Gratis verzending vanaf 50 € (Meer info)
Gratis verzending bij bestellingen vanaf 50€. Geldig voor ophalen bij afhaalpunt.

Review

TRUSTEDSHOP

Top!

26/07/2021

Martine (Schiedam)

TRUSTEDSHOP

Mooi en mooi :)

26/07/2021

Henriette (HARDERWIJK)

TRUSTEDSHOP

Heel erg blij mee! Werkt heel goed! De plaatjes zijn echte fotostrips, heel gaaf! De verpakking is ook echt heel erg leuk; heel mooi cadeaudoosje met strik en al. Echt top

25/07/2021

Zara (UITGEEST)

TRUSTEDSHOP

Mooie kwaliteit, snelle levering!

25/07/2021

Dieuwke (Nijeveen)

TRUSTEDSHOP

was leuke cadeau om te geven❤

25/07/2021

Naima (Alkmaar)

TRUSTEDSHOP

Levering duurde wel een paar dagen. Maar voor de rest was het goed.

24/07/2021

Ray (HEERLEN)

TRUSTEDSHOP

Alles zag er goed uit en goeie kwaliteit!

17/07/2021

Tom (BAARLE-NASSAU)

TRUSTEDSHOP

Super leuk kado om te geven, kwam netjes optijd en ziet er prima uit.

16/07/2021

Ellen (DIEPENVEEN)

TRUSTEDSHOP

Perfect product!

15/07/2021

Remco (Leiden)

TRUSTEDSHOP

Voor het eerst bij dit bedrijf een houten fotoblok besteld. Goed op de hoogte gehouden van de bestelling en netjes afgeleverd. Tevreden!

15/07/2021

Mieke Terlouw (OUD BEIJERLAND)

TRUSTEDSHOP

Snel, mooi, goede kwaliteit

15/07/2021

Giovina (Merkelbeek)

TRUSTEDSHOP

Enorm mooie kwaliteit en snelle levering.

15/07/2021

Brenda (Didam)

TRUSTEDSHOP

Great automatic customized stamps, fast delivery (ordered on Monday morning, here on Friday). I will order again!

11/07/2021

Maria (DELFT)

TRUSTEDSHOP

Ik ben blij met het resultaat.

11/07/2021

Elisabeth (OSS)

TRUSTEDSHOP

Binnen de beloofde tijd en ziet er prima uit!

11/07/2021

B.E. (Amersfoort)

TRUSTEDSHOP

mooie fotokwaliteit snelle levering. Ik geef n 10

11/07/2021

Jgm (Volendam)

TRUSTEDSHOP

Super bedankt

10/07/2021

Monika (Den Hoorn)

TRUSTEDSHOP

Bezorgtijd van een week, best lang maar stond wel aangegeven vanaf het begin. Ik was ook niet echt op de hoogte dat het helemaal uit Spanje moest komen.

09/07/2021

Jacqueline (Spaarndam)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering en we zijn ontzettend tevreden met wat we besteld hebben. Echte aanrader

09/07/2021

Monique (GOES)

TRUSTEDSHOP

Binnen een week geleverd. Heel goed verpakt. Ziet er super mooi uit. Erg blij mee. Mis alleen nog haakje om op te hangen. Aanrader

09/07/2021

Familie (WINDRAAK)

TRUSTEDSHOP

So happy with my purchases

08/07/2021

Bassleer (Den Haag)

TRUSTEDSHOP

1e keer besteld, bestellen en leveren was duidelijk en volgens afspraak. Top

08/07/2021

Mohammed (EINDHOVEN)

TRUSTEDSHOP

Ik had besteld en ging toen de recensies lezen. Ik schrok: zou het ooit wel geleverd worden en hoe zou het eruit zien. De levering kwam inderdaad uit Spanje en was 6 dagen onderweg naar Noord-Holland Noord met goede informatie waar het product zich bevond. Ik heb een sleutelhanger met opener en 2 foto's besteld. De foto's waren mooier, scherper op de laptop. Kwaliteit goed ivm lage prijs

07/07/2021

Mirjam ('T ZAND NH)

TRUSTEDSHOP

Zag er prima uit! Snel geleverd!

