Fleece sjaal bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Het is aan beide zijden bedrukt.
  • Geschikt voor de wasmachine.
  • Hoge kwaliteit full colour printing.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Beschermen tegen de kou

Als er in de herfst en de winter een element onmisbaar is, dan is dat wel de sjaal. Ze zijn er in alle vormen, kleuren en materialen, maar als u echt eens wat anders wilt, raden wij u onze gepersonaliseerde sjaal aan. U kunt het aan één kant in full color bedrukken van zeer goede kwaliteit.

Het is gemaakt van 100% polyester en u kunt het gemakkelijk in de wasmachine wassen. We raden echter aan om het in de lucht te drogen en niet in de droger te drogen. De sjaal heft het perfecte formaat, zodat u het kunt dragen zoals u dat wilt. Daarnaast kunt u de kleur van de binnenkant kiezen: zwart, wit, groen, rood, blauw, geel en roze. Kies degene die het beste bij uw ontwerp past.

Als u het niet wilt gebruiken in uw dagelijks leven, kunt u het ook gebruiken als sjaal van uw favoriete sportclub. U hoeft het alleen maar te personaliseren met het logo van uw favoriete team, de naam, de kleuren... Zoals u dat wilt, zo zullen wij het voor u maken.

Hoe draag je een sjaal

Als u niet weet hoe u een sjaal moet dragen en u wilt nieuwe mogelijkheden ontdekken, geven we u onze drie favoriete ideeën voor het comfortabel en stijlvol dragen van uw bedrukte sjaal:

  • Klassieke stijl: de meest gebruikelijke manier om hem te dragen is om de hals en de rest van de sjaal aan elke kant te laten vallen.
  • Rond de nek: Als u een koukleum bent, is dit de warmste optie, omdat de sjaal volledig rond de nek zal zitten, zodat het vergelijkbaar is met een nekwarmer.
  • Laten hangen: een andere klassieker die nooit faalt, is de sjaal te dragen als een modieuze toevoeging over een jas, zodat beide uiteinden op dezelfde hoogte vallen.
Gerelateerde producten