Gepersonaliseerde opvouwbare beker van bamboe

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Gemaakt van bamboevezel.
  • Inhoud 220ml. BPA vrij.
  • Met metalen karabijnhaak.
  • Het doosje is aan een zijde te personaliseren.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Beschrijving

Gepersonaliseerde draagbaar opvouwbare beker

Origineel en praktisch opvouwbare beker, gemaakt van ecologische bamboevezel. Het bestaat uit een kleine bolvormige doosje met daarin een opvouwbare beker. De doos heeft een metalen karabijnhaak om de bevestiging aan een rugzak of een andere tas of soortgelijke houder te vergemakkelijken.

Dit item wordt ook wel beker in nood genoemd, omdat het vaak wordt gebruikt om mee te nemen op excursies of wandelingen. Het is te hangen aan de rugzak en, indien nodig, een handige beker om water of iets anders uit te drinken wanneer u het nodig heeft. Het weegt niets, dus het is erg comfortabel om bij u te dragen.

BPA-vrij product

Deze draagbare beker is een BPA-vrij product. BPA, dat wil zeggen bisfenol A, is een giftige bestanddeel van kunststoffen die tegenwoordig in vrijwel alle voedselverpakkingen aanwezig is. Deze verbinding, vooral schadelijk voor kinderen, moet worden vermeden omdat het een reëel gezondheidsrisico is.

Omdat het een BPA-vrij product is, kunt u vertrouwen op de totale veiligheid ervan als een product dat geschikt is voor gebruik met levensmiddelen.

Gerelateerde producten