Gepersonaliseerde kindermokken

Nadat ze niet meer uit een fles te hoeven drinken, is het heel bijzonder voor hen om uit een eigen mok te drinken. Het is tijd om te leren om alles alleen te kunnen met eten en drinken, ze moeten groter groeien. Op onze website vindt u plastic mokken voor kinderen die volledig ontworpen zijn voor de allerkleinsten. Het is een onbreekbare mok voor kinderen, dus hoe vaak het ook op de grond valt, de beker zal nooit breken.

We hebben kinderbekers als cadeau voor verjaardagen, Kerstmis of een andere datum die belangrijk is. Ze zijn zeer origineel en praktisch detail om de kleine mee te verrassen. Als hij wat ouder is, is het ook een leuk idee voor communie mokken, want het is een detail dat altijd door iedereen gebruikt wordt.

U kunt ze volledig naar eigen wens personaliseren met het ontwerp of de foto die u wilt. Wij bieden u ook verschillende vooraf ontworpen sjablonen aan die u op een eenvoudige en snelle manier kunt aanpassen naar uw eigen smaak. Een andere manier van het te personaliseren, is om het met tekeningen te maken en zo mokken met kindertekening te hebben. Gewoon scannen en uploaden, ontwerpen naar uw keuze, wij zorgen voor de rest.

Kindermokken

De gepersonaliseerde plastic mokken voor kinderen zijn perfect om mee naar school te nemen. Als het op school overblijft, heeft hij of zij zijn eigen drinkbeker. De foto of de naam van het kind erop drukken, heel simpel o te maken, maar zo origineel.

U kunt ook verjaardag mokken voor kinderen maken, zodat ze een klein detail hebben van dit jaarlijkse feestje. In elk van de mokken kunt u de naam en foto's van de kinderen bedrukken, zodat zij een speciaal detail overhouden van de verjaardag van hun vriendjes.