05/07/2021

Iris (IJsselstein)

TRUSTEDSHOP

Mijn onderzetters met foto opdruk kon ik eenvoudig personaliseren met eigen foto's. Ze werden vlot geleverd en waren zorgvuldig verpakt. De kwaliteit van de foto's is zeer goed. Scherp en goed van kleur. Ik ben blij met mijn foto-onderzetters.

05/07/2021

Bart (Groningen)

TRUSTEDSHOP

My husband loved it. I'm happy with the product.

04/07/2021

Ashwini (Groningen)

TRUSTEDSHOP

Super mooie vlaggen voor op de auto laten bedrukken. Snelle levering, mooie kwaliteit!

04/07/2021

Marjolein (Den haag)

TRUSTEDSHOP

Ik had 2 foto-bekers besteld, de ontvangers vonden ze geweldig. Het was ook een snelle en goede levering.

04/07/2021

jacqueline (Tilburg)

TRUSTEDSHOP

Redelijk snelle levering en een mooi resultaat op de scheenbeschermers!

04/07/2021

Paulien (BRUMMEN)

TRUSTEDSHOP

Alles makkelijk in te vulpennen begrijpelijk.

04/07/2021

Laura ten Brinke (Dreischor)

TRUSTEDSHOP

Heel erg mooie kledingstempel ontvangen. Goede prijs/kwaliteit en snelle levering. Ik bestel zeker nog eens bij wanapix

03/07/2021

Lise (BERLAAR)

TRUSTEDSHOP

Prima product, relatief snelle levering en mooi persoonlijk aandenken!

03/07/2021

Stefanie (Deventer)

TRUSTEDSHOP

Goede service

03/07/2021

Esther (Rheden)

TRUSTEDSHOP

Leuk product mooie kleuren beoordeling service levering goed.

03/07/2021

Patty (Uden)

TRUSTEDSHOP

Super snel klaar!

03/07/2021

Emma (Wieringerwerf)

TRUSTEDSHOP

Locatie waar het pakker is afgeleverd is niet makkelijk te vinden. Levering aan het huisadres is beter. Product is zeer goed en snelheid van het maken is zeer goed.

02/07/2021

Harm (HELMOND)

TRUSTEDSHOP

Kwaliteit is er mooi!

01/07/2021

Jet (Den Haag)

TRUSTEDSHOP

Foto's zijn mooi en duidelijk. Erg blik me de handdoeken

01/07/2021

Danique Schevers (Schijndel)

TRUSTEDSHOP

Gewoon goed en zoals verwacht.

01/07/2021

Walter (Utrecht)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering, mooie kwaliteit! Ik heb vlaggen laten bedrukken, ziet er heel netjes uit!

30/06/2021

Jenny (Meterik)

TRUSTEDSHOP

Snelle en duidelijke service.

30/06/2021

Vera (Haarlem)

TRUSTEDSHOP

jammer dat het uit spanje moest komen.

29/06/2021

Ingrid (HEERENVEEN)

TRUSTEDSHOP

Zeer tevreden

27/06/2021

Johan (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

TRUSTEDSHOP

Snel geleverd, degelijk verpakt tegen breuk. Makkelijke website. Prijs kwaliteit verhouding is oké.

27/06/2021

Marga (Oostrum)

TRUSTEDSHOP

Prima ervaring met eerste bestelling.

27/06/2021

Karin (Reduzum)

TRUSTEDSHOP

Uitstekend service

27/06/2021

Imane (S gravenzande)

TRUSTEDSHOP

Snel geleverd, mooi product.

27/06/2021

B.J. (Castricum)

TRUSTEDSHOP

Ziet er super uit

27/06/2021

Dinie (Nieuw-Schoonebeek)

TRUSTEDSHOP

Alles goed verzorgd. dank u.

27/06/2021

Wil (Apeldoorn)

TRUSTEDSHOP

Levering duurde iets langer dan verwacht, maar super blij met het eindproduct!

