Gratis verzending vanaf 50 € (Meer info)
Voor bestellingen vanaf 50 € naar het vaste land (niet naar de eilanden)

Review

TRUSTEDSHOP

Hele mooie sleutel hanger, goed product. Past mooi bij mijn sleutel. Vond de snoepjes erbij wel leuk!

19/04/2021

Verena (Volendam)

TRUSTEDSHOP

Het picknickkleed met foto’s heb ik op zondag besteld en op vrijdag ontving ik het. Echt super snel en het is een mooi picknickkleed

18/04/2021

Lisette (Hidaard)

TRUSTEDSHOP

Heel mooi gemaakt blij mee , alleen ik dacht dat de foto op het muntje kwam , zelf verkeerd gelezen ,

18/04/2021

Marij (Venlo)

TRUSTEDSHOP

De deken was echt super goed gelukt! De foto's zaten er perfect! Diegene die deze deken als cadeau heeft gekregen was ook super blij!

17/04/2021

Thirsa (ZUIDWOLDE)

TRUSTEDSHOP

Super leuk product! Wat nog leuker zou zijn; keuze in de kleur slippers... en de verfgeur is nog een paar dagen erg aanwezig...

17/04/2021

Jojanneke (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering en goede stempel

16/04/2021

Boukje (Kattendijke)

TRUSTEDSHOP

Leuke producten voor een prima prijs.

16/04/2021

Kimm (Groningen)

TRUSTEDSHOP

Een Fleece deken laten maken. De foto's staan er haarscherp op. Heel tevreden met het resultaat.

16/04/2021

Metha (Leiden)

TRUSTEDSHOP

Ik vind jullie website HEEL ERG DUIDELIJK. De service is super, snelle levering Producten zijn heel mooi gemaakt. Aanbevelenswaardig.

15/04/2021

Teresa (Goch)

TRUSTEDSHOP

Netjes ontvangen. Ziet er goed uit

14/04/2021

Juul (Wageningen)

TRUSTEDSHOP

Mooi afgewerkt product. Het volgen van de zending was niet altijd even duidelijk.

14/04/2021

Barbara (AARSELE)

TRUSTEDSHOP

Zeer tevreden met de kwaliteit en service. Na het lezen van enkele negatieve reacties was ik toch een beetje sceptisch geworden. Helemaal niet nodig! Binnen 7 dagen had mijn wie is wie spel met foto’s binnen. Niks op aan te merken. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

14/04/2021

Mariette (Leusden)

TRUSTEDSHOP

Snelle service en mooie producten! Levering duurde alleen wel erg lang door vele tussenstops waar de bestelling elke keer een paar dagen ligt.

14/04/2021

Kelsey (Nieuwegein)

TRUSTEDSHOP

Een hele mooi deurmat

12/04/2021

Justin (Apeldoorn)

TRUSTEDSHOP

Super snel geleverd. Vingerhoedje zijn precies als t voorbeeld. Heel blij mee

11/04/2021

Anke (Vianen ut)

TRUSTEDSHOP

alles prima geregeld

11/04/2021

L.G. (Maassluis)

TRUSTEDSHOP

Leisteen was supermooi en snel geleverd. Begon te twijfelen toen ik achteraf merkte dat het uit Spanje moest komen en opeens verschillende slechte recensies las. Maar niets was minder waar. Mooi product, heel aangekomen en super snel geleverd.

11/04/2021

Truus (Castricum)

TRUSTEDSHOP

Super fijne site om te bestellen

10/04/2021

Rianne (DEVENTER)

TRUSTEDSHOP

Ik ben blij met de foto op perspex had hem graag buiten op het graf van mijn zoontje gezet dacht dat het weersbestendig zou zijn maar durf dat niet aan vanwege de papieren achterkant en misschien toch verkleurd.

10/04/2021

G . (OISTERWIJK)

TRUSTEDSHOP

ik ben zeer tevreden van het product,de snelle levering,en de service, ik zal zeker nog bij jullie bestellen dnak je

07/04/2021

denise de hoon (deurne)

TRUSTEDSHOP

Uitstekend

07/04/2021

Shushan (Almelo)

TRUSTEDSHOP

Heb een doek besteld met pinguïns en deze is echt leuk. Heerlijk zacht. Zaten bij de bestelling nog 2 zakjes snoep dus dat is een leuke attentie!!! Bestelling verliep snel zoals ook werd aangegeven via de site. Al met al een aanrader.

