Gepersonaliseerde Ronde standaard kussens

#{{ product_article_id }}
Vanaf 21.75 € 21,75 € 29

  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Alle kussens zijn onder andere opvulling.
  • Volledig dubbelzijdig afdrukken.
  • Materiaal om te kiezen: Polyester, Ondiepe, Panama.
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving
Originele aangepasste ronde kussens. Kies uit verschillende materialen (Polyester, Ondiep, Panama), en verschillende maten en personaliseer je fotokussen, met een afbeelding, ontwerp, logo, teksten, namen, enz. Alle kussens zijn aan beide zijden aanpasbaar, en u kunt foto's en verschillende ontwerpen aan beide zijden zetten om het een heel persoonlijk cadeau te maken. Het afdrukken is totaal, wat betekent dat 100% van het product gepersonaliseerd is: er worden geen marges achtergelaten. Kussens zijn een zeer populaire cadeau, omdat ze voor elke gelegenheid dienen: verjaardagen, Valentijnsdag, Kerstmis, Moederdag of Vaderdag, enz. U kunt uw aanpasbare ronde kussen creëren met een romantische foto, of als een product voor de inrichting van uw huis, door een ontwerp en kleuren te kiezen die bij de rest van de kamer passen waar u het wilt plaatsen.
Gerelateerde producten