26/06/2021

Nicky (WOGNUM)

TRUSTEDSHOP

Spullen zijn erg mooi geworden!

26/06/2021

Carla (Venlo)

TRUSTEDSHOP

Ik heb een bestelling stuk ontvangen, na mailcontact heb ik weer een nieuwe ontvangen. Top geregeld

25/06/2021

Helma (Wervershoof, NH)

TRUSTEDSHOP

Producten zijn ontzettend gaaf! Prijs is top en er zit zelfs een zakje snoep bij heel attent. Ga hier zeker vaker bestellen echt geweldig

24/06/2021

Daisy (Drempt)

TRUSTEDSHOP

Super goede kwaliteit!

24/06/2021

Irem (Apeldoorn)

TRUSTEDSHOP

Goed ontvangen en goed verpakt en mooi gemaakt

24/06/2021

Gisela (Enschede)

TRUSTEDSHOP

Het mapje met foto’s als sleutel hanger, viel een beetje tegen qua formaat. Ik had het iets groter verwacht. Maar kwaliteit verder goed en ben wel tevreden.

24/06/2021

Els (Almelo)

TRUSTEDSHOP

Leuke producten, zeker voor een herhaling vatbaar om te bestellen en niet duur!

23/06/2021

Carla (Amsterdam)

TRUSTEDSHOP

Topkwaliteit! Elke keer. Levering ook sneller dan verwacht, dus hier een tevreden klant!

23/06/2021

Signgraphics (Wijk bij Duurstede)

TRUSTEDSHOP

Zag er goed uit Ik vond dat het vrij snel afgeleverd is. Hoefde niet lang te wachten.

22/06/2021

tiny (medemblik)

TRUSTEDSHOP

Mooie producten. Goede prijs/kwaliteitverhouding!

21/06/2021

Emmelie (Kerkwerve)

TRUSTEDSHOP

Zeer tevreden over het product en de levering.

20/06/2021

Claudia (Terneuzen)

TRUSTEDSHOP

Foto op leisteen is mooi geworden. Binnen 4 dagen bij mij thuis bezorgd en was goed verpakt. Cadeautje kwam op tijd voor Vaderdag. En bedankt voor het zakje snoep, is erg lief van jullie!

20/06/2021

Daniëlle (Emmen)

TRUSTEDSHOP

Vlotte website Deftig verpakt! Snoepjes erbij waren leuk. Mooie sleutelhanger!! 6 werkdagen is vrij lang

20/06/2021

karen (AARSELE)

TRUSTEDSHOP

Eindresultaat is top. Echt een aanrader.

20/06/2021

Esther (Kerkrade)

TRUSTEDSHOP

Vlot ontvangen. Produkt ziet er leuk uit.

20/06/2021

Myrna (Middelharnis)

TRUSTEDSHOP

Goed

20/06/2021

Amanda (Harderwijk)

TRUSTEDSHOP

Dank

20/06/2021

Semra (Tilburg)

TRUSTEDSHOP

Bedrukte handdoeken besteld en die zijn van uitstekende kwaliteit.

19/06/2021

Rene (Almere)

TRUSTEDSHOP

Producten zien er goed uit en worden goed verpakt geleverd. De levering ging via GLS. Die vroeg echter bij aflevering om een aflevercode. Die had ik per e-mail gekregen op de dag van aflevering maar het was mij niet duidelijk dat deze direct aan de personen die thuis zijn doorgegeven moest worden. Producten zijn wel geleverd zonder problemen.

19/06/2021

Kasper (VOLENDAM)

TRUSTEDSHOP

Zeer tevreden over produkt. Ziet er prachtig uit en de magneet heeft een prima sterkte . Ben er blij mee.

19/06/2021

Mirjam (Overasselt)

TRUSTEDSHOP

Levering mag iets sneller. Voor de rest zeer tevreden over de magneten die ik heb besteld. Ben er heel erg blij mee

18/06/2021

Daisy (Drempt)

TRUSTEDSHOP

Mooi product en snel geleverd. Goed verpakt.

18/06/2021

S. (Waalre)

TRUSTEDSHOP

Super mooi product en snelle levering voor een top prijs! Bedankt!