05/04/2021

Wendy (ROERMOND)

TRUSTEDSHOP

Alles top geregeld! Bedankt!

05/04/2021

Rosanna (Rijnsburg)

TRUSTEDSHOP

Prima product, op tijd geleverd en mooi resultaat van de print

05/04/2021

Annet (Herveld)

TRUSTEDSHOP

DE snoepjes waren heerlijk ;-)

05/04/2021

Reamon (AMERSFOORT)

TRUSTEDSHOP

Super leuke mokken!

04/04/2021

Walzinha (Meeuwen)

TRUSTEDSHOP

Sleutelhanger ziet er mooi uit.

04/04/2021

Carolien (Dongen)

TRUSTEDSHOP

Hele leuke cadeaus, snel te maken en te bestellen en snelle levering !

03/04/2021

gerda (Nieuwegein)

TRUSTEDSHOP

alles prima

03/04/2021

Esther (Heemskerk)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering en hele foto met led cadeau gedaan

03/04/2021

Daan (Zwaag)

TRUSTEDSHOP

Nog veel mooier dan toen ik het ontwerp maakte! Zeer tevreden! Onwijs bedankt!

03/04/2021

Miranda (Bitgummole)

TRUSTEDSHOP

Echt heel moi gelukt en je krijgt echt wat op de foto staad echt heeeeeel blij mee

02/04/2021

aaron (Nederweert)

TRUSTEDSHOP

Super snelle bezorging, en snelle reactie. Ook het product ziet er goed uit!

01/04/2021

Amber (Oost-Souburg)

TRUSTEDSHOP

Prima product voor een mooie prijs, precies zoals het plaatje op de website. Levering in een week. Zeer tevreden.

31/03/2021

Talitha (Nootdorp)

TRUSTEDSHOP

prachtig gemaakte spullen snel gemaakt en snel geleverd SUPER

31/03/2021

Ilse (Weelde)

TRUSTEDSHOP

Prima, super leuk!

30/03/2021

Marion (Waalwijk)

TRUSTEDSHOP

Heel mooi! Zeer goed verpakt, niets kon stukgaan ,breken of buigen

30/03/2021

Jamie (Almere)

TRUSTEDSHOP

Had de gepersonaliseerde benzine aansteker besteld. Prachtig gedrukt, alleen doet de aansteker het niet. Helaas.

30/03/2021

Jennifer (Purmerend)

TRUSTEDSHOP

Alles prima verlopen

28/03/2021

Lienke (Kropswolde)

TRUSTEDSHOP

Het product wat ik besteld heb valt iets kleiner uit dan gedacht, de levering ging vlot en was goed verpakt. Tevreden klant

28/03/2021

Emmy (Axel)

TRUSTEDSHOP

Mooi klokje op tijd geleverd

28/03/2021

Durk (Bolsward)

TRUSTEDSHOP

Een goede nette en snelle levering. Product ziet er mooi uit. Is zoals verwacht. Kleuren gelijk aan de afbeelding die ik mee stuurde.

27/03/2021

Desiree Biesters (Lage Mierde, Nbr)

TRUSTEDSHOP

Goed en mooi

26/03/2021

Marco (Leiden)

TRUSTEDSHOP

Mooie kwaliteit

26/03/2021

Karin (Toldijk)

TRUSTEDSHOP

Het product bleek niet een theedoek te zijn (om vaatwerk af te drogen), maar een dunne handdoek. Het zou beter zijn als dit op de site vermeld wordt. Nu kregen we iets anders dan we verwacht hadden. Ook is de doek wat pluizig.

26/03/2021

G.N. (Zeist)

TRUSTEDSHOP

Top

26/03/2021

Margot (Helden)

TRUSTEDSHOP

Helaas is de naam verkeerd geschreven maar niet onoverkomelijk verder leuk product

26/03/2021

Hans (Kudelstaart)

TRUSTEDSHOP

Een stempel besteld naar eigen ontwerp en het resultaat is boven verwachting. Ben er heel blij mee. Top service!

26/03/2021

Cristina (Boskoop)

TRUSTEDSHOP

mooi product, goed vakmanschap, duidelijke foto, levertijd is een paar dagen omdat het goed gemaakt is in Spanje - ik wist het niet voordat ik bestelde

26/03/2021

Izabela (Zevenbergen)

TRUSTEDSHOP

De bestelde artikelen zien er geweldig uit! Heel fijn geschenkje om te geven.

