Plastic visitekaartjes bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Te bedrukken aan één of beide zijden.
  • Kleur: wit.
  • Minimumhoeveelheid: 25 stuks.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving
Plastic visitekaartjes zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een origineler en duurzamer visitekaartje. Vergeleken met traditionele papieren kaarten hebben deze pvc-kaarten het voordeel dat ze niet breken of beschadigd raken. De basiskleur is wit, wat perfect is om de kleuren van uw logo, foto of ontwerp die u wilt afdrukken met totale trouw te reproduceren. Met afgeronde randen voor meer veiligheid en een betere uitstraling. Kies tussen 1- of 2-zijdig en personaliseer uw visitekaartjes met het beeld dat u wilt: zaken, evenementen, barcodes of QR, enz. De maat is standaard, perfect om in elke geld portefeuille of portemonnee op te bergen met ruimte voor visitekaartjes.
Gerelateerde producten