravure ontzettend snel, ondanks corona en ondanks dat het de decembermaand is. Een aanrader, Wanapix!

18/12/2020

Ado (Breda)

TRUSTEDSHOP

Het is heel mooi .ik ben heel tevreden

18/12/2020

nicole (TESSENDERLO)

TRUSTEDSHOP

Ik ben zeer tevreden met de levering en de service, ik zal zeker in de toekomst weer bestellen bij Wanapix. Mvg Mvr Ineke Traa

18/12/2020

Ineke (Zeist)

TRUSTEDSHOP

Prima bedrijf! 38 kerstballen netjes op tijd geleverd. minpuntje op levering omdat de bezorger na 10 seconde wachten het pakket aan mijn voorbijlopende buurman had gegeven...

17/12/2020

Machteld (Utrecht)

TRUSTEDSHOP

Super! top snelheid met de levering tijdens de drukke feestdagen

17/12/2020

Dianne (Tilburg)

TRUSTEDSHOP

dacht eerst , oh ik wist niet dat het verstuurd wordt vanuit Spanje, maar de levering ging uitermate snel, zeer tevreden over het product en het gemak om te maken en bestellen.

17/12/2020

Gerhard (Rijswijk)

TRUSTEDSHOP

Supersnelle levering, heel goede kwaliteit van het product en service is zeker ook uitstekend!

16/12/2020

Ina (Torhout)

TRUSTEDSHOP

Ik heb een bedrukte deken besteld en was benieuwd of het nog wel zacht zou zijn met de bedrukking en het is heerlijk zacht en warm. Hoop dat mijn moeder het een leuk kerst kadootje vind :) het kwam ongeveer een week na bestelling binnen. Helemaal goed!

16/12/2020

Yoshin (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Goed product!! Bedankt

16/12/2020

Kenny (Zeist)

TRUSTEDSHOP

Ik was in de veronderstelling dat ik bij een Nederlands bedrijf bestelde. Later bleek dit een Belgisch bedrijf te zijn. Dan zie ik daarna dat het product eerst naar Spanje gereden wordt om vervolgens weer naar Nederland te komen. Niet milieuvriendelijk en naar mijn idee iets om over na te denken. Product is goed.

16/12/2020

Nicole (Sint Anthonis)

TRUSTEDSHOP

Prachtig douchegordijn geworden en de foto is super duidelijk

16/12/2020

L (Oss)

TRUSTEDSHOP

Netjes verpakt met extraatjes, super leuk! En mooi product, blij mee.

16/12/2020

Alana (Ijmuiden)

TRUSTEDSHOP

Snel geleverd goed verpakt

16/12/2020

Brigitte (Raamsdonk)

TRUSTEDSHOP

Bedankt voor het mooie tafel zeil van onze hondjes en prima kwaliteit. Top

15/12/2020

Patrick (vosselaar)

TRUSTEDSHOP

Kerstbal van mijn hond

13/12/2020

Riet (Zwijndrecht)

TRUSTEDSHOP

Mooie producten

13/12/2020

Marleen (zutendaal, Limburg)

TRUSTEDSHOP

Het product is groter dan ik had verwacht maar ziet er goed uit!

13/12/2020

Karolina (Haarlem)

TRUSTEDSHOP

Erg tevreden

12/12/2020

alida (HAULERWIJK)

TRUSTEDSHOP

Ondanks alle Corona toestanden verzorgd en vrij snel ontvangen! Dank!

12/12/2020

CHRIS (Sint-Niklaas/België)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering, helaas is de deken kleiner dan wat ik on gedachte had. Maar kwaliteit is goed.

10/12/2020

Angele (Neer)

TRUSTEDSHOP

Kan het product nog niet echt beoordelen omdat het een kerstcadeau is.

10/12/2020

Trudy (Geldermalsen)

TRUSTEDSHOP

Fleecedeken is lekker zacht en foto was mooi scherp! Verzending vond ik snel (ongeveer een week) aangezien de bestelling uit Spanje moest komen

09/12/2020

Nina (Doetinchem)

TRUSTEDSHOP

Ik weet niet waar het product vandaan komt. Levering duurde erg lang. Wel een heel mooi product.

09/12/2020

Sandra (Leidschendam)

TRUSTEDSHOP

Heb ongeveer anderhalve week op de levering van mijn persoonlijke stempel moeten wachten. Ik zag op de track and trace dat dit uit Spanje moest komen dus dat t dan in deze drukke periode in anderhalve week bezorgd wordt, vind ik niet gek! De stempel zelf is perfect, precies zoals ik verwacht had vanuit de bestelprocedure. Kortom, top!

09/12/2020

Patricia (Schiedam)

TRUSTEDSHOP

Bedankt voor de snoepjes :)

09/12/2020

Bo Kruijer (Amsterdam)

TRUSTEDSHOP

Verzending duurt iets langer maar goed te volgen product in goede staat ontvangen Zeker tevreden!