24/03/2021

Sarah (Turnhout)

TRUSTEDSHOP

De deurmat en het schilderij kwamen goed over. De kwaliteit was goed, en mijn producten waren snel op de post.

24/03/2021

Erika (Hall)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering goede kwaliteit

24/03/2021

Taki-eddine (Leerdam)

TRUSTEDSHOP

Hele snelle levering en de producten zijn prachtig.

24/03/2021

Ester (Groningen)

TRUSTEDSHOP

Ziet er goed uit. Mooie glans en puzzelt goed.

21/03/2021

Cockie (Steenbergen)

TRUSTEDSHOP

Ik bestel graag bij Wanapix, ik laat sjaals maken. Ik heb moeite met het instellen van mijn foto en de daarbij behorende achtergrond, maar men weet daar in Spanje altijd raad mee. Meestal blij verrast als ze worden bezorgd. Mijn ontwerpen hebben veel succes, dus het netwerk kan uitgroeien.

21/03/2021

Elisabeth (Leiden)

TRUSTEDSHOP

Eerst vond ik het een hele sketchy website, want ik las veel slechte revieuws. Maar het is echt een top website de levering was binnen 2 weken. Het product kwam goed verpakt. Het product zelf was uitstekend, het was een 3d lamp. Het werkt goed, de lichtjes doen het en het plaatje zag erop ziet er goed uit.

21/03/2021

aaliyah (AMSTERDAM)

TRUSTEDSHOP

Verrassend mooi resultaat!

20/03/2021

Letty (Den Haag)

TRUSTEDSHOP

Goed product precies zoals ik wilde

19/03/2021

Alieke (Delft)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering, kon mooi volgen waarmijn bestelling was. Erg blij met het resultaat(foto op plexiglas)

19/03/2021

Tina (Leerdam)

TRUSTEDSHOP

alles top. ben echt blij met het product

19/03/2021

Jasmijn (Maastricht)

TRUSTEDSHOP

De kussen met foto ziet er prachtig uit. Zal zeker bij de jarige ontvanger een glimlach op het gezicht geven zo mooi is het.

19/03/2021

Janny (Hoogezand)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering !! Product was precies zoals op de foto.

19/03/2021

Inge (Zoutelande)

TRUSTEDSHOP

Super mooi, goede kwaliteit, snelle levering

15/03/2021

Beppie (Hulst)

TRUSTEDSHOP

De vlag die wij zelf samengesteld hadden was 100% naar tevredenheid geleverd ! Neel & Henk

14/03/2021

Henk (Beverwijk)

TRUSTEDSHOP

Snelle verzending, netjes verpakt en prachtige producten! Bedankt!

14/03/2021

Arya (Amsterdam)

TRUSTEDSHOP

Prachtig kleed met mooie kwaliteit foto's op het kleed. Heel leuk en origineel

14/03/2021

Louise (Zevenaar)

TRUSTEDSHOP

erg lief snoepzakje erbij en een goed werkend product

13/03/2021

Fiore (Monster)

TRUSTEDSHOP

Het bestellen op de website gaat heel goed. Je kunt het resultaat heel goed bekijken. De levering was met 8 dagen prima voor mij. De doos was wat beschadigd en gebutst, maar de levering was gelukkig intact en compleet. Al met al ben ik zeker tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar!

13/03/2021

Brenda (Lelystad)

TRUSTEDSHOP

super service

13/03/2021

Lies (Kasterlee)

TRUSTEDSHOP

Goede snelle levering. Mooi product tegen betaalbare prijs

12/03/2021

Ron (GRONINGEN)

TRUSTEDSHOP

Product was goed ingepakt.

12/03/2021

Floriani (Almere)

TRUSTEDSHOP

Heel blij mee

12/03/2021

Chloe (Lelystad)

TRUSTEDSHOP

Super mooi resultaat wandklok en T-Shirt. Echt ontzettend blij mee. Zeer snelle levering, ik zag later dat het uit Spanje (San Juan de Mozarrifar) kwam. Echt top!