16/06/2021

Esmee (EDE GLD)

TRUSTEDSHOP

Alles helemaal goed gegaan!

15/06/2021

Hendrianne (Urk)

TRUSTEDSHOP

Leuke producten en prima prijs/kwaliteitverhouding!

15/06/2021

Mariska (Hoensbroek)

TRUSTEDSHOP

Pakje was redelijk snel binnen, en zag er goed uit.hopelijk is degene waar voor het bedoeld is ook blij.

14/06/2021

Carla (AMSTERDAM)

TRUSTEDSHOP

Heel erg mooie verpakking!

12/06/2021

Rolinka (Rhenen)

TRUSTEDSHOP

Ah, het gekozen logo was niet duidelijk gedrukt op de kokos matten. Wel snel en duidelijke communicatue en levering.

09/06/2021

marcel (Hälleviksstrand)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering en mooie producten!

09/06/2021

Bianca (Vlaardingen)

TRUSTEDSHOP

Mooie hanger met foto.

09/06/2021

Dionne (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Goed geholpen ook na een foutje van mijn kant.

07/06/2021

Corrie (Den Helder)

TRUSTEDSHOP

Totaal geen klachten. Plaid ziet er perfect uit. De foto's zijn heel mooi gebleven. Netjes verpakt en vrij snel geleverd

07/06/2021

corrie (Heemskerk)

TRUSTEDSHOP

Dochter (9jr) helemaal blij met der horloge... horloge laten bedrukken van der favo.muziek groep. Nu gaat het leren klokkijken als een tierelier.

06/06/2021

Serina (Almere)

TRUSTEDSHOP

erg tevreden met het eindresultaat.

06/06/2021

Jesse (Haulerwijk)

TRUSTEDSHOP

Het paste gewoon door de brievenbus :')

06/06/2021

Mireille (Roosendaal)

TRUSTEDSHOP

Prima product en snelle levering

05/06/2021

Don (Weert)

TRUSTEDSHOP

Super snelle levering. Top !!!!!

04/06/2021

Jolanda (Oudwoude)

TRUSTEDSHOP

Het bedrukte picknick kleed ziet er mooi uit. Ook zijn de foto’s goed scherp en de materiaal kwaliteit is goed. De levertijd / transport tijd had wel iets sneller gemogen.

04/06/2021

Elwin (Bergen op Zoom)

TRUSTEDSHOP

Snel geregeld en makkelijk opgezet.

03/06/2021

Bouke (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Niet verwacht dat het zo zuiver beeld zou zijn ik ben dik tevreden

01/06/2021

Wilma’s pedicure (Bergen op zoom)

TRUSTEDSHOP

Super leuk en snel geleverd!

31/05/2021

Ilse (Nijverdal)

TRUSTEDSHOP

Ziet er mooi uit. Denk oma hem ook mooi gaat vinden

31/05/2021

Audrey (VELDHOVEN)

TRUSTEDSHOP

Zeer snelle levering, goed product zeker aanrader

30/05/2021

Marjolein (Oisterwijk)

TRUSTEDSHOP

Prijs qualiteit verhouding dik in orde

30/05/2021

Dana (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Het fotolijstje en het fotorolletje zijn heel mooi geworden! Vooral het fotorolletje vind ik heel origineel. Het bestellen was eenvoudig en de levering was vlot. Bedankt!

30/05/2021

Jolyn (Papendrecht)

TRUSTEDSHOP

Was goed verpakt, foto’s duidelijk afgebeeld, en het leisteentje van mooie zware kwaliteit. Ga hier zeker nog eens iets bestellen

29/05/2021

Angelique (Delft)

TRUSTEDSHOP

Mijn magnetische stickers zijn weer erg snel geleverd en zien er precies uit zoals ik had verwacht.

