Gratis verzending vanaf 50 € (Meer info)
Gratis verzending bij bestellingen vanaf 50€. Geldig voor ophalen bij afhaalpunt.

Review

TRUSTEDSHOP

Zeer tevreden!

17/05/2021

Felicia (Groningen)

TRUSTEDSHOP

Levering zou wel sneller mogen verder heel erg tevreden

17/05/2021

Dirk (Dordrecht)

TRUSTEDSHOP

Zeer tevreden met de uitvoering deze bestelling.

17/05/2021

Harry (Rosmalen)

TRUSTEDSHOP

Wauw!! Dat was mijn eerste reactie toen ik de geprinte deken uitpakte. Voor mijn eerste kleinkind, dat binnenkort ter wereld komt, heb ik een collage van door mijzelf getekende dierprinten gemaakt. En wat is het resultaat mooi geworden. De kleuren zijn prachtig, helemaal perfect! De dag na bestellen werd het al verstuurd. Het duurde een weekje voor het bij mij was. Top! Dank je wel Wanapix!

17/05/2021

Hennie (Uden)

TRUSTEDSHOP

Zeer tevreden over het product. Maar om mijn badkamer compleet te maken, zou het leuk zijn als je ook zelf ontworpen tegelatickers kunt bestellen. Misschien een idee?

17/05/2021

Ramona (AMSTERDAM)

TRUSTEDSHOP

Top

17/05/2021

Hajar (Antwerpen)

TRUSTEDSHOP

Product was zeer goed.

17/05/2021

Yacintha (ZWIJNDRECHT)

TRUSTEDSHOP

Ben heel tevreden goede service best nog wel snel de levering maar de moeite waard goede kwaliteit het is heel mooi zeer tevreden ben er heel blij mee groetjes Conny

17/05/2021

Conny (leiden)

TRUSTEDSHOP

Levering duurde wat langer dan gedacht ( komt uit Spanje) maar het product is super leuk en goed van kwaliteit

14/05/2021

Stephan (Geulle)

TRUSTEDSHOP

Helemaal leuk, heb een meetlint met foto’s besteld als kraamcadeau.. echt heel mooi!

14/05/2021

Suzanne (Lunteren)

TRUSTEDSHOP

Super mooi gemaakt foto op leisteen is echt geweldig! En foto op hout is ook mooi Levertijd was snel al met al top!

14/05/2021

Linda (Kruisland)

TRUSTEDSHOP

De verzending was op tijd, maar voor het gevoel toch lang onderweg. Product is echt zelfs boven verwachting goed.

14/05/2021

Niels (Oostburg)

TRUSTEDSHOP

Het resultaat is zo mooi als ik hoopte!

10/05/2021

Mariska (Emmen)

TRUSTEDSHOP

In 1 woord super

10/05/2021

Angela (Beerta)

TRUSTEDSHOP

Prima uitgevoerd en snelle levering

10/05/2021

Conny (Nieuwegein)

TRUSTEDSHOP

De bekers zien er top uit!

10/05/2021

Serah (De groeve)

TRUSTEDSHOP

Alles zoals in de site aangegeven is aan voldaan. Ik heb geen op of aanmerkingen, dus ben ik tot de gemiddelde beoordeling UITSTEKEND gekomen! Succes!

10/05/2021

Leon (Belfeld)

TRUSTEDSHOP

Wist ik voorafgaand dat mijn puzzel3000 uit Spanje moest komen hield ik hier extra rekening mee. Ondanks dit was de puzzel toch met 4 dagen geleverd. De jarige was enorm blij met de foto-puzzel van 3000 stukjes.

10/05/2021

Bert-Jan (Zwolle)

TRUSTEDSHOP

Het product is mooi en netjes Ik vind de verzendkosten erg hoog 7,50€ voor een envelop die in de brievenbus gedaan word

09/05/2021

Jeroen (Deventer)

TRUSTEDSHOP

Vlag ziet er top uit en netjes verpakt geleverd . Geen klachten dus

09/05/2021

Margret (Heiloo)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering!