10/03/2021

Marjan (Meppel)

TRUSTEDSHOP

Mooi product, snelle levering, het personaliseren van product was wat lastig. Wijzigingen werden niet goed doorgevoerd waardoor het lang duurde voordat het personaliseren klaar was.

10/03/2021

Geri (Leek)

TRUSTEDSHOP

Prima! Duidelijke website, de stempel is zo ontworpen en besteld. Ontvangen product ook helemaal prima. Gebruiksaanwijzing met de inkt wat sumier, maar mag de pret niet drukken.

09/03/2021

Denise (Zoetermeer)

TRUSTEDSHOP

Super kwaliteit, mooie tekst op de mat en binnen 5 dagen was hij bezorgd

07/03/2021

Laura (Breda)

TRUSTEDSHOP

Mooi netjes zeer tevreden

07/03/2021

Jeroen (Delfzijl)

TRUSTEDSHOP

perfekt ,zeer mooie spullen en vlugge levering

07/03/2021

Ilse (Weelde)

TRUSTEDSHOP

Makkelijk om te bestellen, mooi resultaat. Levering via track en trace niet helemaal te volgen, werd ineens geleverd.

06/03/2021

Judith (Houten)

TRUSTEDSHOP

Makkelijk te ontwerpen, snel geleverd

06/03/2021

Caroline (Schiedam)

TRUSTEDSHOP

Great quality and fast delivery service considering that it comes from Spain. You can track the package along the way.

05/03/2021

Karla (Harderwijk)

TRUSTEDSHOP

Exact ontvangen, zoals ontworpen. Heel erg blij mee. Levering was prima te volgen.

05/03/2021

Liesbeth (Zandvoort)

TRUSTEDSHOP

Puzzel laten maken voor een kind , 4 stukjes groot genoeg en belangrijk , heel leuk geworden

05/03/2021

Patricia (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Goede kwaliteit, foto's goed gedrukt, helder, en duidelijk.

05/03/2021

Ingrid (Vriezenveen)

TRUSTEDSHOP

ben heel tevreden over de kwaliteit van het eindproduct!

05/03/2021

Sintija (Dronten)

TRUSTEDSHOP

Super blij met het eindresultaat, netjes gehouden aan de leveringstijd die ervoor stond.

04/03/2021

Wendy (Streefkerk)

TRUSTEDSHOP

Superleuk verjaardagscadeau voor mijn verloofde besteld! Binnen een week binnen en precies wat ik wilde. Top!

03/03/2021

Eefke (Venlo)

TRUSTEDSHOP

Goed kwaliteit en snel geleverd!

02/03/2021

Manuelle (Voorburg)

TRUSTEDSHOP

Had geen idee dat het uit Spanje moest komen,dus de levering was snel.Op het eerste gezicht zag het er goed uit maar kon de pics niet goed beoordelen want kreeg het doosje niet open..dat was nogal een tegenvaller.

01/03/2021

Jennifer (Heiloo)

TRUSTEDSHOP

Not the cheapest but very good service and quality

28/02/2021

Iosif (Ijsselstein)

TRUSTEDSHOP

Perfect

28/02/2021

Mayte (ANTWERPEN)

TRUSTEDSHOP

De kwaliteit is goed en op tijd geleverd.

28/02/2021

Marco (Darp)

TRUSTEDSHOP

Super snelle levering en zag er goed uit. Pcies zoals besteld.

28/02/2021

Marjolein (Nieuw-Vennep)

TRUSTEDSHOP

De klokken missen helaas verschillende keuze opties: witte wijzers, andere wijzers, witte cijfers en verschillende lettertypes, zodat het onduidelijk leesbaar wordt bij verschillende afbeeldingen. Verder zeer tevreden!

28/02/2021

Harry (Delfzijl)

TRUSTEDSHOP

Hello, I'm super super happy just one small detail, I thought it will be more a normal cotton fabric than towel fabric, but maybe I read it wrong..

28/02/2021

Bernadette (Antwerpen)

TRUSTEDSHOP

Prachtige deken!!Ik had niet verwacht dat ie zo mooi zou zijn! De levertijd was prima,binnen 2 weken was ie er!Top Ik heb mijn volgende ontwerp al in gedachten en ga er weer één bestellen!

27/02/2021

Shiel (Enschede)

TRUSTEDSHOP

Werd op tijd geleverd, hoefde niet te lang te wachten. Cijfer 10

27/02/2021

Marletta (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering. Prima product. Ik vond alleen de verzendkosten aan de hoge kant.

