Armband met foto bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Foto in full colour.
  • Materiaal: zinklegering.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Beschrijving

Gepersonaliseerde armband met foto's

Iedereen vindt het leuk om foto's te bewaren. In elke hoek van het huis vind u verschillende herinneringen in de vorm fotolijsten. Nu heeft u de mogelijkheid om ze te allen tijde bij u te dragen. Daarom raden wij u onze foto armband aan.

Ze zijn gemaakt van een zinklegering, dus dit is economischer, maar dit heeft geen mindere kwaliteit, de bedrukking is in full colour. Het is een prachtig sieraad om dagelijks te dragen en het is zeer comfortabel om de pols. Er zijn verschillende modellen om uit te kiezen, kies degene die het beste bevalt.

Dit detail is leuk om te geven voor elke datum, want het is een basis voor elke outfit. Maar het kan ook geleverd worden als een vriendschap armband met foto's van uw vrienden. Maak er één voor elke vriend, zodat iedereen van de vriendengroep een mooie armband heeft.

Het is ook ideaal voor foto's te plaatsen van de kinderen. Maak het zoals u dat wilt, het zal een uniek sieraad worden. Er is geen persoonlijker sieraad te maken als deze, begin er nu gelijk mee!

Gerelateerde producten