29/05/2021

Eveline (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Zag er goed uit mijn zusje was er suoer blij mee dank je wel

29/05/2021

Jessica (Gouda)

TRUSTEDSHOP

Mooie beker. Geen klachten

29/05/2021

Kelly (Alkmaar)

TRUSTEDSHOP

Nette website. Eenvoudig bestellen en levering sneller dan beloofd. Met track en trace

29/05/2021

Peter (Maassluis)

TRUSTEDSHOP

Mooi product

27/05/2021

Ilvy (Tegelen)

TRUSTEDSHOP

Mooi resultaat!

24/05/2021

Barend (EDE)

TRUSTEDSHOP

snelle levering, print zoals op voorbeeld gemaakt is, afbeelding is mooi op product gezet.

24/05/2021

alice (Julianadorp)

TRUSTEDSHOP

Top!

23/05/2021

Sharon (Leidschendam)

TRUSTEDSHOP

Heb voor de 4e x een deurmat besteld..Ben zeer tevreden anders zou ik zo'n origeneel cdeau niet meer bestellen.

23/05/2021

Cornelia (Doetinchem)

TRUSTEDSHOP

Snel en goed geleverd.

22/05/2021

Anton (Zoetermeer)

TRUSTEDSHOP

Prima product en snelle levering

21/05/2021

wim (Waalwijk)

TRUSTEDSHOP

Alles precies volgens opgave uitgevoerd en strak op tijd geleverd, kwaliteit van het product is prima

21/05/2021

Andre (Nuland)

TRUSTEDSHOP

Ziet er netjes en mooi uit

21/05/2021

Ria (Uitgeest)

TRUSTEDSHOP

All perfect, good quality, great service and a good price range

20/05/2021

Daniel (Zaltbommel)

TRUSTEDSHOP

Prima levering en product. Doordat placements dubbelgevouwen zijn helaas een vouw in het midden.

20/05/2021

Chantal (Huizen)

TRUSTEDSHOP

Ik schrok even toen ik de slechte reviews las maar ik ben zeer verbaasd en tevreden over de kwaliteit en de levering. Ik heb een foto sleutelhanger besteld. Deze heb ik na 1 week ontvangen vanuit Spanje. Vandaar de iets langere levertijd. De kwaliteit is zeer goed! Ik ben zeer tevreden.

20/05/2021

Meral (ROTTERDAM)

TRUSTEDSHOP

Verpakking zou ik steviger doen (zat een scheurtje in een slap plastic verpakking), maar verder dik en dik tevreden! Mooie stevige kwaliteit deken, geweldige scherpte van de foto/opdruk en de letters. Top Misschien vooraf nog een indicatie geven van de levertijd?

20/05/2021

Rogier (Wassenaar)

TRUSTEDSHOP

Veel dank voor het product. Is erg mooi. Opnieuw kunnen bestellen met korting omdat vorige product snel slecht van kwaliteit werd. Dank voor deze service, snelle en goede levering!!

19/05/2021

Diaan (IJsselstein)

TRUSTEDSHOP

Product is top, website werkt goed. Levertijd is lang(er dan verwacht), dat was niet geheel duidelijk tijdens bestellen.

17/05/2021

Arjan (DOETINCHEM)

TRUSTEDSHOP

Zeer tevreden!

16/05/2021

Felicia (Groningen)

TRUSTEDSHOP

Levering zou wel sneller mogen verder heel erg tevreden

16/05/2021

Dirk (Dordrecht)

TRUSTEDSHOP

Zeer tevreden met de uitvoering deze bestelling.

16/05/2021

Harry (Rosmalen)

TRUSTEDSHOP

Wauw!! Dat was mijn eerste reactie toen ik de geprinte deken uitpakte. Voor mijn eerste kleinkind, dat binnenkort ter wereld komt, heb ik een collage van door mijzelf getekende dierprinten gemaakt. En wat is het resultaat mooi geworden. De kleuren zijn prachtig, helemaal perfect! De dag na bestellen werd het al verstuurd. Het duurde een weekje voor het bij mij was. Top! Dank je wel Wanapix!

16/05/2021

Hennie (Uden)

TRUSTEDSHOP

Zeer tevreden over het product. Maar om mijn badkamer compleet te maken, zou het leuk zijn als je ook zelf ontworpen tegelatickers kunt bestellen. Misschien een idee?