27/02/2021

Debbie (Melick)

TRUSTEDSHOP

Positieve ervaring: mooie producten en snelle levering! Ik had een gepersonaliseerde fleece deken en een borrelglas besteld. Helaas was 1 foto op de deken een heel klein beetje korrelig; die had ik te ver uitvergroot.

26/02/2021

Marleen (EPE)

TRUSTEDSHOP

Wat een gaaf cadeau om te geven aan mijn dochter, en het gemak waarmee ik een fleecedeken kon kiezen (grootte, kleur, lettertype, etc.) was top. Snel geleverd in deze coronatijd, tussentijds ben ik goed op de hoogte gehouden

26/02/2021

Peter (Helmond)

TRUSTEDSHOP

Super mooi resultaat en op tijd geleverd. Erg blij mee

25/02/2021

Marije (Zevenhuizen)

TRUSTEDSHOP

Precies zoals ik had gehoopt! Super mooie mat!ik was wel blij dat ik optijd bestelde want de levering duurde en paar daagjes. Dat stond er ook bij, maar in dat opzicht zijn we een beetje verwend dat de meeste spullen binnen 24 uur binnen zijn

24/02/2021

Patricia (Nieuw Vennep)

TRUSTEDSHOP

Mok besteld maar pas 8 dagen na de bestelling geleverd. Voor de rest hele goede kwaliteit en mooi gemaakt.

24/02/2021

Oksana (Haarlem)

TRUSTEDSHOP

Super mooi product en zeer netjes verpakt!

24/02/2021

rick (heerhugowaard)

TRUSTEDSHOP

Erg leuk cadeautje voor mijn ouders besteld. Heel snel geleverd en goede kwaliteit, erg blij mee!

23/02/2021

Loïs (Oud-Beijerland)

TRUSTEDSHOP

Het werd op tijd gebracht. Het was zeer goed ingepakt zodat het niet brak onderweg. Het zakje haribo erbij was een leuke verrassing. Alleen maar lof.

23/02/2021

Cora (HEERDE)

TRUSTEDSHOP

Een leuk product voor een goede prijs.

22/02/2021

Femmalien (Sint Jansklooster)

TRUSTEDSHOP

Ik had mijn sleutelhanger snel in huis en de kwaliteit was gewoon weer perfect

22/02/2021

Hans (Schiedam)

TRUSTEDSHOP

Product was goed verpakt en het is super mooi geworden! Goede kwaliteit! Er zat ook een zakje snoep beertjes bij voor onze zoon. Aan de hand van de foto's hebben ze dat er dus bij gedaan! Echt heel attent!

21/02/2021

Lana (ZWAAG)

TRUSTEDSHOP

Mooie handdoek met duidelijke foto

21/02/2021

Marise (Wervershoof)

TRUSTEDSHOP

Ziet er heel mooi uit.

21/02/2021

Heleen (Leidschendam)

TRUSTEDSHOP

Mooie vloermat, precies zoals op de website aangemaakt, en in de goede kleuren. We zijn er blij mee.

21/02/2021

Cornelius (Middelburg)

TRUSTEDSHOP

Product is goed binnen gekomen, maar doordat het door de brievenbus is gedaan had het toch kapot kunnen gaan, ik zou het nog iets beter verpakken. Ik heb een foto in glas besteld, deze is goed binnen gekomen en op tijd

21/02/2021

ilse (Enschede)

TRUSTEDSHOP

Top

21/02/2021

Desiree (Hoogezand)

TRUSTEDSHOP

Ziet er erg mooi en leuk uit erg tevreden

20/02/2021

Joke (Ede Gld)

TRUSTEDSHOP

Op zaterdag besteld, donderdag al in huis! Super snel!! De producten zijn super mooi gemaakt!!

20/02/2021

Lisa (Bergentheim)

TRUSTEDSHOP

ziet er super uit..

20/02/2021

wilma (Langbroek)

TRUSTEDSHOP

Gewoon prima , snelle levering en een mooi en goed product

20/02/2021

Guido (Sittard)

TRUSTEDSHOP

De mogelijkheid om zelf foto's toe te voegen aan de groeimeter en het ontwerpen zelf vorm te geven was voor ons doorslaggevend. De groeimeter is zelfs mooier geworden dan de voorbeeldfoto's in het ontwerpprogramma doen vermoeden. De kwaliteit van het gebruikte materiaal is ook dik in orde. Voor ons een aanrader.