09/05/2021

Caroliene (Hulst)

TRUSTEDSHOP

De sjabloon voor het douchegordijn van Wanapix zelf is iets blokkerig. De foto is wel heel mooi geprint.

09/05/2021

Renz (Hazerswoude-dorp)

TRUSTEDSHOP

Snel geleverd. Het eindproduct voldeed volledig aan de opgegeven specificaties en de afbeelding was goed op de vlag overgebracht.

09/05/2021

Harry (Rosmalen)

TRUSTEDSHOP

Mooie foto's

09/05/2021

Laura (KATWIJK)

TRUSTEDSHOP

Duidelijke website. Snelle service van het bestelde product

08/05/2021

Jolanda (Tilburg)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering

08/05/2021

John (Katwijk)

TRUSTEDSHOP

De klok is geweldig. Het horloge is geweldig en de sleutelhanger met foto ook! Zeer tevreden.

08/05/2021

Jacqueline (Hoofddorp)

TRUSTEDSHOP

Prima service

07/05/2021

Andy (Veldhoven)

TRUSTEDSHOP

Product snel binnen 4 dagen,de deurmat die ik had samengesteld was zelfs mooier dan ik had verwacht.Super blij zijn we er mee!

07/05/2021

frank (zaltbommel)

TRUSTEDSHOP

Snel geleverd, foto duidelijk te zien op mooi materiaal.

06/05/2021

Marit (Papenburg)

TRUSTEDSHOP

Alles is gewoon goed mooi artikel precies als op de foto en de mensen voor wie hij was in een woord fantastisch en was gelijk door andere mensen op een idee gebracht.

05/05/2021

Anneke (Zoetermeer)

TRUSTEDSHOP

ziet er netjes uit

05/05/2021

Mark (Someren)

TRUSTEDSHOP

Keurig netjes geleverd. De mokken zien er ook prachtig uit, nu maar hopen dat ze zo blijven. Al bij al zeer tevreden.

02/05/2021

Frans (rijen)

TRUSTEDSHOP

Foto besteld om op een graf te plaatsen, benieuwd of hij echt "all-weather" proff is

01/05/2021

Elisabeth (Grevenbicht)

TRUSTEDSHOP

Product is helemaal naar wens. Mooier nog dan afbeelding. Alleen je moet geen haast hebben. Vind de levering niet zo vlot. Maar voor de rest zeker aan te bevelen.

01/05/2021

mettie (GELDERMALSEN)

TRUSTEDSHOP

Voor de 2e keer een foto op leisteen besteld en deze is weer net zo mooi als de eerste! Netjes verpakt en ondanks de afstand toch nog vrij snel bezorgd!

30/04/2021

Rian (Boukoul)

TRUSTEDSHOP

Voor de 2e keer een bestelling gedaan en wederom een heel leuk resultaat binnen! Foto's die gebruikt zijn, zijn heel duidelijk. De bezorging is redelijk snel (binnen 1 week). Het is een leuke, betaalbare site voor gepersonaliseerde cadeaus

30/04/2021

Caroline (Schiedam)

TRUSTEDSHOP

Het product is heel goed, vind t mooi dat de foto onderdeel is van t stofje en niet erop gedrukt, zoals je bij veel andere ziet, Ik vind het enkel jammer dat na de aankoop je erachter komt dat t vanuit Spanje komt, ik doe liever geen buitenlandse aankopen, Maar al om al is alles goedgegaan en ben ik blij met t eindresultaat

30/04/2021

Danish (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Mooi en goed materiaal, snelle levering

30/04/2021

Ellen (Eindhoven)

TRUSTEDSHOP

De producten zij later geleverd.

30/04/2021

Xiomara (Amstelveen)

TRUSTEDSHOP

Prima ervaring. Spel snel geleverd en van prima kwaliteit. Het programma om he spel mee te personaliseren was echter niet echt gebruiksvriendelijk helaas.

29/04/2021

Kristel (Berkel en Rodenrijs)

TRUSTEDSHOP

giede producten fijne levering cijfer 9

28/04/2021

paulina (nootdorp)

TRUSTEDSHOP

Goed product, opdruk zoals gewenst, netjes (per stuk) verpakt.