16/05/2021

Ramona (AMSTERDAM)

TRUSTEDSHOP

Top

16/05/2021

Hajar (Antwerpen)

TRUSTEDSHOP

Product was zeer goed.

16/05/2021

Yacintha (ZWIJNDRECHT)

TRUSTEDSHOP

Ben heel tevreden goede service best nog wel snel de levering maar de moeite waard goede kwaliteit het is heel mooi zeer tevreden ben er heel blij mee groetjes Conny

16/05/2021

Conny (leiden)

TRUSTEDSHOP

Levering duurde wat langer dan gedacht ( komt uit Spanje) maar het product is super leuk en goed van kwaliteit

14/05/2021

Stephan (Geulle)

TRUSTEDSHOP

Helemaal leuk, heb een meetlint met foto’s besteld als kraamcadeau.. echt heel mooi!

14/05/2021

Suzanne (Lunteren)

TRUSTEDSHOP

Super mooi gemaakt foto op leisteen is echt geweldig! En foto op hout is ook mooi Levertijd was snel al met al top!

14/05/2021

Linda (Kruisland)

TRUSTEDSHOP

De verzending was op tijd, maar voor het gevoel toch lang onderweg. Product is echt zelfs boven verwachting goed.

14/05/2021

Niels (Oostburg)

TRUSTEDSHOP

Alles zoals in de site aangegeven is aan voldaan. Ik heb geen op of aanmerkingen, dus ben ik tot de gemiddelde beoordeling UITSTEKEND gekomen! Succes!

10/05/2021

Leon (Belfeld)

TRUSTEDSHOP

Wist ik voorafgaand dat mijn puzzel3000 uit Spanje moest komen hield ik hier extra rekening mee. Ondanks dit was de puzzel toch met 4 dagen geleverd. De jarige was enorm blij met de foto-puzzel van 3000 stukjes.

10/05/2021

Bert-Jan (Zwolle)

TRUSTEDSHOP

Prima uitgevoerd en snelle levering

10/05/2021

Conny (Nieuwegein)

TRUSTEDSHOP

In 1 woord super

10/05/2021

Angela (Beerta)

TRUSTEDSHOP

Het resultaat is zo mooi als ik hoopte!

10/05/2021

Mariska (Emmen)

TRUSTEDSHOP

De bekers zien er top uit!

10/05/2021

Serah (De groeve)

TRUSTEDSHOP

Het product is mooi en netjes Ik vind de verzendkosten erg hoog 7,50€ voor een envelop die in de brievenbus gedaan word

09/05/2021

Jeroen (Deventer)

TRUSTEDSHOP

Vlag ziet er top uit en netjes verpakt geleverd . Geen klachten dus

09/05/2021

Margret (Heiloo)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering!

09/05/2021

Caroliene (Hulst)

TRUSTEDSHOP

De sjabloon voor het douchegordijn van Wanapix zelf is iets blokkerig. De foto is wel heel mooi geprint.

09/05/2021

Renz (Hazerswoude-dorp)

TRUSTEDSHOP

Snel geleverd. Het eindproduct voldeed volledig aan de opgegeven specificaties en de afbeelding was goed op de vlag overgebracht.

09/05/2021

Harry (Rosmalen)

TRUSTEDSHOP

Mooie foto's

09/05/2021

Laura (KATWIJK)

TRUSTEDSHOP

Duidelijke website. Snelle service van het bestelde product

08/05/2021

Jolanda (Tilburg)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering

08/05/2021

John (Katwijk)

TRUSTEDSHOP

De klok is geweldig. Het horloge is geweldig en de sleutelhanger met foto ook! Zeer tevreden.

08/05/2021

Jacqueline (Hoofddorp)

TRUSTEDSHOP

Prima service

07/05/2021

Andy (Veldhoven)

TRUSTEDSHOP

Product snel binnen 4 dagen,de deurmat die ik had samengesteld was zelfs mooier dan ik had verwacht.Super blij zijn we er mee!

07/05/2021

frank (zaltbommel)

TRUSTEDSHOP

Snel geleverd, foto duidelijk te zien op mooi materiaal.

