Koksmuts bedrukken met naam

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Samenstelling: 35% Katoen - 65% Polyester.
  • Verstelbaar.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Excellent blanket and pictures came out amazingly well!!! thank you.

Ehsan (Gelderland)

was gewoon een goede bestellig.

Cihat (Noord-Brabant)

Gewoon goed! 2 keer besteld. 2 keer goed ontvangen en producten zijn netjes! Was er even bang voor want wat mindere reacties gelezen maar bestel hier gewoon vaker ?.

Sarissa (Friesland)

Beschrijving

Worden een professionele kok

Nu dat TV-kookprogramma's helemaal in de mode zijn, wordt het tijd om nu te leren hoe u zelf de beste gerechten thuis kunt creëren. Maar daarbij hoort natuurlijk ook de gehele kook outfit bij, dus we raden u onze gepersonaliseerde koksmuts aan.

Het is een zeer belangrijk kleding onderdeel van de kok, om mogelijk haarverlies in het eten te voorkomen. Maar ook om uw haar te beschermen tegen de etensluchten die naar boven gaan, wanneer u iets lekkers aan het bereiden bent. Het is ook geweldig voor kinderen, dus als u graag samen kookt, is het tijd om verschillende koksmutsen te laten maken, en in de keuken aan de slag te gaan.

Hoe maak ik koksmuts?

Als u niet weet hoe u een koksmuts moet maken, maakt u zich geen zorgen, want het te maken op onze website is heel eenvoudig. Het heeft een formaat van 28 x 24 cm en is gemaakt van katoen en polyester. Eén van de voordelen van het bij ons te laten maken is dat u de keuze heeft uit twee verschillende kleuren: wit of zwart, en ze zijn verstelbaar, zodat de koksmuts op elk willekeurig hoofd past.

Dit product is gepersonaliseerd door middel van borduurwerk, dus we raden u aan om uw naam of een zeer korte tekst (maximaal 15 tekens) te kiezen. We borduren het op de voorkant.

Het is het typische artikel dat vooral geliefd is voor keukenliefhebbers. En het is geschikt voor alle dagen van het jaar. Het is een cadeau dat altijd leuk gevonden wordt, doordat het een exclusief detail is. Begin nu met het creëren van uw eigen koksmuts en ga met stijl de keuken in.