20/02/2021

Maarten (Barendrecht)

TRUSTEDSHOP

Dik tevreden!

20/02/2021

Cornita (Alblasserdam)

TRUSTEDSHOP

wij hebben sleutelhanger gekocht met de foto van onze kleinkinderen. Wij zijn hier erg blij mee.

20/02/2021

Frans (Venray)

TRUSTEDSHOP

Goed op de hoogte gehouden van status bestelling, snelle levering en het is zoals het op de site zichtbaar is

20/02/2021

Simone (Dieren)

TRUSTEDSHOP

Prachtige kwaliteit. De foto’s komen erg scherp over op de deken. Boven verwachting. Een aanrader

19/02/2021

Colinda (Deventer)

TRUSTEDSHOP

Tevreden over de product!

19/02/2021

Ryan (Blokker)

TRUSTEDSHOP

Zag er super netjes uit en ook netjes ingepakt!

19/02/2021

Manoe (Heerlen)

TRUSTEDSHOP

Goed

19/02/2021

Dianne (Sint-Oedenrode)

TRUSTEDSHOP

Helaad net een dagje later dan 14 feb. Maar verder prima

19/02/2021

Wiebe (Wierden)

TRUSTEDSHOP

Mooi stevig ingepakt Beker is ook van een mooie kwaliteit Ben zeer tevreden

19/02/2021

Sandra (Delft)

TRUSTEDSHOP

Mooi

19/02/2021

Chantal (Oss)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering en het product is precies zoals op de foto! Echt geweldig!

18/02/2021

Chantal (ERMELO)

TRUSTEDSHOP

Wij hebben hele mooie producten thuis gekregen. De fotoproducten in zeer mooie kwaliteit, het andere product zeer netjes afgewerkt. Alles netjes op tijd geleverd. Wij zijn zeer tevreden klanten en gaan zeker nog beroep doen op Wanapix

18/02/2021

karine (hEIST OP DEN BERG)

TRUSTEDSHOP

super mooi producten, goede kwaliteit prijs verhouding... zeker een aanrader om vaker te shoppen

18/02/2021

senay (amsterdam)

TRUSTEDSHOP

Zeer goed product en ook snel geleverd!

18/02/2021

Yuran (Ede)

TRUSTEDSHOP

Snel geleverd, praktische website

18/02/2021

Chrissy (den Haag)

TRUSTEDSHOP

mooie kwaliteit, snelle levering

18/02/2021

Claire (Amsterdam)

TRUSTEDSHOP

Ontzettend leuk cadeautje!

18/02/2021

Jasmijn (Enkhuizen)

TRUSTEDSHOP

Foto mag iets scherper voor de rest top

17/02/2021

Nadja (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering en heel blij met het resultaat.

17/02/2021

Hester (Tuitjenhorn)

TRUSTEDSHOP

Snel geleverd geen schade precies zoals gewild product kwam iets kleiner als verwacht!

17/02/2021

Meghan (Scherpenisse)

TRUSTEDSHOP

Een sleutelhanger met foto besteld. Het ziet er precies zo uit als op de website weergegeven is. Het is snel en goed geleverd

17/02/2021

Patricia (IJsselmuiden)

TRUSTEDSHOP

Mooie opdruk vd bestelling

17/02/2021

Cindy (Abbenes)

TRUSTEDSHOP

Binnen een week binnen en zag er super leuk uiten wel dure verzend kosten voor iets wat door de brievenbus past

17/02/2021

Sam1 (Tilburg)

TRUSTEDSHOP

Prachtige kwaliteit spullen!

17/02/2021

Chantal (Zutphen)

TRUSTEDSHOP

Bestelling snel verwerkt en geleverd Kwaliteit is prima

17/02/2021

Leroy (Deventer)

TRUSTEDSHOP

De deken werd netjes geleverd. We konden de levering ook goed volgen. De deken is prachtig geworden! Mooie kwaliteit stof en heldere foto's. Heel blij mee!

17/02/2021

Amanda (Krimpen aan den IJssel)

TRUSTEDSHOP

Makkelijk te gebruiken website en goed product

16/02/2021

bram (garrelsweer)

TRUSTEDSHOP

Super snelle levering en super producten, precies zoals omschreven.