28/04/2021

Petronella (Bad Bentheim)

TRUSTEDSHOP

Als cadeau heb ik een gepersonaliseerde deken gemaakt. Het eindresultaat is heel mooi geworden en ben ik hartstikke blij mee. Verder is de bezorging ook uitstekend verlopen. Tijdens het ontwerpen van het plaid heb ik wel wat verbeteringen opgemerkt. Er zijn weinig opties wat betreft aanpassen van de foto's. Toevoegen van een rand, bijsnijden, of de foto's exacte dezelfde grote geven niet mogelijk

28/04/2021

Tom (Volendam)

TRUSTEDSHOP

leuke deken mooi gemaakt

28/04/2021

Marja Kogelman (Heeten)

TRUSTEDSHOP

Het zag er super leuk uit

28/04/2021

J (Rhenen)

TRUSTEDSHOP

Erg dun en heeeeel klein en heb er perongeluk 2 besteld zonde van geld

28/04/2021

Anouk (Voerendaal)

TRUSTEDSHOP

De producten die ik besteld had kwamen iets later dan gepland maar des ondanks heel erg blij met het resultaat. Super mooie producten.

26/04/2021

Melissa (Utrecht)

TRUSTEDSHOP

De track and trace was prima en zeer duidelijk. Het product was meer dan perfect, zeer tevreden met het eind resultaat. zeker het geld waard!!

26/04/2021

Valéria (Eindhoven)

TRUSTEDSHOP

Snel geleverd en ook mooi en stevig verpakt.

25/04/2021

Mandy (Venlo)

TRUSTEDSHOP

Even moeite gehad met fotos uploaden en bewerken niet zo'n makkelijk systeem. Verder snel en in goede staat bezorgd. Er zat zelfs een kleine verassing bij voor mijn zoontje. Bedankt!

25/04/2021

Jamie (Tilburg)

TRUSTEDSHOP

Het maken van het boekje is niet een fantastisch proces; je kunt foto’s niet bijsnijden, ondanks de rode randen is het niet duidelijk wat weggesneden wordt en de foto’s zijn een beetje donkerder in het product dan origineel. Toch ben ik er erg blij mee en raad ik het wel aan

25/04/2021

Petra (IJlst)

TRUSTEDSHOP

Die laatste sneeuwbal heeft allemaal bubbels van binnen

25/04/2021

Helen (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Ik vind het heel erg mooi gedaan, want eerst had ik twijfels over of de foto's scherp zijn dat ik ze niet te klein had. Gelukkig was het super scherp. Ook zat er een snoepje in de verpakking Bram

25/04/2021

Bram (ALMERE)

TRUSTEDSHOP

Tevreden over levering en service. Goede kwaliteit

24/04/2021

Shirley (Roosendaal)

TRUSTEDSHOP

Perfect

24/04/2021

Marouane (Amsterdam)

TRUSTEDSHOP

Ik heb een deurmat laten bedrukken. Was goed en snel geleverd

23/04/2021

Rian (NUENEN)

TRUSTEDSHOP

Duidelijk op de site, snel geleverd, goed op de hoogte gehouden. product zag eruit zoals op de site gepresenteerd.

23/04/2021

Nes (Diever)

TRUSTEDSHOP

Het was een hele klus om het tafelkleed te maken maar het resultaat mag er zijn. Foto’s zijn goed scherp en het materiaal van het kleed prima in orde. Een kleine kanttekening: Er konden 100 foto’s op, ik had er graag meer in gewild.

23/04/2021

Dennis (Nieuw Vennep)

TRUSTEDSHOP

All was good

23/04/2021

George (Amsterdam)

TRUSTEDSHOP

mooi Product, Snelle levering

23/04/2021

nineke (Dronten)

TRUSTEDSHOP

Goed product en haarscherp bedrukt. Prachtig!

