PrinTile
€ 8 € 10
Aantal:
#15368
  • Afmetingen: 23 cm (breedte) x 20 cm (hoogte) x 1,9 cm (dikte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Materiaal: foam. Extreem licht in gewicht.
  • U kunt het eenvoudig met PrinTile-stickers aan de muur plakken zonder te boren.
  • Bedrukt in full colour aan één zijde.
  • Kleur van de zijkanten en achterkant: zwart of wit (naar keuze).
Kleur
Zwart Wit
Selecteer een optie: PrinTile Zeshoekig
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
review image
review image
review image
review image

user social avatar
Ria (Zevenbergen)
19/02/2022
"Mooie kwaliteit foto's en makkelijk tegen elke muur te bevestigen zonder boren en indien nodig te verplaatsen"
I
Ilse (Creil)
17/10/2021
"Foto’s zijn super leuk geworden alleen de plakstrip doet helaas zijn werkt niet "
F
Floren (Mol, BE)
20/09/2021
"Oké, jammer dat de foto soms niet fans op de tile past."
E
Elisabeth (Zaragoza, ES)
08/05/2022
"Wat we wilden om de trap te versieren. Grootte, kleur van de foto's, dikte, alles perfect. Ik vond het leuk dat er twee kleuren aan de zijkant waren, in ons geval zwart passend bij de trap. We zullen er zeker meer toevoegen."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Andrea (Elx, ES)
07/05/2022
"De kwaliteit"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
A
Ana (Ermesinde, PT)
02/05/2022
"Kwaliteitsproduct, snelle productie en levering."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Silvia (Borba, PT)
17/03/2022
"Prijs versus 5 sterren kwaliteit! Snelle levering!"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
M
Marta (Zaragoza, ES)
16/03/2022
"Ik wilde iets aan de muur hangen in een hoek van mijn huis waar iets leek te ontbreken, dus ging ik op zoek naar wat ideeën en vond deze printiles. Ik was niet zeker of ze zouden passen, maar het resultaat was beter dan verwacht. Ze voegen ook de stickers toe om ze op de muur te kunnen plakken. Een goed idee."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
E
Eva (Aranda de duero, ES)
18/09/2021
"Misschien hebben we de foto's niet goed gekozen, maar de kwaliteit is erg goed."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Maak van uw foto's unieke schilderkunst

Iedereen die zegt dat versieren eenvoudig en saai is omdat hij de PrinTiles niet kent. Het is de perfecte wanddecoratie. Het is een revolutionair product en anders dan alles wat u eerder heeft gevonden.

Een PrinTile is een ultralicht gepersonaliseerd schilderij van 20 cm, die u met PrinTile stickers heel eenvoudig aan de muur kunt plakken. Omdat het maar één maat heeft voor elke vorm, kunt u ermee spelen en de decoratie maken met foto's die u altijd al wilde hebben. Nu is het mogelijk om plezier te hebben tijdens het decoreren.

Schilderijen als leuke decoratie zonder gaten te hoeven boren

De PrinTiles zijn zo licht dat het niet nodig is om gaten in de muur te boren. Het is heel gemakkelijk om ze met de PrinTile stickers aan de muur te hangen. Het is een groot voordeel ten opzichte van andere producten omdat het gemakkelijk op de muur kan worden geplaatst. Een ander voordeel is dat u de plaatsing kunt corrigeren. Het enige wat u hoeft te doen is de steun een paar seconden in te drukken om hem aan de muur te bevestigen.

U kunt ze kiezen in verschillende vormen. Als u het vierkante formaat kiest, kunt u uw foto’s van Instagram plaatsen en ze van uw mobiele telefoon naar uw muur brengen. Kies de beste herinneringen en gebruik ze als decoratief element, want er is niets beters dan het versieren met foto’s die belangrijk voor u zijn.

Ze zijn ontworpen om te worden geplaatst in de vorm van een collage op de muren van uw huis of kantoor. Het enige wat u hoeft te doen is de beste ruimte te vinden en ze te plaatsen zoals u dat wilt: de een op de ander, in een zigzag, die een vierkant vormt met verschillende afbeeldingen ertussen. Bedenk de meest originele combinaties om uw muur er beter dan ooit uit te laten zien, dankzij deze lichte, gemengde stijl schilderijen.

Kenmerken van de PrinTile

Het is gemaakt van een materiaal dat New Mirage heet, dat wil zeggen een paneel dat wordt gevormd door een witte of zwarte geëxtrudeerde polystyreenteerde kern. En dat aan beide zijden wordt bedekt met een wit PVC-oppervlak van 1 mm.

De randen zijn aan beide zijden gekwadrateerd, de bewerkte kern is vlakker, waardoor de hechting van de lijmen wordt verbeterd. Ze zijn zwart of wit, naar keuze, en hebben een afmeting van 20 x 20 centimeter (als ze zeshoekig zijn, zijn ze 3 cm. breder). De PrinTile is 2 centimeter dik.

De personalisatie is aan één zijde in full colour, met een hoge kwaliteitsdruk, zodat het resultaat is zoals u dat wilt.

Labels van PrinTile