15/02/2021

Mellanie (Venlo)

TRUSTEDSHOP

Blij met het product. Snel een mail ontvangen en het product is ook snel geleverd. Ben er erg blij mee!

15/02/2021

Daphne (Kerkrade)

TRUSTEDSHOP

Heel mooi

15/02/2021

Sarah (Oegstgeest)

TRUSTEDSHOP

Super leuk product ontvangen en precies hoe ik het ontwerpen had! Daarbij ook super lief om een klein presentje in het pakketje te doen, een super ervaring! Ik ga van de week ook een paar visitekaartjes bij jullie bestellen

15/02/2021

seher (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Mijn verloofde was erg blij met het cadeautje! Bedankt voor de Haribo snoepjes!

14/02/2021

Davy (Rijssen)

TRUSTEDSHOP

Precis geleverd zoals besteld, mooi materiaal. Een aanrader.

14/02/2021

Assia (Hechtel-Eksel)

TRUSTEDSHOP

Prima kwaliteit, en levering volgens verwachting

14/02/2021

Menno (Tilburg)

TRUSTEDSHOP

Super nog mooier dan verwacht

14/02/2021

Rianne (Boven leeuwen)

TRUSTEDSHOP

Espresso mokje met foto besteld. Handige website, werkte goed en snel. Ook snel geleverd ondanks afkomstig uit Spanje. Foto zit wel een beetje scheef op de mok maar dat is wel zeer subtiel. Al met al prima!

14/02/2021

Fenna (Den haag)

TRUSTEDSHOP

De foto op de kussen ziet er erg mooi uit en ook qua het zijde. Ga nu een nieuwe bestelling doen.

14/02/2021

Cor (Reeuwijk)

TRUSTEDSHOP

Wanneer de levering was, was niet helemaal duidelijk in jullie informatie. Verder prima

14/02/2021

majella (Hengelo)

TRUSTEDSHOP

Prachtig en snel geleverd.

14/02/2021

Danny (Heemskerk)

TRUSTEDSHOP

Beste, Ik was een beetje teleurgesteld, ik had een groter notitieboekje schrift formaat verwacht en dacht ook dat ik die had besteld. En de afbeelding zit er iets scheef op. En het is voor een verjaardag 45e de 21 Feb Jammer .. groet Tamara

14/02/2021

tamara (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Goede kwaliteit, prima verzendtijd, tevreden .

14/02/2021

Niels (Amstelveen)

TRUSTEDSHOP

Het product was precies zoals van te voren aangegeven en mooier dan verwacht. Prima kwaliteit en snelle levering

13/02/2021

Annemarie (Liessel)

TRUSTEDSHOP

Mooi cadeau voor Valentijnsdag ziet er mooi uit goed en snel aangekomen aan te raden

13/02/2021

Hannie (Heerlen)

TRUSTEDSHOP

Snel en goed ontvangen! Haribo snoep was echt een leuke touch! Supertevreden mee!

13/02/2021

Ekrem (Arnhem)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering, goede service en een mooi product

13/02/2021

Carmen (Leiden)

TRUSTEDSHOP

Een deurmat besteld en niet ontvangen. Melding van gemaakt en heel netjes behandelt. Zijn er achteraan gegaan. Pakket was niet te traceren. Met een kortingscode opnieuw gratis de mat mogen bestellen. Hebben nu een super leuke gepersonaliseerde mat. Top!.

13/02/2021

Angela (Nieuwegein)

TRUSTEDSHOP

Fijn dat het op tijd bezorgd is.

13/02/2021

Sam (Zeist)

TRUSTEDSHOP

Prima snel mooi .alles goed

13/02/2021

Leonore (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Ik begrijp niet waar de slechte beoordelingen vandaan komen! Mijn bestelling was binnen een week binnen en is van zeer goed kwaliteit! Helemaal niets op aan te merken en alleen maar een dikke 5 sterren! Normaal gesproken schrijf ik zelden een beoordeling, maar ik vind dat dit bedrijf deze beoordeling zeker verdient! Top!

13/02/2021

Minouk (Weiteveen)

TRUSTEDSHOP

Amazing product and fast shipped!

13/02/2021

Kevin (Pannerden)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering en top product!!

13/02/2021

loulou (Veendam)