23/04/2021

J.G. (Emmer-Compascuum)

TRUSTEDSHOP

Alles mooi op tijd binnen! De matten zien er super stevig uit! Heel tevreden! Een mooi cadeau om te geven!

22/04/2021

Hanneke (Someren)

TRUSTEDSHOP

Super mooie puzzel ontvangen! Blij mee! Wel een week na het bestellen pas binnen..

22/04/2021

Nicolien (Sint Philipsland)

TRUSTEDSHOP

Dit is de 2e x dat ik een met foto bedrukte deurmat bestel. De mooiste reacties krijg ik erop. Binnenkort bestel ik de 3e bij jullie. Zo leuk en origineel deze cadeau's om weg te geven Conny Mervel

22/04/2021

Cornelia (Purmerend)

TRUSTEDSHOP

Alles is prima.

22/04/2021

Arkadiusz (Haaften)

TRUSTEDSHOP

Het ganzenbord dat ik heb laten maken blijkt kapot te zijn. Dit werd zichtbaar nadat ik het cadeau heb gegeven. Het bord is gescheurd. Ik zag ook dat er 1 foto niet geheel goed stond. Ik had alle foto's nagekeken maar dit is waarschijnlijk gebeurd bij het opslaan van het bestand. Ik had het over het hoofd gezien in de mail van bestelling. Wat kan er gedaan worden aan het kapotte speelbord? Jen

21/04/2021

Jenny (Hoogvliet)

TRUSTEDSHOP

Hele mooie sleutel hanger, goed product. Past mooi bij mijn sleutel. Vond de snoepjes erbij wel leuk!

19/04/2021

Verena (Volendam)

TRUSTEDSHOP

Het picknickkleed met foto’s heb ik op zondag besteld en op vrijdag ontving ik het. Echt super snel en het is een mooi picknickkleed

18/04/2021

Lisette (Hidaard)

TRUSTEDSHOP

Heel mooi gemaakt blij mee , alleen ik dacht dat de foto op het muntje kwam , zelf verkeerd gelezen ,

18/04/2021

Marij (Venlo)

TRUSTEDSHOP

De deken was echt super goed gelukt! De foto's zaten er perfect! Diegene die deze deken als cadeau heeft gekregen was ook super blij!

17/04/2021

Thirsa (ZUIDWOLDE)

TRUSTEDSHOP

Super leuk product! Wat nog leuker zou zijn; keuze in de kleur slippers... en de verfgeur is nog een paar dagen erg aanwezig...

17/04/2021

Jojanneke (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering en goede stempel

16/04/2021

Boukje (Kattendijke)

TRUSTEDSHOP

Leuke producten voor een prima prijs.

16/04/2021

Kimm (Groningen)

TRUSTEDSHOP

Een Fleece deken laten maken. De foto's staan er haarscherp op. Heel tevreden met het resultaat.

16/04/2021

Metha (Leiden)

TRUSTEDSHOP

Ik vind jullie website HEEL ERG DUIDELIJK. De service is super, snelle levering Producten zijn heel mooi gemaakt. Aanbevelenswaardig.

15/04/2021

Teresa (Goch)

TRUSTEDSHOP

Netjes ontvangen. Ziet er goed uit

14/04/2021

Juul (Wageningen)

TRUSTEDSHOP

Mooi afgewerkt product. Het volgen van de zending was niet altijd even duidelijk.

14/04/2021

Barbara (AARSELE)

TRUSTEDSHOP

Zeer tevreden met de kwaliteit en service. Na het lezen van enkele negatieve reacties was ik toch een beetje sceptisch geworden. Helemaal niet nodig! Binnen 7 dagen had mijn wie is wie spel met foto’s binnen. Niks op aan te merken. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

14/04/2021

Mariette (Leusden)

TRUSTEDSHOP

Snelle service en mooie producten! Levering duurde alleen wel erg lang door vele tussenstops waar de bestelling elke keer een paar dagen ligt.

