Geurkaars bedrukken

€ 9,90
Aantal:
#16053
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Vanille geurkaars.
  • Gemaakt van glas, met bamboehouten deksel.
  • Het deksel kan worden gepersonaliseerd wordt gepersonaliseerd door directe bedrukking.
Beschrijving

Gepersonaliseerde geurkaarsen

Geurkaarsen zijn een artikel dat steeds meer in de mode komt en wij willen er een uniek artikel van maken. Je kunt nu je eigen geurkaars personaliseren om elke hoek van je huis te versieren of om een origineel en ander cadeau te hebben voor die persoon die je op dit moment in gedachten hebt.

Je kunt het bamboe deksel van de kaars personaliseren met een van de ontwerpen die wij aanbieden of geheel zelf personaliseren met het idee dat in je opkomt. Het wordt gepersonaliseerd door directe bedrukking op de deksel, zodat jouw ontwerp of afbeelding in kleur te zien is, in tegenstelling tot gravures. Er is geen minimum bestelling; je kunt bestellen vanaf één gepersonaliseerde kaars tot zoveel als je maar wilt.

Onze kaars heeft een vanillegeur die iedereen zal betoveren. De geur zal de reukzin zo betoveren dat je er in elke kamer van het huis een wilt zetten. De natuurkaars in glas heeft een deksel die gemaakt is van bamboe. Je ontvangt de kaars in een mooie individuele doos met een eco-design. We zijn er zeker van dat je er van zult houden.

Gebruiksaanwijzing geurkaarsen

De laatste jaren zijn kaarsen sterk veranderd. Ze worden niet meer alleen gebruikt zoals vroeger als het licht in huis uitging voor verlichting; nu worden kaarsen voor veel meer dingen gebruikt en vooral de geurkaarsen.

Kaarsen worden in de meeste huizen als decoratief object gebruikt; in de woonkamer, in de badkamer of zelfs in de slaapkamers, omdat ze een unieke warmte geven. Wanneer je wilt ontspannen door een lekker bad te nemen of wanneer je zin hebt om naar muziek te luisteren en te ontkoppelen, op dat moment steek je een geurkaars aan, geniet je van het zachte lichtschijnsel, en is het alsof de rest van de wereld verdwijnt. Je zou kunnen zeggen dat geurkaarsen op dat moment betoveren.

Bedenk eens hoe belangrijk kaarsen zijn in het leven van mensen... Met welk voorwerp doen we elk jaar op onze verjaardag een wens? Precies, met kaarsen. Een brandende kaars is als een baken van licht om ons leven naar het juiste pad te leiden en hoewel dit geen verjaardagskaarsen zijn, geven geurkaarsen ons een warme, kalme, ontspannen sfeer die weinig andere artikelen bieden. Hun vanille-aroma helpt ons ook om de perfecte sfeer te creëren voor die speciale gelegenheid.

Gepersonaliseerde geurkaarsen

Persoonlijke kaarsen voor doopfeesten en evenementen

We vinden het allemaal leuk om een cadeautje te krijgen op de evenementen die we bezoeken en als het dan ook nog gepersonaliseerd is, des te beter. Dan weet je dat die mensen aan je gedacht hebben om speciaal iets voor jou te maken. Gepersonaliseerde geurkaarsen zijn het perfecte geschenk voor bruiloften, doopfeesten, communies en elke andere gebeurtenis waarbij je een uniek geschenk voor je gasten wilt hebben.

Je kunt de kaars op tafel zetten, zodat elke gast weet waar hij of zij zit omdat zijn of haar naam op de kaars staat. Je kunt ook een "open bar" van kaarsen van maken, zodat iedereen er een kaars naar wens kan uitkiezen; zo kan een ieder de kaars die hij het lekkerst vindt mee naar huis kan nemen om van het vanille-aroma te genieten wanneer hij maar wil.

Je kunt de kaarsen personaliseren met je trouwlogo, de naam en datum van het kind dat ter communie gaat of met een kindertekening en de datum van de doop. Elk ontwerp zal er geweldig uitzien, want de kaars zelf is perfect, zowel haar grootte als de originele presentatie in haar doosje met een eco-design maken het tot het ideale geschenk voor die speciale gebeurtenis.

Verras uw gasten met een gepersonaliseerde geurkaars!

Voordelen van geurkaarsen

Geurkaarsen hebben veel voordelen voor de mensen die ze gebruiken. En als je erbij stilstaat, bij veel momenten in ons leven grijpen we er instinctief naar.

Geurkaarsen helpen ons de geest te ontspannen, de vlam van het vuur te observeren, zijn vormen, zijn verschillende kleuren... het is iets dat de aandacht van onze blik trekt en als we het ook nog vergezeld laten gaan van een vanille aroma zal het de perfecte aanvulling zijn voor die dag waarop we ons even willen losmaken.

Het is ook heel gebruikelijk om te horen dat kaarsen de atmosfeer reinigen, dat we positieve energieën aantrekken en negatieve energieën wegjagen, vooral met lichtgekleurde kaarsen zoals onze gepersonaliseerde kaarsen.

Kaarsen worden ook vaak gebruikt om de concentratie te verbeteren. Wanneer je een tijd hebt van examens die voor de deur staan of welke situatie dan ook die je overweldigt... Neem je geurkaars, steek hem aan wanneer je ziet dat je concentratievermogen afneemt, geef jezelf een paar minuten om te ontspannen en kom later terug. Je zult zien dat wanneer je terugkomt je veel meer ontspannen en geconcentreerd bent dan voorheen.

Kaarsen hebben ook de kracht om een intieme sfeer te creëren. Wie heeft er niet gedroomd van een romantisch diner bij kaarslicht? Wanneer je samen bent met die speciale persoon vliegen de vonken over, dat moment is al perfect op zichzelf, maar als we ook nog het zachte licht van onze geurkaarsen toevoegen, creëren we de perfecte sfeer voor die speciale gelegenheid.

Gepersonaliseerde kaarsen als cadeau

Kaarsen bieden een gevoel van bescherming. Zoals we al eerder zeiden zijn we altijd op zoek naar dat licht aan het eind van de tunnel, die vuurtoren die ons leven verlicht. Dus als we ons in het donker voelen kunnen we onze kaars aansteken en onze gevoelens laten stromen om ons dat gevoel van bescherming en welzijn te geven dat kaarsen ons bieden.

En mis nu niet de kans om uw geurkaars bij ons te personaliseren en verras die speciale persoon, jezelf of je gasten met het perfecte cadeau.

Sluit je ogen, ontspan, haal diep adem en geniet van je gepersonaliseerde geurkaars.

Belangrijke aanbevelingen

  • Laat de kaars niet branden zonder toezicht van een volwassene.
  • Uit de buurt van kinderen en huisdieren houden.
  • Uit de buurt van brandbare voorwerpen houden.