Welke klok kopen?

De tijd vliegt, daarom moet je er gebruik van maken. Als u een van die mensen bent die graag elke seconde intens beleeft en u niets wilt missen, zorg dan dat u altijd een gepersonaliseerde klok dichtbij heeft. Zodat u altijd de tijd bij u heeft.

In deze sectie hebben we onze beste selectie van klokken en horloges bedrukken samengesteld: voor op de tafel, aan de muur, op canvas of om uw pols. Elk model heeft zijn eigen bijzonderheden en dat speciale tintje om het uniek te maken.

Voor degenen die niet te laat willen komen, is de beste optie een horloge met foto bedrukken. We hebben verschillende materialen zoals kunstleer en flexibele siliconen, het belangrijkste is depersonalisatie van het horloge dat is wat onze klanten het einde vinden. Het is een zeer comfortabel horloge en ideaal voor dagelijks gebruik, aen met een uniek ontwerp door u gekozen, voor het perfecte horloge.

Hoe maak ik een wandklok?

Een van onze topproducten is de wandklok bedrukken met foto's. Er zijn twee modellen om uit te kiezen: van glas en ChromaLuxe. Dit soort klokken zijn vooral goed voor in een werkomgeving, maar ook voor persoonlijke gebruik in uw huis. zoals bijvoorbeeld: in de keuken, met leuke familiefoto's.

Als u kiest voor de ChromaLuxe optie, heeft u de keuze uit een vierkant of rond model. Kies de maat die u het beste bevalt en wat u zoekt. De bedrukking is in full colour, dus het resultaat zal geweldig zijn en u krijgt dat ene unieke model.

Fotodoek van canvas met klok

Als u een van de mensen bent die wel eens iets anders wil dan de standaard klok, dan moet u kiezen voor onze Canvas foto met klok. Kies het formaat dat het beste bij uw omgeving past, met de favoriete foto's en maak een originele klok.

Dit model ziet er vooral goed uit in woon- en slaapkamers, omdat de foto die u kiest voor op het schilderij,het meeste opvalt. Het is een ander decoratief element dat al uw vrienden en kennissen zullen verrassen.

Waar de klok te plaatsen?

Op uw nachtkastje, uw bureau of thuis mag onze gepersonaliseerde tafelklok niet missen. Zo bent u altijd op de hoogte van de tijd en heeft u tegelijkertijd een mooie foto of een motiverende tekst. Ze hebben een standaard voor een totale stabiliteit.

Kies het model dat u het beste bevalt: rond of vierkant. Beide zijn 100% te bedrukken met uw favoriete foto's of ontwerp. Het kan ook een goed idee zijn als cadeau voor Moederdag of Kerstmis.