14/04/2021

Kelsey (Nieuwegein)

TRUSTEDSHOP

Een hele mooi deurmat

12/04/2021

Justin (Apeldoorn)

TRUSTEDSHOP

Super snel geleverd. Vingerhoedje zijn precies als t voorbeeld. Heel blij mee

11/04/2021

Anke (Vianen ut)

TRUSTEDSHOP

alles prima geregeld

11/04/2021

L.G. (Maassluis)

TRUSTEDSHOP

Leisteen was supermooi en snel geleverd. Begon te twijfelen toen ik achteraf merkte dat het uit Spanje moest komen en opeens verschillende slechte recensies las. Maar niets was minder waar. Mooi product, heel aangekomen en super snel geleverd.

11/04/2021

Truus (Castricum)

TRUSTEDSHOP

Super fijne site om te bestellen

10/04/2021

Rianne (DEVENTER)

TRUSTEDSHOP

Ik ben blij met de foto op perspex had hem graag buiten op het graf van mijn zoontje gezet dacht dat het weersbestendig zou zijn maar durf dat niet aan vanwege de papieren achterkant en misschien toch verkleurd.

10/04/2021

G . (OISTERWIJK)

TRUSTEDSHOP

ik ben zeer tevreden van het product,de snelle levering,en de service, ik zal zeker nog bij jullie bestellen dnak je

07/04/2021

denise de hoon (deurne)

TRUSTEDSHOP

Uitstekend

07/04/2021

Shushan (Almelo)

TRUSTEDSHOP

Heb een doek besteld met pinguïns en deze is echt leuk. Heerlijk zacht. Zaten bij de bestelling nog 2 zakjes snoep dus dat is een leuke attentie!!! Bestelling verliep snel zoals ook werd aangegeven via de site. Al met al een aanrader.

05/04/2021

Wendy (ROERMOND)

TRUSTEDSHOP

Alles top geregeld! Bedankt!

05/04/2021

Rosanna (Rijnsburg)

TRUSTEDSHOP

Prima product, op tijd geleverd en mooi resultaat van de print

05/04/2021

Annet (Herveld)

TRUSTEDSHOP

DE snoepjes waren heerlijk ;-)

05/04/2021

Reamon (AMERSFOORT)

TRUSTEDSHOP

Super leuke mokken!

04/04/2021

Walzinha (Meeuwen)

TRUSTEDSHOP

Sleutelhanger ziet er mooi uit.

04/04/2021

Carolien (Dongen)

TRUSTEDSHOP

Hele leuke cadeaus, snel te maken en te bestellen en snelle levering !

03/04/2021

gerda (Nieuwegein)

TRUSTEDSHOP

alles prima

03/04/2021

Esther (Heemskerk)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering en hele foto met led cadeau gedaan

03/04/2021

Daan (Zwaag)

TRUSTEDSHOP

Nog veel mooier dan toen ik het ontwerp maakte! Zeer tevreden! Onwijs bedankt!

03/04/2021

Miranda (Bitgummole)

TRUSTEDSHOP

Echt heel moi gelukt en je krijgt echt wat op de foto staad echt heeeeeel blij mee

02/04/2021

aaron (Nederweert)

TRUSTEDSHOP

Super snelle bezorging, en snelle reactie. Ook het product ziet er goed uit!

01/04/2021

Amber (Oost-Souburg)

TRUSTEDSHOP

Prima product voor een mooie prijs, precies zoals het plaatje op de website. Levering in een week. Zeer tevreden.

31/03/2021

Talitha (Nootdorp)

TRUSTEDSHOP

prachtig gemaakte spullen snel gemaakt en snel geleverd SUPER

31/03/2021

Ilse (Weelde)

TRUSTEDSHOP

Prima, super leuk!

30/03/2021

Marion (Waalwijk)

TRUSTEDSHOP

Heel mooi! Zeer goed verpakt, niets kon stukgaan ,breken of buigen

30/03/2021

Jamie (Almere)

TRUSTEDSHOP

Had de gepersonaliseerde benzine aansteker besteld. Prachtig gedrukt, alleen doet de aansteker het niet. Helaas.

