Hondentuig met naam en foto
€ 19,90
Aantal:
#16266
Handgemaakt product
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Inclusief 2 patches, één aan elke kant, die kunnen worden gepersonaliseerd.
  • Inclusief stalen ring om de riem te bevestigen.
  • Verstelbaar met een gesp aan de onderkant en klittenband aan de bovenkant.
  • Nylon handvat en inclusief reflecterend element voor betere zichtbaarheid.
Selecteer een model: Hondentuigen |Zie maattabel
Selecteer een optie: S
Beschrijving

Welke maat hondentuig moet ik kiezen voor mijn honden?

Zoals op deze illustratie te zien is, meet je de nek van je hond (meting A), meet je de borst op het breedste gedeelte (meting B), en aan de hand van deze metingen, en het geschatte gewicht van de hond, kun je kiezen welke van onze maattuigjes het meest geschikt is volgens de volgende tabel van afmetingen en maten.

Grootte Borst (cm.) Nek (cm.) Gewicht (kg.)
S 45-58 36-47 6-12
M 51-67 47-64 11-24
L 66-90 50-68 23-38
XL 71-97 56-77 28-43

Alle tuigjes zijn verstelbaar, dus je kunt niet alleen de meest geschikte maat kiezen aan de hand van de aangegeven afmetingen, maar het tuigje ook nog eens perfect op het lichaam van jouw huisdier afstemmen.

Het onderste deel van de hondendrager heeft een ontwerp met gespen dat heel gemakkelijk te bevestigen is, en in een mum van tijd is je hond klaar om aan jouw zijde te gaan wandelen. Het bovendeel is ook gemakkelijk te verstellen met klittenband.

Maattabel persoonlijke hondentuigen

Verzorg je hond op de beste manier met een gepersonaliseerd hondentuig

Honden maken deel uit van het gezin en iedereen die een hond heeft weet dat. We proberen hen altijd het beste te geven, alle liefde die ze ons onbaatzuchtig geven verdient een beloning. Wij hebben geen betere manier gevonden om dit te doen dan met een gepersonaliseerd hondentuig. Van nu af aan zullen jullie wandelingen veel comfortabeler zijn voor jullie beiden.

Het is gemaakt van topkwaliteit materialen, ademend, zodat uw hond zich comfortabel voelt zonder een heet gevoel in het harnas gebied. Het heeft een roestvrijstalen ring zodat je de riem aan het tuigje kunt bevestigen en met een gerust hart met je hond kunt wandelen.

Om de onderkant te verstellen, heeft het een gespontwerp dat zeer gemakkelijk aan te trekken is; zo is je harige vriend in een oogwenk klaar om een wandeling aan jouw zijde te maken. Het bovenste deel is ook gemakkelijk te verstellen met klittenband.

Het heeft een nylon handvat voor betere controle, bijvoorbeeld om je hond stevig vast te houden bij verkeerslichten om ongelukken te voorkomen. Het hondentuig bevat een reflecterend element dat ervoor zorgt dat je hond ook 's nachts veilig en zichtbaar is.

Maar het beste van alles is dat het tuig 2 klittenband patches heeft, een aan elke kant die je kunt aanpassen zoals je wilt. Je kunt kiezen uit een van de ontwerpen die je op onze website vindt of een ontwerp vanaf nul creëren.

Gepersonaliseerd hondentuig

Voordelen van het gebruik van een harnas om je hond uit te laten

Het gebruik van een hondentuig of -harnas bij het uitlaten van je hond heeft vele voordelen. Hier volgen enkele van de voordelen die wij belangrijk vinden:

  • Comfort en kwaliteit: Dit hondentuig is gemaakt met een dynamisch en ergonomisch ontwerp dat het comfort van het dier te allen tijde garandeert. Het past zich perfect aan het hondenlichaam aan en is gemaakt van de beste materialen, zacht, licht en ademend, waardoor je hond niet eens zal merken dat hij het draagt, zich vrij en comfortabel zal voelen, en jij, rustig om hem zo gelukkig te zien.
  • Gebruiksgemak: het is heel gemakkelijk aan en uit te trekken. Zet je hond gewoon in een staande positie, met de poten uitgestrekt en in een oogwenk is hij klaar om te gaan wandelen.
  • Variëteit: je kunt het tuig in verschillende maten kiezen, afhankelijk van de grootte van jouw huisdier. Het beste van alles is dat je het helemaal naar jouw eigen smaak kunt personaliseren en als je een origineel en leuk ontwerp maakt, zorg je ervoor dat geen twee tuigjes hetzelfde zijn. Het tuigje van jouw hond zal uniek zijn, net als je hond.
  • Veiligheid: het heeft een zeer breed sluitsysteem waarmee je jouw viervoeter beter onder controle kunt houden. Het is ook perfect om het veilig met een huisdiervriendelijke riem in de auto te dragen.
  • Gemoedsrust: het tuigje is zeer effectief omdat het, door de positie waarin het tuigje is geplaatst, geen pijn doet wanneer je hond een ruk geeft, aangezien je hond het niet met te veel kracht kan doen.
Hondentuigen met patch gepersonaliseerd

Laat je hond op een gezonde manier uit

Er zijn honden die erg nerveus zijn en de neiging hebben om te trekken. Mocht je hond dat doen met het nieuwe tuigje aan, dan kun je 100% ontspannen blijven omdat het zo is afgesteld dat het letsel voorkomt in bepaalde gebieden. Wanneer de hond aan de lijn trekt, lijdt hij niet aan verstikking en wordt zijn nek niet aangetast; met dit harnas trekt hij met zijn hele lichaam tegelijk, waardoor de klap van het trekken wordt opgevangen, zonder dat hij zich daarbij ongemakkelijk voelt.

Het tuig is ideaal voor wandelingen met je hond in het park, op het platteland of op het strand en voor honden die van buitenactiviteiten houden, zoals wandelen en andere sporten.

Je weet waarschijnlijk al hoe je het gaat personaliseren. Is je harige vriend binnenkort jarig en weet je niet wat je voor hem moet kopen? Kom binnen en personaliseer wat vanaf nu zijn favoriete tuigje zal zijn. Hij zal comfortabel en licht zijn en je zult rustig en blij zijn hem te zien rennen en spelen met het aan.

Labels van Hondentuig