09/12/2020

Bianca (Zoetermeer)

TRUSTEDSHOP

Mijn ervaring was heel goed, pakketjes zijn mooi binnen gekomen

09/12/2020

Lotte (Lieshout)

TRUSTEDSHOP

Foto's zijn super duidelijk bedrukt op de plectrums heel erg blij mee

08/12/2020

Jill (Sevenum)

TRUSTEDSHOP

Alles was prima in orde en snel geleverd

07/12/2020

Y. (Goutum)

TRUSTEDSHOP

Product ziet er super uit.

07/12/2020

Pauline (Wassenaar)

TRUSTEDSHOP

Dit keer moest ik de kerstballen openen om de glitter aan de binnenkant te verwijderen. Maar het resultaat is schitterend.

07/12/2020

Monique (Doetinchem)

TRUSTEDSHOP

Duidelijk en goed product.

07/12/2020

Laurens (Almere)

TRUSTEDSHOP

Super ga zo door

07/12/2020

TEUN (urk)

TRUSTEDSHOP

Ben echt tevreden en de foto’s waren top kwaliteit gedrukt ben er echt blij mee zeker een aanrader om hier te bestellen en de levering was ook zoals beloofd toppop

06/12/2020

tamira (Vlaardingen)

TRUSTEDSHOP

het ziet er netjes uit geef er een 10 voor

06/12/2020

ida (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

De puzzels van 4 stukken werden in een prachtige stevige doos met de foto erop geleverd. Jammer dat dat niet met de puzzel van 24 en 100 het geval was. Helaas zaten die niet in een doos maar in een envelop. Niet praktisch in gebruik.

05/12/2020

Cilia (Heerhugowaard)

TRUSTEDSHOP

Een zelfontworpen deurmat besteld. Het product werd perfect gedrukt en afgeleverd!

05/12/2020

Renata (POEDEROIJEN)

TRUSTEDSHOP

Was nog mooier dan in gedachten

04/12/2020

Yasmin (Schagerbrug)

TRUSTEDSHOP

Zo jammer dat de deurmat zo donker is, dat de foto nauwelijks te zien is!!

03/12/2020

Jeanet (Gennep)

TRUSTEDSHOP

Alles ging vlot en snel en ben er super te vreden mee

03/12/2020

Dina (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Mooie puzzel, ik bestel nog. Wel duur zonder korting.

03/12/2020

Nancy (Buggenhout)

TRUSTEDSHOP

Top

02/12/2020

Dean (Heverlee)

TRUSTEDSHOP

Best ok

30/11/2020

Kris (Oudenaken)

TRUSTEDSHOP

Mooi product, betaalbaar en snelle levering!

30/11/2020

Niklas (Huissen)

TRUSTEDSHOP

De scheenbeschermers zien er heel mooi uit

29/11/2020

jan (Heerhugowaard)

TRUSTEDSHOP

Goede service

29/11/2020

sandra (Turnhout)

TRUSTEDSHOP

Helaas nog niet ontvangen!

29/11/2020

Sharon (Heino)

TRUSTEDSHOP

Mis een handleiding voor stripje ??

29/11/2020

arjo van ooijen (voorburg)

TRUSTEDSHOP

Product eenvoudig te personaliseren, goede service en mooi product met goede kwaliteit. Levering kon iets nauwkeuriger qua tijdstip.

28/11/2020

Jolanda (Eys)

TRUSTEDSHOP

Gezien de track vanuit Spanje, dachten we ... oei, maar binnen een week geleverd. Hulde

28/11/2020

Jos (CUIJK)

TRUSTEDSHOP

De plectrums zijn echt mooi bedrukt en boven verwachting leuk gepresenteerd in een cadeauboxje.

28/11/2020

Mirna (Roosendaal)

TRUSTEDSHOP

Jammer dat het niet in een andere kleur gemaakt kan worden

28/11/2020

onne (Kampen)

TRUSTEDSHOP

weer helemaal tevreden met mijn bestelling! Hele mooie bedrukking op een kussen voor een goede prijs! De stof van het kussen voelt ook nog eens erg stevig aan. Erg tevreden!

28/11/2020

Sanne (Yerseke, Zeeland)

TRUSTEDSHOP

Met veel plezier heb ik 3 Kerstballen besteld met leuke tekst en eigen foto’s toegevoegd. 2 Ballen zijn supermooi geworden , maar helaas is bij 1 bal de foto scheef in bal geplaatst. Dat is jammer.

27/11/2020

Wilma (Vught)

TRUSTEDSHOP

Kleurstelling is iets anders dan verwacht en de levering duurde ook iets langer. Mooi product en nu afwachten hoe lang deze mee gaat.

27/11/2020

Sifra (Nieuw-Vennep)

Betaal veilig en gemakkelijk