30/03/2021

Jennifer (Purmerend)

TRUSTEDSHOP

Alles prima verlopen

28/03/2021

Lienke (Kropswolde)

TRUSTEDSHOP

Het product wat ik besteld heb valt iets kleiner uit dan gedacht, de levering ging vlot en was goed verpakt. Tevreden klant

28/03/2021

Emmy (Axel)

TRUSTEDSHOP

Mooi klokje op tijd geleverd

28/03/2021

Durk (Bolsward)

TRUSTEDSHOP

Een goede nette en snelle levering. Product ziet er mooi uit. Is zoals verwacht. Kleuren gelijk aan de afbeelding die ik mee stuurde.

27/03/2021

Desiree Biesters (Lage Mierde, Nbr)

TRUSTEDSHOP

Goed en mooi

26/03/2021

Marco (Leiden)

TRUSTEDSHOP

Mooie kwaliteit

26/03/2021

Karin (Toldijk)

TRUSTEDSHOP

Het product bleek niet een theedoek te zijn (om vaatwerk af te drogen), maar een dunne handdoek. Het zou beter zijn als dit op de site vermeld wordt. Nu kregen we iets anders dan we verwacht hadden. Ook is de doek wat pluizig.

26/03/2021

G.N. (Zeist)

TRUSTEDSHOP

Top

26/03/2021

Margot (Helden)

TRUSTEDSHOP

Helaas is de naam verkeerd geschreven maar niet onoverkomelijk verder leuk product

26/03/2021

Hans (Kudelstaart)

TRUSTEDSHOP

Een stempel besteld naar eigen ontwerp en het resultaat is boven verwachting. Ben er heel blij mee. Top service!

26/03/2021

Cristina (Boskoop)

TRUSTEDSHOP

mooi product, goed vakmanschap, duidelijke foto, levertijd is een paar dagen omdat het goed gemaakt is in Spanje - ik wist het niet voordat ik bestelde

26/03/2021

Izabela (Zevenbergen)

TRUSTEDSHOP

De bestelde artikelen zien er geweldig uit! Heel fijn geschenkje om te geven.

24/03/2021

Sarah (Turnhout)

TRUSTEDSHOP

De deurmat en het schilderij kwamen goed over. De kwaliteit was goed, en mijn producten waren snel op de post.

24/03/2021

Erika (Hall)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering goede kwaliteit

24/03/2021

Taki-eddine (Leerdam)

TRUSTEDSHOP

Hele snelle levering en de producten zijn prachtig.

24/03/2021

Ester (Groningen)

TRUSTEDSHOP

Ziet er goed uit. Mooie glans en puzzelt goed.

21/03/2021

Cockie (Steenbergen)

TRUSTEDSHOP

Ik bestel graag bij Wanapix, ik laat sjaals maken. Ik heb moeite met het instellen van mijn foto en de daarbij behorende achtergrond, maar men weet daar in Spanje altijd raad mee. Meestal blij verrast als ze worden bezorgd. Mijn ontwerpen hebben veel succes, dus het netwerk kan uitgroeien.

21/03/2021

Elisabeth (Leiden)

TRUSTEDSHOP

Eerst vond ik het een hele sketchy website, want ik las veel slechte revieuws. Maar het is echt een top website de levering was binnen 2 weken. Het product kwam goed verpakt. Het product zelf was uitstekend, het was een 3d lamp. Het werkt goed, de lichtjes doen het en het plaatje zag erop ziet er goed uit.

21/03/2021

aaliyah (AMSTERDAM)

TRUSTEDSHOP

Verrassend mooi resultaat!

20/03/2021

Letty (Den Haag)

TRUSTEDSHOP

Goed product precies zoals ik wilde

19/03/2021

Alieke (Delft)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering, kon mooi volgen waarmijn bestelling was. Erg blij met het resultaat(foto op plexiglas)

19/03/2021

Tina (Leerdam)

TRUSTEDSHOP

alles top. ben echt blij met het product

19/03/2021

Jasmijn (Maastricht)

TRUSTEDSHOP

De kussen met foto ziet er prachtig uit. Zal zeker bij de jarige ontvanger een glimlach op het gezicht geven zo mooi is het.

