Horloge "New" met foto

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Jeugdig en nonchalant design.
  • Inclusief batterij.
  • Materiaal: kunststof.
  • Geleverd in een metalen doosje.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Beschrijving

Gepersonaliseerd origineel horloge

Kom altijd op tijd met ons zeer jeugdig gepersonaliseerd horloge met foto. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u de kleur kunt kiezen die u het beste bij u past. Het heeft een casual stijl en is ideaal voor dagelijks gebruik, aangezien het zeer comfortabel is.

Het beste aan dit horloge is dat u het precies zo kunt ontwerpen als u dat wilt. De binnenkant van de wijzerplaat kunt u personaliseren met een foto, ontwerp of tekst die u wilt, om zo een uniek model maken. Het is gemaakt van plastic en wort geleverd met een batterij, zodat u deze zodra u hem ontvangt gelijk gebruiken kan.

Het wordt geleverd in een metalen doos voor extra bescherming tijdens het transport. Het horloge is niet waterbestendig. Het is een ideaal geschenk dat zowel volwassenen als kinderen leuk vinden, omdat u een dergelijk model niet elders zult vinden. U kunt tot het kleinste detail personaliseren en zo het meest exclusieve horloge creëeren.

Gerelateerde producten