06/05/2021

Marit (Papenburg)

TRUSTEDSHOP

Alles is gewoon goed mooi artikel precies als op de foto en de mensen voor wie hij was in een woord fantastisch en was gelijk door andere mensen op een idee gebracht.

05/05/2021

Anneke (Zoetermeer)

TRUSTEDSHOP

ziet er netjes uit

05/05/2021

Mark (Someren)

TRUSTEDSHOP

Keurig netjes geleverd. De mokken zien er ook prachtig uit, nu maar hopen dat ze zo blijven. Al bij al zeer tevreden.

02/05/2021

Frans (rijen)

TRUSTEDSHOP

Foto besteld om op een graf te plaatsen, benieuwd of hij echt "all-weather" proff is

01/05/2021

Elisabeth (Grevenbicht)

TRUSTEDSHOP

Product is helemaal naar wens. Mooier nog dan afbeelding. Alleen je moet geen haast hebben. Vind de levering niet zo vlot. Maar voor de rest zeker aan te bevelen.

01/05/2021

mettie (GELDERMALSEN)

TRUSTEDSHOP

Voor de 2e keer een bestelling gedaan en wederom een heel leuk resultaat binnen! Foto's die gebruikt zijn, zijn heel duidelijk. De bezorging is redelijk snel (binnen 1 week). Het is een leuke, betaalbare site voor gepersonaliseerde cadeaus

30/04/2021

Caroline (Schiedam)

TRUSTEDSHOP

De producten zij later geleverd.

30/04/2021

Xiomara (Amstelveen)

TRUSTEDSHOP

Mooi en goed materiaal, snelle levering

30/04/2021

Ellen (Eindhoven)

TRUSTEDSHOP

Het product is heel goed, vind t mooi dat de foto onderdeel is van t stofje en niet erop gedrukt, zoals je bij veel andere ziet, Ik vind het enkel jammer dat na de aankoop je erachter komt dat t vanuit Spanje komt, ik doe liever geen buitenlandse aankopen, Maar al om al is alles goedgegaan en ben ik blij met t eindresultaat

30/04/2021

Danish (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Voor de 2e keer een foto op leisteen besteld en deze is weer net zo mooi als de eerste! Netjes verpakt en ondanks de afstand toch nog vrij snel bezorgd!

30/04/2021

Rian (Boukoul)

TRUSTEDSHOP

Prima ervaring. Spel snel geleverd en van prima kwaliteit. Het programma om he spel mee te personaliseren was echter niet echt gebruiksvriendelijk helaas.

29/04/2021

Kristel (Berkel en Rodenrijs)

TRUSTEDSHOP

leuke deken mooi gemaakt

28/04/2021

Marja Kogelman (Heeten)

TRUSTEDSHOP

Erg dun en heeeeel klein en heb er perongeluk 2 besteld zonde van geld

28/04/2021

Anouk (Voerendaal)

TRUSTEDSHOP

Het zag er super leuk uit

28/04/2021

J (Rhenen)

TRUSTEDSHOP

Goed product, opdruk zoals gewenst, netjes (per stuk) verpakt.

28/04/2021

Petronella (Bad Bentheim)

TRUSTEDSHOP

giede producten fijne levering cijfer 9

28/04/2021

paulina (nootdorp)

TRUSTEDSHOP

Als cadeau heb ik een gepersonaliseerde deken gemaakt. Het eindresultaat is heel mooi geworden en ben ik hartstikke blij mee. Verder is de bezorging ook uitstekend verlopen. Tijdens het ontwerpen van het plaid heb ik wel wat verbeteringen opgemerkt. Er zijn weinig opties wat betreft aanpassen van de foto's. Toevoegen van een rand, bijsnijden, of de foto's exacte dezelfde grote geven niet mogelijk

28/04/2021

Tom (Volendam)

TRUSTEDSHOP

De track and trace was prima en zeer duidelijk. Het product was meer dan perfect, zeer tevreden met het eind resultaat. zeker het geld waard!!

26/04/2021

Valéria (Eindhoven)