19/03/2021

Janny (Hoogezand)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering !! Product was precies zoals op de foto.

19/03/2021

Inge (Zoutelande)

TRUSTEDSHOP

Super mooi, goede kwaliteit, snelle levering

15/03/2021

Beppie (Hulst)

TRUSTEDSHOP

De vlag die wij zelf samengesteld hadden was 100% naar tevredenheid geleverd ! Neel & Henk

14/03/2021

Henk (Beverwijk)

TRUSTEDSHOP

Snelle verzending, netjes verpakt en prachtige producten! Bedankt!

14/03/2021

Arya (Amsterdam)

TRUSTEDSHOP

Prachtig kleed met mooie kwaliteit foto's op het kleed. Heel leuk en origineel

14/03/2021

Louise (Zevenaar)

TRUSTEDSHOP

erg lief snoepzakje erbij en een goed werkend product

13/03/2021

Fiore (Monster)

TRUSTEDSHOP

Het bestellen op de website gaat heel goed. Je kunt het resultaat heel goed bekijken. De levering was met 8 dagen prima voor mij. De doos was wat beschadigd en gebutst, maar de levering was gelukkig intact en compleet. Al met al ben ik zeker tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar!

13/03/2021

Brenda (Lelystad)

TRUSTEDSHOP

super service

13/03/2021

Lies (Kasterlee)

TRUSTEDSHOP

Goede snelle levering. Mooi product tegen betaalbare prijs

12/03/2021

Ron (GRONINGEN)

TRUSTEDSHOP

Product was goed ingepakt.

12/03/2021

Floriani (Almere)

TRUSTEDSHOP

Heel blij mee

12/03/2021

Chloe (Lelystad)

TRUSTEDSHOP

Super mooi resultaat wandklok en T-Shirt. Echt ontzettend blij mee. Zeer snelle levering, ik zag later dat het uit Spanje (San Juan de Mozarrifar) kwam. Echt top!

10/03/2021

Marjan (Meppel)

TRUSTEDSHOP

Mooi product, snelle levering, het personaliseren van product was wat lastig. Wijzigingen werden niet goed doorgevoerd waardoor het lang duurde voordat het personaliseren klaar was.

10/03/2021

Geri (Leek)

TRUSTEDSHOP

Prima! Duidelijke website, de stempel is zo ontworpen en besteld. Ontvangen product ook helemaal prima. Gebruiksaanwijzing met de inkt wat sumier, maar mag de pret niet drukken.

09/03/2021

Denise (Zoetermeer)

TRUSTEDSHOP

Super kwaliteit, mooie tekst op de mat en binnen 5 dagen was hij bezorgd

07/03/2021

Laura (Breda)

TRUSTEDSHOP

Mooi netjes zeer tevreden

07/03/2021

Jeroen (Delfzijl)

TRUSTEDSHOP

perfekt ,zeer mooie spullen en vlugge levering

07/03/2021

Ilse (Weelde)

TRUSTEDSHOP

Makkelijk om te bestellen, mooi resultaat. Levering via track en trace niet helemaal te volgen, werd ineens geleverd.

06/03/2021

Judith (Houten)

TRUSTEDSHOP

Makkelijk te ontwerpen, snel geleverd

06/03/2021

Caroline (Schiedam)

TRUSTEDSHOP

Great quality and fast delivery service considering that it comes from Spain. You can track the package along the way.

05/03/2021

Karla (Harderwijk)

TRUSTEDSHOP

Exact ontvangen, zoals ontworpen. Heel erg blij mee. Levering was prima te volgen.

05/03/2021

Liesbeth (Zandvoort)

TRUSTEDSHOP

Puzzel laten maken voor een kind , 4 stukjes groot genoeg en belangrijk , heel leuk geworden

05/03/2021

Patricia (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Goede kwaliteit, foto's goed gedrukt, helder, en duidelijk.

05/03/2021

Ingrid (Vriezenveen)

TRUSTEDSHOP

ben heel tevreden over de kwaliteit van het eindproduct!

