Doosjes bedrukken en maken

Er zijn 5 producten beschikbaar

Gepersonaliseerde geschenkdozen

Wanneer je nadenkt over wat je een vriend, familielid of partner cadeau wilt geven, dan zijn er producten die misschien niet zo snel in je gedachten komen. Maar wanneer het idee eenmaal bij je opkomt, of wanneer je het tegenkomt tijdens je zoektocht naar een origineel cadeau, dan "ontdek" je plotseling dat het inderdaad een uitstekend cadeau-idee is. Dit is het geval bij gepersonaliseerde dozen met foto's of namen.

Er zijn verschillende punten die pleiten voor dozen als geschenk. Het belangrijkste is waarschijnlijk dat het een multifunctioneel geschenk is, met honderden gebruiksmogelijkheden. Je kunt besluiten om een lege doos te geven, zodat de persoon die het cadeau krijgt erin kan bewaren wat hij of zij wil. Of je kunt de doos zelf vullen met bijvoorbeeld chocolaatjes, snoepjes, accessoires voor fantasiejuwelen, kaartspelletjes, schilderijen, etc. Kortom, het kan duizend toepassingen hebben, of het nu gericht is op kinderen of op volwassenen.

Het leuke is dat het deksel van de doos gepersonaliseerd kan worden zoals jij dat wilt. Je kunt de dozen personaliseren met foto's, hetzij in collagevorm, hetzij met een grote hoofdfoto. Je kunt een afbeelding uploaden vanaf je computer of je eigen compositie maken, hetzij vanaf het begin, hetzij met behulp van een van onze voorontworpen sjablonen. Je kunt de dozen ook personaliseren met een naam, of met teksten. Zo kun je de inhoud van de doos weergeven, of aangeven van wie de doos als cadeau afkomstig is.

Als je alleen teksten wilt, kun je het lettertype, de lettergrootte, de kleur, etc. kiezen. Wat je personalisatie ook is, wij zorgen voor de creatie van de gepersonaliseerde doos met jouw ontwerp, foto's of tekst, met behulp van high-definition directe kleurendruk. Natuurlijk kun je ook kiezen uit verschillende materialen voor dozen, evenals verschillende vormen, afmetingen en capaciteiten. Afhankelijk van het doel, het beoogde gebruik, hebben we soms kleine dozen nodig, soms middelgrote, of kunnen we ook grote dozen kopen.

Gepersonaliseerde dozen voor kinderen of voor volwassenen

Jij beslist wat je wilt: je maakt een originele gepersonaliseerde doos, waarbij de doos zelf het geschenk is en de ontvanger hem naar eigen goeddunken kan gebruiken, of je vult de doos met originele details of praktische voorwerpen. Het enige wat je hoeft te doen is het materiaal, de afmetingen en de vorm te kiezen om jouw ontwerp gemakkelijk online te maken, en je ontvangt de gepersonaliseerde doos in een paar dagen.

Dozen zijn noodzakelijk in elk huis als het gaat om het opruimen en opbergen van kleine voorwerpen. Je kunt meerdere dozen van hetzelfde formaat, op elkaar gestapeld, gebruiken om kleine producten van allerlei aard in op te bergen: knutselproducten, fantasiejuwelen, knikkers, kaartspelletjes, munten, postzegels, gereedschap, sleutels, dozen om foto's in op te bergen, gepersonaliseerde dozen voor verjaardagen... kortom, alle soorten kleine (of niet zo kleine) voorwerpen, afhankelijk van de doos. Er zijn mensen die echte verzamelaars van dozen zijn, die thuis alles methodisch in kleine doosjes bewaren. En voor dit soort mensen is een gepersonaliseerde doos met foto's of een ontwerp een prachtig origineel cadeautip.