05/03/2021

Sintija (Dronten)

TRUSTEDSHOP

Super blij met het eindresultaat, netjes gehouden aan de leveringstijd die ervoor stond.

04/03/2021

Wendy (Streefkerk)

TRUSTEDSHOP

Superleuk verjaardagscadeau voor mijn verloofde besteld! Binnen een week binnen en precies wat ik wilde. Top!

03/03/2021

Eefke (Venlo)

TRUSTEDSHOP

Goed kwaliteit en snel geleverd!

02/03/2021

Manuelle (Voorburg)

TRUSTEDSHOP

Had geen idee dat het uit Spanje moest komen,dus de levering was snel.Op het eerste gezicht zag het er goed uit maar kon de pics niet goed beoordelen want kreeg het doosje niet open..dat was nogal een tegenvaller.

01/03/2021

Jennifer (Heiloo)

TRUSTEDSHOP

Perfect

28/02/2021

Mayte (ANTWERPEN)

TRUSTEDSHOP

De kwaliteit is goed en op tijd geleverd.

28/02/2021

Marco (Darp)

TRUSTEDSHOP

Super snelle levering en zag er goed uit. Pcies zoals besteld.

28/02/2021

Marjolein (Nieuw-Vennep)

TRUSTEDSHOP

De klokken missen helaas verschillende keuze opties: witte wijzers, andere wijzers, witte cijfers en verschillende lettertypes, zodat het onduidelijk leesbaar wordt bij verschillende afbeeldingen. Verder zeer tevreden!

28/02/2021

Harry (Delfzijl)

TRUSTEDSHOP

Hello, I'm super super happy just one small detail, I thought it will be more a normal cotton fabric than towel fabric, but maybe I read it wrong..

28/02/2021

Bernadette (Antwerpen)

TRUSTEDSHOP

Not the cheapest but very good service and quality

28/02/2021

Iosif (Ijsselstein)

TRUSTEDSHOP

Prachtige deken!!Ik had niet verwacht dat ie zo mooi zou zijn! De levertijd was prima,binnen 2 weken was ie er!Top Ik heb mijn volgende ontwerp al in gedachten en ga er weer één bestellen!

27/02/2021

Shiel (Enschede)

TRUSTEDSHOP

Werd op tijd geleverd, hoefde niet te lang te wachten. Cijfer 10

27/02/2021

Marletta (Rotterdam)

TRUSTEDSHOP

Snelle levering. Prima product. Ik vond alleen de verzendkosten aan de hoge kant.

27/02/2021

Debbie (Melick)

TRUSTEDSHOP

Positieve ervaring: mooie producten en snelle levering! Ik had een gepersonaliseerde fleece deken en een borrelglas besteld. Helaas was 1 foto op de deken een heel klein beetje korrelig; die had ik te ver uitvergroot.

26/02/2021

Marleen (EPE)

TRUSTEDSHOP

Wat een gaaf cadeau om te geven aan mijn dochter, en het gemak waarmee ik een fleecedeken kon kiezen (grootte, kleur, lettertype, etc.) was top. Snel geleverd in deze coronatijd, tussentijds ben ik goed op de hoogte gehouden

26/02/2021

Peter (Helmond)

TRUSTEDSHOP

Super mooi resultaat en op tijd geleverd. Erg blij mee

25/02/2021

Marije (Zevenhuizen)

TRUSTEDSHOP

Super mooi product en zeer netjes verpakt!

24/02/2021

rick (heerhugowaard)

TRUSTEDSHOP

Precies zoals ik had gehoopt! Super mooie mat!ik was wel blij dat ik optijd bestelde want de levering duurde en paar daagjes. Dat stond er ook bij, maar in dat opzicht zijn we een beetje verwend dat de meeste spullen binnen 24 uur binnen zijn

24/02/2021

Patricia (Nieuw Vennep)

TRUSTEDSHOP

Mok besteld maar pas 8 dagen na de bestelling geleverd. Voor de rest hele goede kwaliteit en mooi gemaakt.

24/02/2021

Oksana (Haarlem)